Komentari na vest

Radonjić zategao odbranu, Makabi ostao na 64 poena, trijumf za oproštaj i uspon pred Ljubljanu

J

JT

pre oko 3 godine

Sta da se radi, ne sudi Pukl i Javor i onda Zvezda pobedi Makabi.
m

metalika moj dobar drugar

pre oko 3 godine

Šteta sto se završava taman ste se zahuktali
r

retko komentarisem

pre oko 3 godine

ali ajde, sve pare za strance Loydu, da ostane samo i Noko. Pokusati Jovica a ako ne istrpeti nelog klinca. Petrusev je nerealan ali pozeljan. Dao bih još jednu šansu Kuzmicu, mislim da Radonjic moze da ga podigne. Znaci skoro ništa da se ne menja. Pozdrav!
k

kuzmicu odlazi

pre oko 3 godine

haha koji more crni kuzmic, jel se ti drogiras klinac, pa taj covek nije kosarkas vise u opste vec cirkuzant za cirkus ili mozda stocarstvo,jedino jos to jos moze da radi!
Л

Лука Митровић - капитен

pre oko 3 godine

Цедевита 1, понављам. Љубитељи спортске прогнозе, послушајте и нема на чему!
9

951357

pre oko 3 godine

Pa ako zabrane polovini igraca Zvezde da igraju, bilo bi cudo da ne bude 1.
E

EL je nebitna

pre oko 3 godine

BOLJE DA SMO ZATEGLI ODBRANU U ABA LIGI NEGO STO SE I DALJE CIMAMO BEZVEZE SA EL OD KOJE NEMAMO NIKAKVE KORISTI!
i

istina

pre oko 3 godine

Da smo ovu izgubili onda bi kukali kako Radonjic ima najgori skor u EL i da Covic treba da ode ili tako nesto. Nikad vam udovoljiti razmazena derista.
N

Nista neobicno

pre oko 3 godine

Svaka pobjeda je plus u svakom pogledu.
J

JT

pre oko 3 godine

Ne da Javor i Pukl. Ne mozes u aba da zategnes, ali mozes da bijes Lojda i nema faula.
G

Gost773

pre oko 3 godine

Gde su zebrice sa mantrom "who the f.... are of you? Hahahahah u rupicama misevi!!!
g

glodari govna

pre oko 3 godine

tako je bravo
k

komos ili jaje

pre oko 3 godine

Zamisli kad ni njima nije jasno ko ste vi
J

JT

pre oko 3 godine

Ne razumem taj nas kompleks. Navijaci Makabija imaju bukvalno 20 godina taj transparent "We are Maccabi, who the fuck are you?", i sad smo se mi nasli uvredjeni. Oni svima to izbacuju, to je kao ono nase "jedite govna mi smo sampioni!". I sta sad? Aj bre odrastite vise.
G

Gost773

pre oko 3 godine

@JT Nije problem do nas i takozvanog naseg kompleksa,nego do njih jer cim nas dobije makabi,zebrice se prve jave sa ovom manteom. Dakle mesas zabe sa babama i odrasti ti,ja sam vec pred penziju i znam sta pricam.
G

Gost1111

pre oko 3 godine

Pred penzijom si i ostavis ovakav komentar? Svaka cast
P

Phizer

pre oko 3 godine

Nadam se da će Zvezdini navijači da se vakcinišu pa da možemo da podržimo tim u plejofu.
D

DelijaNS

pre oko 3 godine

Sikter mentolu
I

Ivan FCRS

pre oko 3 godine

Slobodom se ne trguje zarad povlastica. Tako su nastale poturice.
k

kokos ili jaje

pre oko 3 godine

Al na parketu , mada mi nije jasno kako zvezda može do plejofa ?
J

JT

pre oko 3 godine

Hahaha, sloboda...jebe vas vlast skoro deceniju ali kad je vakcinacija setili ste se slobode. Mentoli.
Д

Дд

pre oko 3 godine

Волим Звезду неописиво али НИКАД вакцину нећу да примим
P

Phizer

pre oko 3 godine

Antivakseri I pojam slobode. U fazonu: hoću slobodu da budem glup.
l

lool

pre oko 3 godine

Sa samo tri stranca... Bravo

Aha

pre oko 3 godine

Izjednacili smo se u pobedama i porazima sa Makabijem u 21.veku (6-6),tu je i Baskonija (6-6),Bayern (3-3),Lion (2-2),protiv nekih ekipa u Evroligi imamo i pozitivan skor kao protiv Milana (6-1),Valensije (6-5),pobedjivali smo Fener,Barsu,Real,CSKA,Oly...imamo najvise pobeda u gostima od svih klubova iz bivse Juge,jos nekoliko pobeda i imacemo najvise pobeda u Evroligi od svih klubova. A mene zanima samo koliko je to prostitucija imala pobeda,poraza u Evroligi i koliko su puta dobili u gostima,koliko su puta dobili Barsu,Real,CSKA,Fener,Oly...a igrali su godinama.Jeste da je uspeh F4,ali kad su se grupe prolazile sa skorom (3-3,4-4,5-5),a ponekad i sa negativnim skorom (6-8),a igralo se protiv nizerazednih klubova kojih pola sad nema ni u Evrokupu ni u Ligi Sampiona (Basket Napoli,Aris,Treviso,Koln,Le Mans...) i ostali velikani Engleske kosarke. I koliko je samo njima trebali godina u 21 veku da prodju grupu,a mnogo su lakse grupe i protivnici bili pre 10-15 god.Zato u ovakvom formatu mnogo je teze proci medju 8 najbolji i zato je svaka pobeda bitna.
h

hahaha1

pre oko 3 godine

Druze ovaj format je sprdnja u odnosu na onaj. Ovde su neke ekipe ispale vec u decembru iz trke za top 8 i igrale utakmice opusteno, bez pritiska...
D

DelijaNS

pre oko 3 godine

Tako je bre u ovom formatu bi i neki velikani tipa zjelen gora, prokom, marusi, nanter lagano ulazili u top 8, a kkKluž bi bio redovan učesnik plej ofa. Inače svakom je draži onaj format jer je takmičarskiji i omogućuje jeftinijim ekipama da jednom il dva puta u 13 godina naprave iznenađene. Ako im je još u tom periodu dekretom obezbeđeno učestvovanje u EL, tako da godišnje imaju samo tih 10-15 takmičarskih utakmica, mnogo je lakše nego ovaj NBA ritam koji se trenutno forsira
Л

Лука Митровић - капитен

pre oko 3 godine

Како то мислиш још неколико победа, кад нећете видети ЕЛ годинама
m

metalika moj dobar drug

pre oko 3 godine

Da tu ste ...još samo pehar fali i to je to i F4 to sam zaboravio i F8 i to isto
R

Ros

pre oko 3 godine

Koliko ti lupetaš, to je strašno! Pratio sam Partizan krajem devedesetih, pa tokom dvehiljaditih, sve do danas i evo, iako sam imao godišnje karte, ne mogu da se setim da je Partizan ikada u EL igrao sa nekom od ekipa koje si naveo (možda Treviso ali ni to nisam siguran), svakako sa tim Kelnom, La Manšom itd, nije sigurno. Pamtim da je isto pobedjivao i Real, Barselonu, Pao, Makabi CSK Fener.... Stari sistem je omogućavao svakoj od 6 ekipa u grupi da se maltene do poslednjeg 10. kola bori za play off. U ovom sistemu je previše utakmica, nekad i po tri nedeljno sa nacionalnim ligama, da bi bilo koja ekipa pa makar bila i iz druge galaksije, mogla sve da pobedjuje. Jačim ekipama je bitniji njihov medjusobni skor, nego da se kolju sa ekipama koje im nisu konkurencija, pa se zato i kalkuliše i ima dosta poraza. Ali, šta ti znaš? Ti znaš da je veći uspeh dva puta pobediti Real, nego 4 puta igrati F4. I dobro, tebi je super, ali nemoj se blamirati bzv, kad pojma nemaš ništa ni o Partizanu ni o EL.
J

JT

pre oko 3 godine

Da da, pobedis London Tauerse i Zjelenu goru i kenjas kako si postigo uspeh. :)

Aha

pre oko 3 godine

Nek kazu preposteni grobari koliko su puta prolazili grupu sa negativnim skorom i koliko su puta prolazili,a imali isto pobeda i poraza,nek kazu koliko tih pobeda nad Realom,Barsom,Fenerom... imaju i nek kazu sa kojim to velikanom imaju pozitivan skor ili izjednacen,i nek kazu koliko im godina trebalo da bi prosli grupu,posto vidim da ih boli moj komentar i istina. I da odgovorim ,mozda nisu igrali sa Kolnom,Le mansom,Napolijem...ali su takve ekipe igrale Evroligu,ali zato je partizanigokea igrala sa kremom Evropske kosarke Trabzonspor,Siena,Pau-Orthez,Virtus Roma,Roanne,Panionios,Orleans,Marousi,Gdynia,Sarloa,Besiktas,Nanter,Budiveljnik,Estudiantes,Bolonja,Aek,Slask Wroclaw...sve krem Evropske kosarke,pa ti posle u grupi pobedi Nanter,Aek,Roanne,a izgubi od Barse,Fenera,Olimpiakosa i prodji dalje. I posle neki kazu da je tad sa takvim grupama Evroliga bila jaca,mani se sprdamo sa zdravim razumom.

Kiza Mazzari

pre oko 3 godine

Radonjić zategao odbranu?? Mili, pretposlednji ste!!! zategli ste posteljinu u spavaćoj sobi
D

Drvo

pre oko 3 godine

Vi ste zategli aba 2. Voljno si.
D

Dingo

pre oko 3 godine

Celu sezonu nismo mogli da odigramo bar jednu utakmicu kompletni.Nadam se da cemo bar u aba biti kompletni do kraja
A

Aca Obradovic

pre oko 3 godine

Ljudi, citao sam forume posle proslog poraza iako to nemam obicaj, ne znam sta mi je to trebalo. Toliko pljuvanja po Zvezdi ne moze da se procita ni na forumima Partizana. Koja gomila gubitnika se tamo skuplja. A sad ce verovatno da likuju kao su znali da cemo ovako dobri da budemo.
9

951357

pre oko 3 godine

To je jedina stvar oko koje mislim da su Partizanovi navijači bolji od naših. Kad njihovom klubu ne ide, čak i kad su raspad totalni, oni podržavaju tim. A kod nas svaka slabija ili loša igra, svaki poraz, salva pljuvačine po igračima, trenerima, klubu, svima i teranje svih iz kluba. A onda kad pobede, onda ložana, najjači smo, najbolji smo.
G

Gost1111

pre oko 3 godine

Partizanovi forumi nisu ništa bolji. Tamo se Zagorcu želi teška bolest.
G

Gost Pele

pre oko 3 godine

Kuzmiću da se ne ljubimo na kraju sezone, stvarno si kriminalan.
k

kuzmic napolje

pre oko 3 godine

Tako je bravo za kim, pod hitno napolje iz kluba,jos koliko sutra da se raskine ugovor sa njim!
D

Drvo

pre oko 3 godine

Ostavis mu krsinu od tima sa centrima iz bolnice i Uskokovicem kao prvim pejmejkerom, pogodi ga korona i dva meseca nemas pola tima, povrede mu se dva prevazna igraca Volden i Rit i on opet dere evropske velikane sa azijskim neogranicenim kapitalom. Dame i gospodo, dr. sci. prof Dejan Radonjic. CEEEPAAAJ DEJANEEEEEEE
I

I II I

pre oko 3 godine

Ovo je stvarno umeće. Tim se može klasifikovati kao Lojd i gomila koječega i neverovatno je da su uopšte konkurenti sa jačim timovima, a ne da pobeđuju. Sve samo na odbranu i na trenera .
D

DelijaNS

pre oko 3 godine

Radonja mađioničar! Raduje povratak Noka na svoj nivo, za PO će da delje onog nesretnog Rida. Pobediti bilo koga u EL sa Simonom, Kuzmarom i Kuridžom je ravno naučnoj fantastici!
F

Familija

pre oko 3 godine

Sada kreće mašina za mlevenje mesa samo napred gazi familijo
m

ma opušteno

pre oko 3 godine

Ma da bre koga je i zanimala EL ? I onako je uloženo samo 17 miliona
Л

Ложач

pre oko 3 godine

Највећи квалитет брата Симона је тај што је толики кратер у одбрани и у нападу да после 5,6 минута противник заборави да он постоји и цепају 5 на 4 лагано, и онда пар пута сам ко дух убоде за 3... Циркус, неко такав нема места у првих 15 КЛСлигаша а не евролигаша... О Кузмићу више не вреди ни трошити речи...
9

951357

pre oko 3 godine

Samo gazi. Koliko god da se pobedi, toliko. Ove sezone smo sa svim problemima imali mnogo utakmica na loptu-dve, i da je malo sreće bilo, i dalje bismo bili u igri za top 8. Ali nije. Zato maksimalno u svaku utakmicu, a onda u plej ofu gaženje svih redom. Samo jako Zvezdo!
Л

Ложач

pre oko 3 godine

Шансе за топ 8 су нестале када нас је испалио Пенгос, Ноко фасовао аритмију, а ми кренули ЕЛ са Холом и Кузмаром као стартерима на плеју и центру. Такав пар не прави разлику ни у КЛСу а у евролиги итекако прави али на страну противника!

Mali peca

pre oko 3 godine

7 tekmi smo izgubili tipa 2 ,4, 5 razlike
n

neshha

pre oko 3 godine

Tacno.A koliko nama fali publika falice i Buducnosti.Samo je jako bitno da se Volden i Rit vrate u nekoj optimalnoj formi i ovo na kraju moze opet da ispadne dobro.Sad korak po korak,prvo COL,a od Mornara ocigledno ne mozemo da ocekujemo otpor Buducnosti.Kao i uvek,sami za sebe igramo i to je to.
P

Phizer

pre oko 3 godine

Trebalo bi da puste vakcinisane navijače, nema razloga da bude drugačije.
Л

Ложач

pre oko 3 godine

Требало би да пусте навијаче са антителима без обзира били вакцинисани или не!
P

Phizer

pre oko 3 godine

Može i tako, samo što je tehnički teže izvodljivo jer se broj antitela menja.