(©MN Press)
(©MN Press)

Pulen hoće da se vrati u Mornar

Vreme čitanja: 2min | pon. 13.06.22. | 10:00

Otkrio Đorđije Pavićević

Cedevita pa Mornar, onda ponovo Cedevita i sad bi ponovo mogao da bude – Mornar.

To je ruta kojom u poslednje četiri godine prolazi Džejkob Pulen, jedan od najboljih košarkaša ABA lige minulih sezona. Poslednju takmičarsku godinu odigrao je u dresu Cedevite, međutim, izgleda da nije zadovoljan kako je sve prošlo, pošto ni ovog puta Ljubljančani nisu bili istinski konkurent za titulu.

Izabrane vesti

Kako je otkrio Đorđije Pavićević, jedan od vodećih ljudi barskog Mornara, u razgovoru za Vijesti, Pulen bi mogao naredne sezone ponovo da nosi dres tog crnogorskog kluba.

Pulen je izrazio želju da se vrati, rekao je da mu, od svih klubova u kojima je bio, Mornar najviše odgovara, kao i Bar kao grad. Želja je, naravno, obostrana, ali su sada drugačije okolnosti nego ranije, prevashodno kada su u pitanju finansije. Mislim da se može korigovati i s jedne i s druge strane, njegov povratak bi bio sjajan za početak projekta koji želimo, a to je podmlađivanje ekipe. On bi, uz Vlada Mihailovića, bio pravi vođa“, rekao je Pavićević za Vijesti.

Objavio je i kako izgleda novi projekat barskog kluba.

Cilj nam je da damo šansu mladim crnogorskim košarkašima, koji imaju kvalitet, da u Mornaru izrastu u prave igrače, jer imamo sve uslove da budemo rasadnik talenata“.

Nekoliko poznatih lica će, ipak, ostati u Mornaru.

„Mihailović i Jeremić ostaju sigurno, tu su i Rakočević i Miković, a sa Šehovićem i Vranješom ćemo se lako dogovoriti. Planiramo da imamo bar tri-četiri klinca. Ispratićemo Evropsko prvenstvo za mlade u Podgorici i gledati da dovedemo talentovane igrače, koji će kod nas dobiti adekvatnu šansu. Nadam se i da ćemo iz Podgorice angažovati Kovačevića, a u pregovorima smo i sa Cedevitom oko nekih talentovanih momaka. I prošle godine smo imali takav plan sa Gnjidićem iz Cibone, ali se to nije ispunilo. Nadam se da će sada svi da vide kakav projekat želimo“, podvukao je Đorđije Pavićević


tagovi

Džejkob PulenĐorđije PavićevićKK MornarABA liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara