Komentari na vest

Posle Trinkijerijevog Bajerna i Žalgiris hoće Korija Voldena

G

Gza

pre gotovo 3 godine

Oće opet sam da plati obeštećenje.
N

Noleeeee

pre gotovo 3 godine

Mozda ce 'sam' da uplati opet
M

Možda.. .

pre gotovo 3 godine

...neka neko plati, ko god bio. Mi nemamo kompleks, nije nam problem ako ode.
e

esex

pre gotovo 3 godine

milionce pa nek ide.
L

Lool

pre gotovo 3 godine

Dinara hahaha
S

Sf

pre gotovo 3 godine

Za onog sarana @keva mu iz cacka, Volden ima jos godinu ugovora sa Zvezdom. A da je hteo odmah da ode ne bi pobegao glavom bez obzira iz malog partizaia i potpisao sa Zvezdom na 2 godine. Jel sad vidis kolika si neznalica i iskompleksiran. Gledaj vasa posla da vas Napolitanke , Ham BURG eri Mega i Borac ne ponizavaju , fenjerasi aba lige koji svake godine cvile i klece pred Bartomeuom da im da pozivnicu za kup Zorice Brunclik jer na terenu ne mogu da izbore sa najvecim budzetom u ligi . Bruke Srbije. Tisina.
K

Keva mu iz Čačka

pre gotovo 3 godine

Vazi, lepotane. Izvini :*
G

Gospodin Chaki

pre gotovo 3 godine

PRAVI APARTHEJD!! A evo kako je izgledala Zvezda za vreme Borisa Tadića kada nisi smeo da kažeš da navijaš za Zvezdu, bez ijednog sponzora na dresovima, sa budžetom od 400.000 evra što je tada bilo manje od Vujoševićeve plate: Marinković Ivan, Čvorović Nikola, Radosavljević Lazar, Balaban Darko, Lešić Sava, Drča Luka, Bakić Boris, Milošević Strahinja, Nedović Nemanja, Nikolić Uroš, Cvetković Aleksandar, Subotić Vujadin... Ovo se zove aparthejd Borisa Tadića i režima prema jednom klubu.
G

Gostivar

pre gotovo 3 godine

Gospodine Chaki, popijte svojunterapiju za danas. Srdačan pozdrav
A

Antinarodni element.

pre gotovo 3 godine

Zaboravio si projekat "Evropska zvezda"?
G

Gostiii

pre gotovo 3 godine

To možda kod tebe u Kragujevcu
A

Aebre

pre gotovo 3 godine

Gde se tu izgubiše Svetislav Pešić,Zmago Sagadin,,Igor RakočevićMilan Gurović,,Tadija Dragićević,Pero Antić.Goran Jeretin,Petar Popović,Nemanja Bjelica,Nemanja Aleksandrov,Vuk Radivojević,Raško Katić,Marko Marinović,Marko Kešelj,Vlada Dragojlović,,Skuni Pen,Obina Ekezije,Redzi Friman,Leri o Benon,Omar Kuk,Dzerod Henderson,Elmedin Kikanović,Endru Wiznevski,Milko Bjelica,Emre Bajev,Stiven Marković,Bili Tomas,Antonio Burks,Majk Tejlor,Vladimir Štimac,Nemanja Nedović,Omar Tomas,Norman Ričardson,Adam Morison
l

lalal

pre gotovo 3 godine

Treba biti malo ograničen a ne shvatiti da je Zvezda namerno uništena da bi je uzeo Čović.
J

Jovan 84

pre gotovo 3 godine

U skladu sa velicnom kluba!
K

Keva mu iz Cacka

pre gotovo 3 godine

Fajnal For 2010 jel si zaboravio? Bo Mekejleb (Turska liga, ekipa na dnu tabele) Slavko Vranješ, Strahinja Milošević, Aleks Maric (spanski tim na dnu tabele ACB lige), Aleksandar Mitrovic, Jan Veseli (Olimpija ga otpustila) Rasic... A vi sad, sve sami stranci i jedno veliko NISTA. Pozdrav!
S

Sta reci o vama....

pre gotovo 3 godine

Najsmesnije sto nabrajas igrace koji su prosecni i koji su prosli kroz zvezdu a najsmesnije je sto ne na spisku Nemanja Nedovic koji je zvezdino dete, nije dosao iz Evrolige u Zvezdu... stvarno ste smesni
U

Uvek...

pre gotovo 3 godine

...je teško odgovoriti na gomilu laži. Ipak ću probati. Zmago je trener u rangu ovog Matovica iz Partizana. Osim Zvezde ne verujem da znate još neki njegov klub. Igrači kao Nedovic i Aleksandrov su postali skuplji tek kasnije, u to vreme su bili maloletni ili tek punoletni. I to deca kluba. Radivojevic je otpušten kao višak upravo iz Partizana, a Bjelica isto, a u Zvezdu je došao iz austrijske lige, i to valjda druge lige. U Partizanu su se delili blanko ugovori, što je potvrdio Peković u emisiji Ivana Ivanovića. Mekejleb je bio najbolji asistent turske lige, nije ga bilo teško skautirati. Jedini zaista skup je bio Kari, ali on kaže da je došao iz ljubavi! Zvuči poznato? I za kraj, Zvezda je u zadnjih5,6 godina osvojila 15-20 trofeja. A vi? Ako je to malo, setite se da Zvezda iPartizan imaju isti broj titula, a da Partizan ima negativan skor u ABA sa Zvezdom.
9

951357

pre gotovo 3 godine

@aebre - od svega toga, jedino možeš o Pešiću nešto da kažeš. Ostalo polufabrikati. A i on je sam pričao u intervjuu kako je izgledala ta "evropska Zvezda". Ja se nadam da će tako da izgleda i ovaj vaš sad evropski Partizan sa Žocom. @ovaj što nabraja odakle su doveli igrače - care, nije bitno odakle je neko došao, već da li vredi i da li postoji trener koji će da uklopi te igrače. Pa mi smo u LŠ u fudbalu ušli sa igračima iz 3. nemačke lige, bugarske lige, moldavske lige, ekipama koje su ispale ili se bore za opstanak u ruskoj ligi.
b

bu

pre gotovo 3 godine

To nema veze sa Tadićem,Partizanom je uvek upravljao(do pre par god.) sps.,a na vlasti su 26.god.

Suptilni utovar

pre gotovo 3 godine

60 "lajkova" za ortodoxnu glupost! Srbija, zemlja košarke!
G

Gospodin Chaki

pre gotovo 3 godine

LAŽNI APARTHEJD!! KK partizan SNS "skroman" budžet od 10M evra, plus preko 1,5M evra za stručni štab. Sa druge strane Zvezda duguje 4 plate igračima i stručnom štabu. Zvezda je šampion ABA lige, šampion Srbije i osvajač kupa, stabilan Evroligaš. I budžet skoro duplo manji. KK partizan SNS je 7 tim ABA lige, 4 tim u KLS, ispao u polufinalu kupa od desetkovane Zvezde, zadnji u nikad smešnijoj grupi EC. Suma sumarum u eri SNS : 27 sponzora od kojih su 3 jake državne firme, najveći budžet od osnivanja kako reče Ostoja, država kupila i skupo platila licencu za EC koji nije izboren sportskim rezultatima na terenu i plasmanom, Trinkijeri i kikiriki, najskuplji trener u Evropi Željko Obradović onako iz ljubavi i gomila skupih stranaca. Aparthejd nikad veći. Lažni aparthejd. Lažna opozicija. Grobari su najveći naprednjaci ubedljivo i stub ove vlasti.
A

Aebre

pre gotovo 3 godine

ne znam samo kako neko može biti toliko lud i bezobrazan da pored svega što ova vlast radi za zvezdu i fmp da napiše kako se nešto puno daje partizanu.
L

Luka555

pre gotovo 3 godine

Stabilan evroligaš koji duguje igračima i stručnom štabu 4 plate? Slušaš li ti sebe?
I

Ivan333

pre gotovo 3 godine

Ovo braca Grim ne bi napisala
Ј

Јосиф

pre gotovo 3 godine

Ако желимо континуитет, Волден треба остати! Поливалентан играч, може да покрије један и два, агресиван је у оба правца, има уговор са нама и било би глупост незадржати га. Ивановиќ, Волден, Аврамовиќ, странац, Лазиќ, Добриќ, Давидовац, Раданов, Митровиќ, странац на 4,Кузмиќ,странац на 5.Нека Јовиќ чека понуде и нека вага. Позз
z

zak

pre gotovo 3 godine

Radanovu i Kuzmiću se treba zahvaliti,nisu taj kvalitet više za Zvezdu.
G

Gost e

pre gotovo 3 godine

Onda je svaki igrac polivalentan,posto je to njegovo igranje pleja smešno.
D

Da li...

pre gotovo 3 godine

.. je sad jasnije zašto je došao u Zvezdu? Posle Zvezde možeš da biraš klub iz EL.
K

Keva mu iz Cacka

pre gotovo 3 godine

Haha toliko ste bitni da igrači dolaze, da bi otišli dalje, kako? Pa i vi ste, evroligasi"EVROPSKI VELIKAN" 😁
D

Dajvak

pre gotovo 3 godine

Potpuno si u pravu - igrač kad dođe kod vas ima slobodu da pokaže svoj puni potencijal jer ne postoji imperativ visokog plasmana - f16 je plafon. 🤣
p

pancevac92

pre gotovo 3 godine

@Dajvak i hoces da ispadnes zanimljiv a ispadnes glup,top8 sa cska ne racunamo ocigledno
K

Kap1243

pre gotovo 3 godine

Druže on je posle one sezone u Partizanu mogao da bira u koji će klub nažalost izabrao je pare tj vas.A nije baš da može da bira za njega su više fmp,asvel,bajern,žalgiris
L

Logično. ..

pre gotovo 3 godine

...u Zvezdi se igra za stipendije i dobru knjigu, da postaneš bolji čovek i bolji igrač. Kasnije uzmeš pare, kad se naosvajas trofeja. U Partizanu nema pritiska rezultata, u Evropi fenjer, u ABA sredina ili dno,u KLS jedino igraš F4, to je jedini uspeh.
G

Gost123455

pre gotovo 3 godine

Jok ce igra u timu koji ne moze da bude u top 4 aba lige