Komentari na vest

Smailagić: Željko mi mnogo pomogao da vratim samopouzdanje, bez Madara i Egzuma ne bismo bili to što jesmo

D

Djinobili

pre 11 meseci

Jedini koji ce da razume uvrede u nedelju bas bzvz koga da vredjam kad ne razumeju nema tu draz vise sve im stranci covece a opet bez trofeja
S

Smajliju

pre 11 meseci

odgovara da igra na poziciji reciklatora.....
B

BCS Šabac

pre 11 meseci

Mnogo napredovao,možda još godinu u Evropi i NBA je realnost.
G

Gosthjk

pre 11 meseci

Kakvo lepo jutro, kako ovi sto se busaju u grudi da su najbolji(a lagao ih neko) placu kao i ova kisa ne prestaju od nocas. Kako je lepo biti Grobar, dobro jutro Srbijo !
М

Миркан

pre 11 meseci

За који код клуб навијали, не може се не признати да је Смаилагић изузетно напредовао ове сезоне. У сезону је ушао трапаво и минутажу је искоришћавао као мали Трифуновић, а дошао је до једног сасвим респектабилног играча и у нападу, а и поприлично доброг у одбрани. Није таленат епских размера попут Јокића, али итекако пристојан играч улоге са своје 23 године што је и даље младо за центра. Погледати само колико је зрело одиграо утакмице против Реала где је једног Таварес успео да чува неупоредиво боље него Лесор, па и ону трећу утакмицу где је практично сам одиграо на центарској позицији цео меч. Не стварно, момак је изузетно напредовао и надам се да ће догодине још више. Једини други домаћи играч који је видно напредовао ове сезоне је Петрушев и то морам као гробар да признам. Кад је дошао Ивановић у Звезду момак је експлодирао, имао утакмице са 20+ поена у евролиги, а чак једном био и играч кола. Рекао сам себи, алал вера имаћемо центра за репрезентацију. Штета само што је опао у последња 3-4 месеца значајно. И данас је одиграо испод нивоа. Нешто у Звезди очигледно не штима, за разлику од оног периода кад је тек дошао Душко. Да ли замор, да ли су Кампацо и Вилдоза мислима ван Звезде, да ли цела ујдурма око Човића и саопштења и изјава полицији, вероватно све заједно. Штагод било, момку је значајно почело утицати на игру, а баш штета.
S

Suma

pre 11 meseci

Smajli veliko bravo za sve. Navijači te nose, a ti nas maximalno poštuješ i podiže zakucavanja, bacanjem po parketu, ljubavlju. Ekipa ste strašna jednostavno. Večeras su i oni koji su nas nervirali cijelu sezonu oduševili Anđuša i Papap. Sve im je oprošteno, odigrali su vrhunski. Momci vole vas navijači, vi nama vraćate. Pa nema dalje
S

Samo napred Partizan ...

pre 11 meseci

😀 !!!
m

mile led

pre 11 meseci

Povratak u NBA postaje realna opcija
a

all grobar

pre 11 meseci

Profeso Aca Nikolic je rekao: "Ako se vise ne derem na tebe, to znaci da vise ne verujem u tebe". Zna se kome je cika Aca bio mentor. Dobro je sto i sam shvatas da to Zeljkovo "urlanje" vredi i te kako. Bravo Smajli za sve partije u zadnjih 3 meseca.