Foto:
Foto:

Radonjić bez Voltersa stiže u Beograd, Vilijamsov nastup upitan

Vreme čitanja: 1min | uto. 11.10.22. | 20:13

Kadrovski problemi bivšeg trenera Crvene zvezde pred meč drugog kola Evrolige

Vratiće se Dejan Radonjić po prvi put u Štark arenu od letošnjeg odlaska u Panatinaikos, ali na megdan Crvenoj zvezdi neće moći da izađe u najjačem sastavu. Crnogorski stručnjak u drugom kolu Evrolige definitivno neće moći da računa na Nejta Voltersa, takođe nekašanjeg člana crveno-belih, dok je Derik Vilijams i dalje pod upitnikom.

Situacija sa krilnim centrom već nekoliko dana je nepromenjena. Vilijams je u porazu od Arisa na startu grčkog šampionata pretrpeo udarac nakon kojeg se pojavio veliki hematom. Amerikanac je propustio današnji timski trening, umesto toga podvrgnut je lekarskom tretmanu, ali će ga i pored toga Radonjić povesti sa ekipom u Beograd i o njegovom učešću na utakmici doneće odluku pred sam početak duela sa Crvenom zvezdom.

Izabrane vesti

Volters takođe nije trenirao danas, s tim da na njega, za razliku od Vilijamsa, Radonjić i dalje ne može da računa. Iskusni bek je povredio kuk tokom pripremnog perioda i još se nije u potpunosti oporavio od povrede, zbog čega se definitivno neće suprotstaviti ekipi za koju je nastupao u dva mandata.

Radonjić je neslavno započeo karijeru u Atini. Već je pretrpeo tri poraza, od Olimpijakosa u finalu Superkupa Grčke, od Real Madrida na startu Evrolige, kao i Arisa u prvom kolu tamošnjeg šampionata.


tagovi

EvroligaKK PanatinaikosDejan RadonjićNejt VoltersDerik Vilijams

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara