Komentari na vest

Ritam melje: Četvrti meč u devet dana, biće ih još tri u narednih osam

G

Gost Pele

pre preko 2 godine

Zašto nema Kuzmića?
R

Ritam oko tera me da ...

pre preko 2 godine

Ritam melje,hoćete EL,pa igrajte,bio odmor zbog korone dve nedelje,kakvi su ovo tekstovi,da li su igrači pro ili amateri,a pritom pristojno zarađuju,more nema da se žalite.
.

. I.

pre preko 2 godine

Mrs
S

S....

pre preko 2 godine

Osećam da si nosio helanke fizičkom i da su te svi maltretirali a o lopti i da ne pričam
S

Sladjann

pre preko 2 godine

Uopšte ne priznajem umor!!!!!igrači spavaju i sutra ustanu odmorni!!!!ima u rosteru dosta kvalitetnih igrača za naše uslove tako te izgovore ne priznajem!!!ja idem da gledam lavove koje se bore ,a ne babe što kukaju zbog utakmica !!!!
K

K R O J F

pre preko 2 godine

Ritam melje i u NBA.Razlika je što u NBA postoje pravila za sve i OGROMAN NOVAC.Izmaltretiraćemo vas ali ćete biti dobro plaćeni.Sa druge strane u Evropi je obrnuto.Izmaltretiraćemo vas ali će svi klubovi biti u debelom minusu i dobićete kikiriki kokice slane zanimacije.Zaključak je da je ovakav model besmislen i mora se reagovati.SAVEZI KLUBOVI SINDIKATI KOŠARKAŠA TRENERA itd

Gradinaboys

pre preko 2 godine

E sada da vidimo od čega smo. U ovoj ABA ligi i ako ne dobijemo neku nije problem, ionako smo tu bez konkurencije i niko nas kad smo zdravi i kompletni ne može dobiti na dvije utakmice tu nema dileme. Fokus treba da je na EL, jer sa eventualnim pobjedama u sledeća dva meča do kraja smo u igri za plej of. Uglavnom samo jedno je sigurno, a to je da ovaj tim gine i da ga je milina gledati na terenu čak i kada gubi. A ako nam se ukaže šansa za plej of EL, zamislite kakvi će to spektakli da budu u poslednjih nekoliko kola. Srećno Radonja, srećno momci!
G

Gost021

pre preko 2 godine

kazes play off ahahaha jos verujes u bajke i deda mraza? da li si ti realan? bezmozgovicu bice te kao i svake godine 16-17 mesto u el. a dok je ovaca kao ti gazda ima da se nafatira para. crvena lobotomija i dalje sljaka.
D

Direwolf

pre preko 2 godine

Шта знамо ми о умору кад никад нисмо осетили пакао Хамбурга и само два дана касније НБА Мегу...
K

Kesic

pre preko 2 godine

Zamislite, ja radim svaki dan po 10 sati. Svaki dan. Ne 4 dana u 9 dana vec svaki dan, 6 dana u sedmici.
G

Gost33

pre preko 2 godine

to onda nije svaki dan nego 6 dana
.

. I.

pre preko 2 godine

A zamisli nemaš ni srednju školu završenu
G

Gost190

pre preko 2 godine

Ako vam je lakse da u tabeli stoji 2 poraza partizana, onda dobro. :)))
9

951357

pre preko 2 godine

Cetvrti mec u 9 dana? 7 meceva u 16 dana? Sta kazu komsije na to? Oni posle 2 meca u 3 dana baldisu. I oni hoce EL :D
B

Brojcanik

pre preko 2 godine

Moze jedan,ali samo jedan komentare da zaobidjes Partizan...unapred zahvalan.
C

Crvke

pre preko 2 godine

Najlakše je platiti non stop ovakve tekstove i kukati i kmekati na sve a dovesti prvog centra vec sedam meseci da se malo rastereti minuti igraca to je naucna fantastika za nasu nesposobnu upravu koja veli da nema dostupnih dobrih centara krajem Januara i to je normalno a gde su bili poslednjih sedam meseci jer na Marsu ,znaci ili im je skauting za sprdnju ili Radonjic nikog nije ni hteo da dovede cekajuci Cirbesa od puno spanaca da postane preko noci licno Supermen a nema realno nista od toga,,,,
G

Gostens

pre preko 2 godine

u nba svaku drugu noc igraju sta kukaju