""
""

Potvrđeni sastavi za košarkaši spektakl u Areni: Očekujte pakleni „trijangl“!

Vreme čitanja: 2min | pet. 26.06.15. | 12:55

Nedelja, 20 časova, Kombank Arena... Događaj koji će gledati oko 18.000 ljudi sa tribina, a prenos će biti obezbeđen u devet država!

Još samo dva dana ostalo je do odigravanja košarkaškog šou programa koji je probudio kompletan region - trijangl Beobasket Stars 2015! Prvi čovek menadžerske agencije Beobasket, Miško Ražnatović, je u društvu košarkaša Vladimira Micova i Mirze Teletovića zvanično najavio najveći košarkaški čin, koji će se u nedelju od 20 časova odigrati u Kombank Areni. Kompanija MOZZART s ponosom može da naglasi da će jednu od tri ekipe nositi upravo ovo ime, a tim će predstavljati najbolji inostrani igrači iz agencije.

Izabrane vesti

Ono što je u ovom trenutku izvesno - najveća dvorana na Balkanu biće krcata! Kako je Ražnatović i sam potvrdio, ostalo je još tek 500 karata za nivo 200 (donji prsten prim. aut.), a očekuje se da i to bude razdeljeno već u narednih nekoliko sati!

Prenosi košarkaškog spektakla koji se sprema obezbeđen je u devet zemalja (sve države bivše SFRJ, Rumunija, Španija i Grčka), a gledaoci u Srbiji moći će direktan prenos da isprate putem televizije Sportklub. 

KOMPLETNE SPISKOVE IGRAČA MOŽETE POGLEDATI OVDE!

Ono što je možda i najviše interesovalo gledaoce koji će ispratiti ovaj događaj jesu sastavi, koji su i zvanično potvrđeni. Nažalost, publika na delu neće moći da pogleda triling Edo Murić - Nenad Krstić - Nikola Peković zbog povreda, ali svi ostali će biti u Areni i igraće utakmicu koju svi toliko čekaju! Ražnatović je otkrio i da će pomenuti trio možda biti na tribinama i bodriti svoje saigrače, ali to će naknadno biti utvrđeno.

Priznati menadžer otkrio je i detalje otvaranja novog košarkaškog terena, koji će nositi ime po najboljem grčkom košarkašu - Vasilisu Spanulisu.
"Svi detalji sada su poznati. U subotu od 18 časova je svečano otvaranje terena 'Vasilis Spanulis' na šetalistu kod hotela Jugoslavija. U subotu će se prvo održati finalni turnir za najmlađe basketaše,zatim će uslediti svečano otvaranje, a onda i selebriti šutiranje trojki", rekao je Ražnatović.

Svoje viđenje kompletnog događaja dao je i košarkaš Galatasaraja, Vladimir Micov.
"Veliko je zadovoljstvo biti deo ovakvog spektakla. Još je bolje što su svi završili sezone, jer će moći da uživaju u izvrsnoj košarkaškoj predstavi. Ovim želimo da vratino Mišku za sve što je uradio za nas, jer će prisustvovati najbolji evropski igrači", poručio je Micov.

Velika zvezda Bruklin Netsa takođe će odigrati meč, a Teletović je odmah najavio i da će poslati i jednu trojku "s parkinga".
"Uvek je lepo biti u Beogradu, stvarno sam srećan. Veliki iskorak u karijeri napravio sam onog trenutka kada sam počeo da sarađujem s Miškom, a Beobasket je najbolja agencija u Evropi. Velika je čast za mene sto sam u društvu ovakvih igrača", zaključio je Teletović


tagovi

Vladimir MicovMiško RažnatovićMirza TeletovićBeobasket Stars 2015

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara