(©MN Press)
(©MN Press)

Smailagić ima nagnječenje grudnog koša

Vreme čitanja: 1min | ned. 05.11.23. | 20:36

Već za neki dan biće na treningu

Zabrinjavajuće se u prvi mah zvučale vesti da je Alen Smailagić završio u splitskoj bolnici zbog dobijenog udarca u grudni koš, ali prvi pregledi su pokazali da stanje nije tako alarmantno.

Štaviše, srpski košarkaš je prema saznajima Telegrafa zadobio udarac u grudi, koji je izazvao nagnječenje grudnog koša. Ipak, to nije tako veliki problem koji bi Smailagića na duži period odvojio od terena.

Izabrane vesti

Procene su da bi centar Partizan Mozzart Beta mogao već za tri dana da se ponovo nađe na treninzima sa saigračima. Mada će se ponovo uraditi pregledi kada ekipa dođe u Beograd, ukoliko se potvrdi da će Smailagić odsustvovati samo tri dana, to će biti dobre vesti za crno-bele, koji ionako muku muče sa povređenim igračima.

Smailagić imao već problema sa povredama tokom ove sezone. Mučio ga je skočni zglob, ali nije hteo da propusti duele protiv Crvene zvezde. Igrao je pod injekcijama, a taman kada se ta situacija donekle sanirala sada je nastao novi problem. On je protiv Splita bio na parketu svega pet minuta.

Van terena su Mateuš Ponitka i to od početka sezone, dok je kapiten Kevin Panter van pogona od evroligaškog večitog derbija.


tagovi

KK PartizanAlen SmailagićABA liga

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara