Saša Obradović (©Star Sport)
Saša Obradović (©Star Sport)

Raspucani Volden za peti trijumf Zvezde u pripremnom periodu

Vreme čitanja: 1min | sre. 16.09.20. | 14:48

Pala i Igokea

Mega, FMP, Karšijaka, Turk Telekom – niz pobeda košarkaši Crvene zvezde nastavili su u Laktašima pošto su savladali Igokeu 71:62 (19:25, 21:6, 17:13, 14:18). Serija trijumfa u pripremnom periodu mogla je da bude i veća crveno-beli iz predostrožnosti nisu odustali od utakmice sa EFES-om, odnosno od turnira u Moskvi.

Iako je domaći tim bolje otvorio utakmicu i dobio prvu četvrtinu sa šest poena razlike, izabranici Saše Obradovića preokrenuli su stvarti, odigravši besprekornu drugu deonicu. Otvorili su je serijom 11:0, a čvrstom odbranom limitirali rivala na svega šest poena. Ispostavilo se da u preostala dva perioda nije bilo povratka za ekipu Dragana Bajića.

Izabrane vesti

Raspucan je bio Kori Volden sa 15 poena i tri trojke iz šest pokušaja, a dvocifeni su takođe bili Lengston Hol i Dejan Davidovac sa po deset poena. Zapažena je bila i rola Ognjena Kuzmića, koji je sa osam poena i devet skokova bio nadomak dabl-dabl učinka.

Bolji od ostalih u redovima Igokee bio je Amerikanac Karmajkl sa 13 poena, a bivši centar beogradskog tima Nikola Jovanović imao je pet manje.

Odmah po završetku utakmice ekipa Crvene zvezde zaputila se ka Beogradu.





tagovi

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara