Komentari na vest

Radonjić: Nismo hteli da rizikujemo sa Dobrićem, verujem da će igrati u finalu

M

Mile sa Cubure

pre gotovo 2 godine

Izgleda da finalista KLS planira da konkurise za pozivnicu,kako dolazi iz prestonice kulture Novog Sada, mozda se i sa prvim danima Exit festivala desi jos nesto neocekivano,pa Radnicki basket iz Novog Sada dobije pozivnicu za ucesce u Euroligi. Kako kazu dobro obavesteni izbori jedina nepoznanica je gde ce igrati svoje utakmice, da li u velikoj dvorani SPENS-a ili u hali u Zelezniku. O tome ce prema recima dirkektora F.C biti odluceno po dobijanju specijalne pozivnice. Inace kao velikan nase kosarke Radnicki basket iz Novog Sada osvajac je mnogih titula i priznaja, od kojih se posebno istice pohvalnica udruzenja guslara za doprinos razvoju kosarke u guslarskom podrucju Juzne Backe.
S

Spiritus movens

pre gotovo 2 godine

Uze Radonja opet sve trofeje. "Milioneri" iz Humske ovaj put ni Kup. :)
G

Gost9

pre gotovo 2 godine

Radonja legenda!
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Ma lagano, u finalu ko god dobije vi ste sampioni. :)
h

ha ha

pre gotovo 2 godine

lakrdija ce to svetska biti ..
s

svedok

pre gotovo 2 godine

Ako misliš na Zvezdu i FMP pa to su dva kluba u kojima se vrhunski radi. Imaju puno domaćih igrača. Jedan vrhunski klub ima brojem i slovom 5 domaćih i busa se kako razvija srpsku košarku. Hioćete li istinu zašto ste izgubili sve ono što ste izgubili u sezoni. Niste imali pored mnogo para nimalo pozitivnog morala da dobijete jer oni koji igraju samo za pare ne dobijaju takve utakmice. Robija je morao da pravi takav tim jer nije bilo ničega kod vas na šta se mogao osloniti. Mislite da je Radonja slučajno igrao odlučujuće utakmice samo sa domaćim igračima. Varate se. legenda je prošla svašta u karijeri godinama Evroligaški trener.
R

Radonjiću

pre gotovo 2 godine

Doktore!
s

svedok

pre gotovo 2 godine

Iz ovog tima Mege treba razmisliti o Simani i Cerovini. Nije roster samo 10 igrača. S obzirom na ono što je pružio Vajt ni jotu nije bolji od Simanića koji je sada ozbiljniji, treneri moraju smisliti kako da ga razjare, covek može mnogo. Cerovina sa jačim radom može biti odlično krilo. Čovek radio napredovao i u šutu i u odnosu prema igri i pre svega pokazao karakter. Govorim o igračima čiji je cilj Crvena Zvezda. Mali Mušikić, Grbović i Bogavac će biti otkrovenje naredne sezone u ovom timu. Mi smo ipak sa iskusnim sastavom samo ovo odradili. A da dobra je investicija mali Ilić trebalo je to ranije realizovati.
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

I na 3 i na 4 smo prepuni sa domacim igracima, da su neke druge pozicije imalo bi dosta smisla, ovako....