Nikola Jokić (©Reuters)
Nikola Jokić (©Reuters)

Posle lekcije Goberu iznenadna pauza za Jokića: Odložen meč sa Pistonsima

Vreme čitanja: 2min | uto. 02.02.21. | 03:40

Par trenutaka pred početak susreta u Pepsi centru doneta je odluka o odlaganju

Nikola Jokić je sinoć održao lekciju najboljem defanzivnom centru NBA lige Rudiju Goberu, izjednačio je rekord karijere (47 poena) u novoj pobedi Denvera. Večeras je Nagetsi trebalo da odmere snage i sa Detroitom, ali susret sa jednim od najslabijih timova lige je odložen. Test jednog od igrača Pistonsa je bio nejesan, pa je doneta odluka da se utakmica odloži.

Veliki broj mečeva ove sezone je odložen, brojni još uvek nisu ni odigrani, pa je pravo pitanje kada će liga pronaći termine u već skraćenoj sezoni za odigravanje ovih utakmica. Bezbednosni protokoli su se često menjali, ali problema i dalje ima, iako je, ruku na srce, prethodnih dana bila nešto bolja situacija.

Izabrane vesti

Sada je utakmica u Koloradu odložena, jedan test iz gostujućeg sastava nije bio dovoljno jasan, pa postoji bojazan da je pozitivan. Protokol nalaže da se u tim slučajevima pretpostavlja da je nalaz pozitivan, što dovodi do zabrane nastupa za sve koji su bili u kontaktu sa potencijalno zaraženom osobom.

Denver posle 20 mečeva ove sezone ima skor od 12 pobeda i osam poraza, dok je Detroit tim sa najslabijim učinkom u ligi, pet pobeda i 15 poraza. Čini se da bi ovo bio lak plen za Jokića i drugove, ali moraće Nagetsi da sačekaju na megdan sa Pistonsima.

Jokić je po drugi put uzastopno proglašen i za najboljeg igrača nedelje na Zapadu. Prosečno je tokom minule sedmice postizao postizao 30,8 poena, uz 10.8 skokova i 62 odsto šuta iz igre.


tagovi

Nikola JokićDenver NagetsDetroit PistonsNBA liga

Obaveštavaj me

NBA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara