Dejan Radonjić na trening Crvene zvezde (© KK Crvena zvezda)
Dejan Radonjić na trening Crvene zvezde (© KK Crvena zvezda)

Radonjić nema vremena za priče: Odmah u salu

Vreme čitanja: 2min | pet. 25.12.20. | 18:14

U prvoj izjavi po povratku na klupu Crvene zvezde bio je kratak

Samo dan nakon što je MOZZART Sport najavio rokadu na klupi crveno-belih stigla je i zvanična potvrda, Dejan Radonjić se vratio i na mestu šefa struke šampiona Srbije nasledio Sašu Obradovića.

Odmah je zasukao rukave i odradio trening sa ekipom, a dao je i kratku izjavu za klupski sajt. Izrazio je zadovoljstvo i istakao da nema vremena za priče, jer Zvezdu već u nedelju čeka duel sa Igokeom u Laktašima.

Izabrane vesti

"Veliko mi je zadovoljstvo i radujem se povratku u Crvenu zvezdu. Nema mnogo vremena za priče, idemo odmah u salu da radimo i treniramo. Imamo samo jedan dan do sledeće utakmice u ABA ligi i maksimalno smo okrenuti ka Igokei i nedeljnom duelu u Laktašima", bila je prva Radonjićeva izjava po povratku na klupu ekipe sa Malog Kalemegdana.

Ekipa je pred gostovanje odradila i redovno testiranje na Covid-19, a na prvom treningu Radonjić je na raspolaganju imao sve igrače, izuzev Džordana Lojda koji se oporavlja od virusa korona i u kućnoj je izolaciji. Treningu je prisustvovao i Lendri Noko, čiji je još letos potpisan ugovor sada i zvanično aktiviran. Saradnja je na par meseci bila stopirana zbog zdravstvenih problema koje je imao nekadašnji centar berlinske Albe. On je dobio dozvolu da se vrati profesionalnom sportu, pa se tako već priključio i treninzima sa novim saigračima.

Kako se navodi na sajtu kluba, crveno-beli će pred put u Laktaše odraditi još jedan trening, a na gostovanje kreću u subotu u prepodnevnim časovima. Susret sa Igokeom na programu je u nedelju od 17.00.



tagovi

Lendri NokoDejan RadonjićKK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara