Radovan Đoković u dresu Borac Mozzarta (©ABA League/Dragana Stjepanovic)
Radovan Đoković u dresu Borac Mozzarta (©ABA League/Dragana Stjepanovic)

Radovan Đoković potpisao za Mornar

Vreme čitanja: 1min | sre. 28.12.22. | 15:16

Posle četiri godine napustio Čačak i prvi put u karijeri Srbiju

Kako je i zvanično potvrđeno, Radovan Đoković je novi košarkaš Mornara iz Bara. Sa klubom iz Crne Gore potpisao je ugovor do kraja sezone.

On se nedavno sporazumno rastao sa ekipom Borac Mozzarta, kako je pisao i naš portal, a ekspresno je pronašao novi angažman u ABA ligi.

Izabrane vesti

U tekućoj sezoni 26-godišnji bek je upisao 11 nastupa u ABA ligi, uz prosek od 4,9 poena po meču, a sada se seli u podmlađeni sastav iz Bara koji je na 12 odigranih mečeva ostvario četiri trijumfa u regionalnom prvenstvu. Na primorju će ga dočekati i jedno dobro poznato lice, bivši saigrač iz Borca Marko Pecarski.

Mornar je tako angažovao pojačanje na spoljnim pozicijama, a klub je na zvaničnom sajtu nedavno najavio i rokadu na centru, pošto je Čeik Mbake Diong zaradio suspenziju i traži mu se zamena.

Đoković je profesionalnu karijeru počeo u Megi, igrao na pozajmicama u Napretku iz Kruševca, Jagodini i Tamišu, pre nego što se preselio u OKK Beograd. Kratko je potom branio i boje FMP-a, pre nego što se 2018. godine godine preselio u Borac.



tagovi

Radovan ĐokovićBorac MozzartMornar Bar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara