Nejt Volters (©Star Sport)
Nejt Volters (©Star Sport)

Radonjić odustaje od Kalatesa koji traži previše i okreće se Voltersu

Vreme čitanja: 2min | pon. 11.07.22. | 11:58

Amerikanac B plan Panatinaikosa

Panatinakos Dejana Radonjića sve je dalje od bilo kakvog dogovora sa Nikom Kalatesom u pregovorima koji su se poslednjih dana toliko otegli da više nema pomaka ka konačnom razrešenju. Iz tog razloga grčki portal Sport24 najavljuje da će se PAO po hitnom postupku okrenuti alternativama na poziciji organizatora igre. Plan B je - Nejt Volters.

Amerikancu je istekao ugovor sa Crvenom zvezdom po isteku sezone, mada je on klub napustio dan posle osvajanja Jadranske lige i zbog porodičnih problema otputovao u SAD uz dozvolu stručnog štaba i uprave. Verovalo se da bi Volters možda mogao da se vrati pod uslovom da Radonjić ostane, ali kako je crnogorski stručnjak prešao u Panatinaikos, sada je postao prva alternativa za Kalatesa.

Izabrane vesti

Volters je u Crvenoj zvezdi prošle sezone imao jednu od liderskih uloga i samim tim doprineo značajno odbrani sve tri titule u domaćim i regionalnim okvirima. Sa Radonjićem je sarađivao dva puta na Malom Kalemegdanu, prvi put kao rezervna opcija Stefanu Joviću, zatim kao prvi organizator igre u sezoni za nama.

03.00: (2,15) Oklahoma (14,5) Orlando (1,80)

Kalates je bio velika želja tandema Radonjić - Pedulakis, ali do dogovora nije došlo. Prvo sa Barselonom koja traži milion evra kompenzacije, drugo sa grčkim plejmejkerom koji je u poslednjim danima prošle sedmice izašao sa zahtevom da dobije 4.500.000 evra za tri godine. Što je Panatinaikos odbio. Podsetimo, PAO je Kalatesu prvo nudio oko 2.700.000 evra za dve sezone, pa 4.000.000 evra za tri godine, ali on je tražio još...

Pored organizatora igre, Panatinaikos aktivno traži pojačanja na pozicijama "dva" i "četiri". PAO je dosad već angažovao Parisa Lija i Panajotisa Kalaicakisa.


tagovi

Nik KalatesNejt VoltersKošarkaški transferiKK Panatinaikos

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara