Foto: Starsport
Foto: Starsport

Radonjić: Vajt operisan, sledi mu pauza od nekoliko meseci

Vreme čitanja: 1min | ned. 12.09.21. | 13:33

Strateg crveno-belih suočen sa kadrovskim problemima

Crvena zvezda se rutinskom pobedom nad Panatinaikosom 83:55 (14:19, 18:16, 32:8, 19:12) plasirala u finale turnira u Minhenu gde će danas od 18 časova odmeriti snage sa Bajernom, međutim ubedljiv trijumf crveno-belih ostao je u senci povrede koju je doživeo Aron Vajt, a utiske dan posle subotnjeg susreta sabrao je Dejan Radonjić, trener srpskog kluba.

Izabrane vesti

“Odigrali smo utakmicu protiv Panatinaikosa u subotu, nažalost dogodila se povreda Arona Vajta kojem sledi pauza. Nažalost, sinoć je povredu doživeo i Davidovac, Dobrić ima još desetak dana mirovanja, Simonović takođe ne može da igra… Pokušaćemo da odigramo protiv Bajerna što je bolje moguće sa željom da iskoristimo tu utakmicu kako bismo na najbolji način proanalizirali novonastalu situaciju, svakako nije bilo planirano da odigramo ovu utakmicu u takvim okolnostima” , izjavio je Radonjić.

Strateg Crvene zvezde potom je obrazložio situaciju oko Vajta koji je doživeo prelom podlaktične kosti.

"Vajt je operisan i sledi mu pauza od nekoliko meseci. Iskreno se svi nadamo da će njegov oporavak posle skidanja gipsa biti što kraći, a na nama je da pokušamo da “premostimo” taj period bez Vajta na najbolji mogući način”, rekao je Radonjić.

Crveno-bele u ponedeljak očekuje povratak u Beograd, i nastavak priprema za početak sezone u okviru kojih već u sredu putuju u Grčku na još jedan turnir.


tagovi

Dejan Radonjić

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara