Komentari na vest

Smer kojim Parni valjak ide uopšte nije dobar

S

Srboljub

pre 2 meseca

Tekst je realan, stručno urađen, dodao bih sledeće: ko gubi ima pravo da se ljuti ali nema prava da "se vadi na sudijama" nije pristojno, niti je istina da su sudili sve na štetu Partizana. Željka cenim kao velikog trenera ali više nije za taj posao, ugrozio je zdravlje, neka otvori skolu za kosarku, savetnik ili neku funkciju, kako u klubu, tako i u KSS pod hitno. Mnogo mu hvala, srećno mu bilo, živeo Željko!
h

hahahahahahah

pre 2 meseca

kako je moguce da navijaci tima koji ima losiji skor od drugog tvrde da su bolji od njih ??? I da ce sigurno da ih dobiju kada to bude trebalo pa onda izgube u finalu kupa pa i dalje tvrde da su bolji i da je 10 mesto u evroligi bitnije od kupa ... da je njihov trener koji jeste velicina u svetu kosarke bolji od svakog iz druge ekipe i ako mu je skor po treofejima 1 prema 8 ??? KAKOOOO
g

gde je on???

pre 2 meseca

Gde je bre onaj bradonja vec dugo ? Nema ga da pise od kako je "valjak na paru" krenuo u rikverc hahaha..A pre je pisao 30 tekstova dnevno..U koju se rupicu sakrio?
П

Па да...

pre 2 meseca

...за све је крив Миротић.
K

Killy

pre 2 meseca

Nacrni vas i glavni sponzor. Bravo za tekst
A

AlexBN

pre 2 meseca

Kad smo mi koga gledali sa visine pre proslogodisnje ABA lige nije nas nigde bilo godinama, Zocu svaka cast na negovoj reputaciji ali nema pravo da se igra sa nama i da sahranjuje srpsku kosarku...na nase momke se dere kao konj a na ove ubedjene strane zvezde naravno ne sme
N

Neka se tese

pre 2 meseca

Kako god ali ne bih menjao nase 10. mesto u Evroligi za njihovo tek 16. i bezvredni kup i kls trofej, niti bih menjao Zeljka za Svetopulosa i Ivanovica zajedno, niti bih menjao Partizanov tim i ijednog igraca za bilo kog njihovog, kao sto ne bih menjao prosli Top 6 za njihov Top 10 plus kup, kls, itd, niti bih menjao njihove sezone u evroligi sve redom fenjeraske za nase ucesce u evrokupu koje je ipak bilo u vrhu tabele, niti Partizanove trofeje i uspehe za njihove “trofeje”, niti nasu istoriju za njihovu niti bi to uradio bilo ko normalan.
P

Pedja108

pre 2 meseca

U decenijama terora da Partizan mora biti prvi i u klikerima, kada su svi politicari navijali za Partizan, a drzava davala sakom i kapom od devedesetih naovamo, u EL niste bili u stanju da imate neresen ili pozitivan skor pobedama. Vas cuveni Dulo je izjavljivao kako je cast igrati EL, da treba puno vremena da bi se doslo do pobede, a vi ste sve verovali. I sa svim drzavnim parama i legijom stranaca, vi opet ne supevate nista znacajno. Od osnivanja kluba ste cekali preko 30 godina da biste znali sta je to biti prvak. Da nije bilo drzave, nikada ne bi ni bili nista znacajno niti nesto uspesniji klub nego na primer OKK Beograd.
M

Mighty King

pre 2 meseca

Partizanovci smo, ali ne bih se složio s tobom. Trofej je trofej, ma kako mali bio. Piše se, stavlja u vitrine i ulazi u zbir. Čovićevo razmišljanje je tu ispravnije. Alav je i hoće sve, baš sve što može da uzme. Menjaju trenere na traci i svaki od njih je uzeo više trofeja od našeg Žoca. S gorčinom to moram priznati. Vreme je i za odličja, što bi rekli. Ne gadim se ja na to.
S

Sale Kg

pre 2 meseca

@Neka se tese Ni mi ne bi menjali bilo koji trofej sa partizanovim ispadanjem u Drugu ligu 1972. Ne bi menjali polufinale Evrokupa pre 10 godina, sa vašim skorom 1-9 pre par godina u prvoj fazi takmičenja, a ni sa Žocovim top 17 u istom takmičenju. Ne bi menjali ni bilo koju našu sezonu u EL sa Dulovim skorovima 2-12 u prvoj fazi takmičenja starog sistema.
N

Najbolji evro trener svih vremena

pre 2 meseca

Kad najbolji evropski trener svih vremena i jedan od najboljih svetskih trenera svih vremena ima sta da kaze o sudjenju onda to ima veliku tezinu, bar za normalan i pristojan svet.
t

tacno

pre 2 meseca

Kada bude govorio o necijoj drugoj utakmici,a ne kako bi pokrio svoju katastrofu,imace tezinu,ovako je ispao smesan.Najbolje sudjenje u poslednjih 20godina,na derbijama,bukvalno za prikazivanje ostalima kako se sudi.Ne znam te sudije,ali svaka im cast.
H

Hrčaks

pre 2 meseca

To je zato što američki timovi već postoje-u Americi, sta ces...
a

au

pre 2 meseca

Samo neka nastavii sa preuzimanjem i iskakanjem centara na 9 metara ubise nas svi jel tvrdoglavi nece nista da menja u odbrani a ne zna gde je problem
A

Ajd sad ne sm

pre 2 meseca

I zamalo ode na F4 a Real koji nas je prosao lagano osvoji titulu eto toliko je to lose ali sta zna najbolji trener evropski svih vremena ima ovih sto znaju bolje
K

Karioka

pre 2 meseca

Znam da necete objaviti komentar,ali ovo je sramota. Covek gubi 3 utakmice za redom od Zvezde. Svaki put sudi drugacija sudijska trojka,ali opet se trazi alibi. Meni nije jasno,zasto niko od novinara nije pitao zeljka,koja je to odluka sinoc bila sporna? Zasto ga niko nije pitao kako igra panter koga je postavio za kapitena,zasto se dere samo na domace igrace? Kako je moguce da se prosle godine posle osvajanja aba lige zahvalio drzavi,a sada ..... Pesica su novinari razvlacili uzfuz i popreko posle poraza od italije,kada je izabacio teodosica iz reprezentacije,a sada niko nista ne sme da pita..... Obradovicu svaka cast za ostvarene rezultate,to ne moze niko da ti ospori i oduzme,ali kao covek si jedna obicna 0.
P

Pedja2002

pre 2 meseca

Jedini vazan smer i koji kazuje da je sve ok. Mrznja koja je usmerena ka njemu.
R

Razlika drasticna

pre 2 meseca

Neko je sampion, play off i final four ekipa cak i kad ne osvoji nebitni kup a neko opet fenjeras cak i kad “osvoji” kup i kls
P

Pitam za drugaa

pre 2 meseca

Mene zanima moze li taj Sferopulos da pobedi Asvel ili makar Albu u Beogradu?!
C

CzvBgd

pre 2 meseca

A i što bi kad ste vi redovne mušterije. 🤣
G

GOROSTASE

pre 2 meseca

Mene zanima jel si se krstio i kada ces da skupis pare da odes da gledam Partizana uziveo prvi put?
a

au

pre 2 meseca

Kad bi igrali alba i asvel preuzimanja i suludu odbranu gde nasi centri jure bekove to samo partizan radi u celoj evropi
I

Istine radi..

pre 2 meseca

A ko je po Zocu kriv za Megu,Studente,Igokeu ,Zadar,Split,Olimpiju itditd???Aj za Zvezdu standardno,ali ko je kriv za ove poraze????Sudije,Aba liga,drzava,patrijarh...ko???
I

Istine radi...

pre 2 meseca

Zaboravih Mirotica posto se rukovao..
s

ssssssss

pre 2 meseca

sve vas koji komentarisete sudije sram vas bilo. Momci su odradili mnogo bolji posao nego razni Boltauzeri, Javori i slicni, gde bi utakmica trajala bar jos sat vremena. Svaka cast sudijama, a kad dodje do toga da ni oni ne zele da sude onda se zapitajte sto necemo imati sudije, jer po nekom nisu dorasli.
A

Alternation on

pre 2 meseca

Siguran sam da ce Partizan ove sezone biti u Top 8 i da ce igrati F4. Takodje sam siguran da neki drugi pored kupa i osvajanja KLS nece. Uostalom, Samo treba pogledati kvote na stranim kladionicama o ulasku u Top 8 oba tima ili osvajanju EVROLIGE
G

Gost123...

pre 2 meseca

Pa mi to odmah prihvatamo, opet 2 prema 1 u trofejima, trofeji se pišu, sav ostali utisak izbledi
L

Luja

pre 2 meseca

Kad je suđenje realno partizani nemaju šta da traže protiv Zvezde. Ajd sad novinaru kaži koje su to odluke sudija bile pogrešne.
V

View

pre 2 meseca

hoce li neko preuzeti odgovornost za ovako losu sezonu? Trener nema uticaj na ekipu, da li je realno da covek to sam izjavi? Pa sta dalje da ocekujemo u nastavku ako njega ekipa ne slusa... Istresa frustracije nad Koprivicom a Panteru i Naneliju ne sme nista da kaze
M

Molim?????

pre 2 meseca

Ciju losu sezonu???? Fenjerasku?
G

Glavati

pre 2 meseca

Kad ces uziveo na utakmicu vidim da si se raspisao iz kafića?
D

Djovanela

pre 2 meseca

Sve razumem i da jedni druge zezamo ali da on odrzi onakvu konferenciju gde izgovara sve one gluposti je zaista sramota i vredja inteligenciju ljudi. Pa to sto on prica moze da prodje kod ljudi sa IQ-om ravnom broju cipela koje nose. Klub koji je bio bez dinara,bez prodatog igraca,igrao evrokup sa gomilom tuzbi dovede najskupljeg trenera i strucni stab u Evropi, dovede najboljeg igraca F4 evrolige Pantera, Ledeja takodje sa F4 evrolige, Smailagica iz NBA-a,Nanelija kao najboljeg trojkasa evrolige, Madara, Lesora najboljeg centra evrokupa i ko zna koga jos. I ne samo to, vices da je Zvezda drzavni projekat a tri godine primas masnu platu, tri sezone ti stoje svi najbitniji igraci izuzev Lesora i Papapetrua koji su tu bili po dve. Drzava ti da arenu gotovo besplatno. Celu logistiku. Ali naravno,nikada ne krece od sebe nego uvek neko drugi kriv. Tako je i 2005-te okrivio reprezentativce a ne sebe za neuspeh. Vecito drugi krivi. Prepisano od fudbalskog kluba. Cime se sve bave i kakvim pricama. Kazi covece da si prevazidjen,kazi nekada da si kriv za poraz,prosipas pricu o finoci a psujes sudijama majku. Jesi veliko ime zbog osvojenih evroliga i ako Partizan dobije licencu dobice je zbog tebe ali brate mili,previse alibi prica. Imate jos sansi za top 10,Zvezda ih nema.Ali sa tolikim parama si trebao da budes u sest. Ti ne radis u klubu gde nema para,da se ne lazemo.I ako volis klub,ti nemoj da mu uzmes novac za ove tri godine jer ga dovoljno imas. Ah da,barem ti 100 000 eura leze mesecno od voljenog kluba.
Y

Yes sir

pre 2 meseca

Svi pišu nešto o 2005-oj. To je bila takva reprezentacija, s toliko asova, da im nije ni trebao trener da osvoje. Svađe, lične sujete, neki nisu razgovarali jedni s drugima. Ogadili su mesto selektora Željku za sva vremena. Nikada više nije hteo ni da razgovara o tome. Šta ste navalili s tim?
R

Realan 2

pre 2 meseca

Naskuplji trener u evropi je cavi paskval... Lesor dosao posle otkaza u makabiju gde je imao jednomesecni ugovor... Smajli iz nba? Sta je on igrao u nba? U krajnjem slucaju nebojsin Klub je za dve sezone izvrteo 20 igraca i 3 trenera... Plus filijala desetak igraca, mahom stranaca... Ko to placa?
N

Njiu89

pre 2 meseca

U anale sporta ce uci cinjenica da postoji klub cijim navijacima je bitnije da im na klubi sedi trener koji je nekad osvajao trofeje,nego neko ko je sad sposoban da ih osvaja..
H

Hahahahahahahha

pre 2 meseca

Ti to iz iskustva? Vas je osvajao? Vi ste osvajali pa znas?
I

Ivancuga

pre 2 meseca

Tim se gradi godinama, pravi doselekcija da bi dobio ozbiljan tim, mora da se prizna da su pogresili puno ove sezone. Promasaji Ponitka, Jare nista sut nije popravio losiji je nego pre odlaska u Bajern, Kaminski zna se oko odbrane i iskakanja jos mu ne lezi ovo sto igramo sa preuzimanjima, realno skoro nikom ne lezi jer nece prosto da igraju odbranu jaku da se spuste u stav. O Smitu da i ne komentarisem, pre toga greske sa Madarom izgubljene dve godine na njega, Andjusic sta reci za njegovu igru, forsiramo Balsu, Tristana, Urosa a realno su prosecni igrasi i talenti. Propustili smo ogromnu sansu da capimo Milutinova kad je krenuo rat i Cska ispao iz El, isto Vanju pre produzenja sa Baskonijom a bacili smo pare na Andjusu, Madara itd.. Isto Panter se zasitio i uzeo novi ogroman ugovor, nece igrati kao prosle sezone jer se tad potrefila hemija i usli su u formi Lesor, Dante, Zek pa on i onda je bilo lako svima. I da za kraj, ono sto svi vide smesno je da nemamo pravog pleja tri sezone, sve se nesto eksperimentise a cinjenica je da smo poslednji tim po asistencijama u El. Aleksa je dobar decko i suter, vise bek celu karijeru, a Zeljko zapeo na pleja i nece nikog drugog..
D

Dno tabele uvek za njih

pre 2 meseca

Ma, pusti nebitni kup da pitamo ovu gomilu fenjerasa sto komentarisu ovde i lazno se predstavljaju kakav je minus dole na dnu tabele? Kako prija kad te pegla Alba, Asvel, … u sred Bg?
e

e

pre 2 meseca

Ne znamo,znate vi ispred kojih je cak i Buducnost,a bas lepo sto vam je sve nebitno,samo mi nije jasno sto igrate.
D

Djovanela

pre 2 meseca

Sve razumem i da jedni druge zezamo ali da on odrzi onakvu konferenciju gde izgovara sve one gluposti je zaista sramota i vredja inteligenciju ljudi. Pa to sto on prica moze da prodje kod ljudi sa IQ-om ravnom broju cipela koje nose. Klub koji je bio bez dinara,bez prodatog igraca,igrao evrokup sa gomilom tuzbi dovede najskupljeg trenera i strucni stab u Evropi, dovede najboljeg igraca F4 evrolige Pantera, Ledeja takodje sa F4 evrolige, Smailagica iz NBA-a,Nanelija kao najboljeg trojkasa evrolige, Madara, Lesora najboljeg centra evrokupa i ko zna koga jos. I ne samo to, vices da je Zvezda drzavni projekat a tri godine primas masnu platu, tri sezone ti stoje svi najbitniji igraci izuzev Lesora i Papapetrua koji su tu bili po dve. Drzava ti da arenu gotovo besplatno. Celu logistiku. Ali naravno,nikada ne krece od sebe nego uvek neko drugi kriv. Tako je i 2005-te okrivio reprezentativce a ne sebe za neuspeh. Vecito drugi krivi. Prepisano od fudbalskog kluba. Cime se sve bave i kakvim pricama. Kazi covece da si prevazidjen,kazi nekada da si kriv za poraz,prosipas pricu o finoci a psujes sudijama majku. Jesi veliko ime zbog osvojenih evroliga i ako Partizan dobije licencu dobice je zbog tebe ali brate mili,previse alibi prica. Imate jos sansi za top 10,Zvezda ih nema.Ali sa tolikim parama si trebao da budes u sest. Ti ne radis u klubu gde nema para,da se ne lazemo.I ako volis klub,ti nemoj da mu uzmes novac za ove tri godine jer ga dovoljno imas. Ah da,barem ti 100 000 eura leze mesecno od voljenog kluba.
P

Pertlolino

pre 2 meseca

Želimir Obradovic je bio najbolji evro trener. Kao i u životu tako i u sportu vreme ga je pregazilo. I to je sasvim normalno. To je sport, i to je zivot. Dolaze drugi treneri,stasavaju nove generacije i sve se menja. Bili su i Ronaldo i Mesi najbolji igrači decenijama, vise to nisu, to je proces i to je prolaznost života.
H

Hulio

pre 2 meseca

Ima 9 titula sa no limit budzetom ..i ja bi tako osvojio 20 titula
K

Koji curkus

pre 2 meseca

Pa osvoji, ko ti brani, vidim drugi su osvajali takodje
@

@Hulio

pre 2 meseca

Ja sam Zvezdas, ali sa partizanom i Huventudom kada je osvajao to nije bio slučaj.Znaci bio je najbolji evro trener, sada to nije. Stasavaju nove generacije,košarka evoluira i Zelimir ispada iz koloseka.To je činjenica.
T

Tomy

pre 2 meseca

Stvar je odavno jasna - Partizan nema pobednički mentalitet i prkos u sebi, kao što to igrači Zvezde imaju. Videli ste juče kako Teo na jednoj nozi hoda, spor, umoran ali ima u glavi želju za nadigravanjem i želi da pobedi po svaku cenu. To Partizan nema kod svojih igrača jer Žoc nije takav, nije bio ni kao igrač neko ko ima bulterijer filosofiju koju su imali Djordjević, Paspalj, Divac.
U

Ujka Zitko

pre 2 meseca

Pravac u Evrokup 🤣
K

Ko, fenjeras?

pre 2 meseca

To vam ne gine, taman povedite i Albu i Asvel mada su i oni prejaki za vas
M

Mazohisticni REAL

pre 2 meseca

Mazohisticni Real svaku utakmicu u Top 8 poceo iz debelog minusa pa prosao na F4. Pa na tom F4 i polufinale i finale poceo mazohisticki i postao Sampion Evrolige.
D

Dvostruki igrac

pre 2 meseca

Bogdan Karaicic ekstremno sumnjiv
N

Nesa Nis

pre 2 meseca

doveo si pogresne igrace , pogresne kao ljudi ,oni nece da shvate sta je to Partizan njima su samo pare u glavi , posto su ih obezbedili sad mogu da se igraju i grade neki svoj imidz, pa koja ekipa je nesto osvojila gde je igrao Panter, i manite se vise amerikanaca i izraelaca to su ljudi bez emocija, moze ali juzno amerikanci.
A

Ajd ne ….

pre 2 meseca

Sta tek reci za fenjerase i njihove igrace????
Z

Za nik Ajd ne...

pre 2 meseca

Ti vas "fenjerasi" non stop guze! Pametnom dovoljno. Ti fenjerasi ce igrati i sledece godine EL,a ovaj Grk ce dovesti dobre igrace a zadrzati dobre pa ces videti kako se ide na F4.
M

Muka fenjeraska

pre 2 meseca

Cemu igranje Evrolige da bio bio fenjeras? E svasta … a pegla vas ko stigne ukljucujuci prestrasnu Albu i Asvel u sred Beograda a pegla vas i Partizan redovno kad god treba
N

Neko sa strane

pre 2 meseca

Kao neutralni i objektivni posmatrac mogu samo da konstatujem da tim koji je skoro poslednji na tabeli Evrolige i ispod njega su samo Asvel i Alba koji su opet gle cuda oba pobedili u sred Bg taj isti tim a taj tim tri puta uzastopno pobedi drugi tim koji daleko bolje stoji u Euroligi, meni tu nesto debelo smrdi
P

Petokorak Bili Beron

pre 2 meseca

Ma svi smo videli sudjenje na prosle 2 utakmice, sve jasno
Z

Za Petokorak Bili...

pre 2 meseca

Mislis na ono kada su Kaminskom tek posle 5 koraka svirali korake,pa na Koprivicu...Ledeja isto tako e onda si u pravu!
D

Dal je realno ???

pre 2 meseca

Ma jok, misli na onaj lakat u bradu Avramovica u finisu ili na njegovo vijanje “sudija” kao da im je nadredjeni licno jer su se usudili da mu odsviraju faul, ili na 6 igraca na terenu … ah da, drugacija su pravila u odnosu na ABA, Evroligu i NBA pa je to sve dozvoljeno
G

Gledanost,

pre 2 meseca

Najvažnije je da je taj klub najgledaniji ????
G

Gostpoipoi

pre 2 meseca

Meni deluje da je odlican smer 🤣
B

Banence

pre 2 meseca

ZELJKO ODLAZI IZ KLUBA,DOSTA JE BILO!
K

Kilbejn

pre 2 meseca

Zelimire, pozdravio te mali Kostić! Dečko skupio za 3 dana vise pehara nego ti za 3 godine...hahahahahahaaaaaa S tim sto on ima stipendiju od 300 eura, a ti budzet od 50 miliona eura godisnje!
V

Vidi fenjeras

pre 2 meseca

Jel igrao Top 8 prosle sezone taj tvoj Kostić i svi ti tvoji crvenobeli kostici? Odgovor znamo, nije i nikad nece
@

@vidi fenjeraš

pre 2 meseca

A je l' postao taj Kostić prvi u istoriji koji je ispao nakon 2:0 u seriji i dva brejka u gostima? Nije, i nikad neće.
K

Kilbejn

pre 2 meseca

Vidi fenjeras jel peče još aa?
Z

Za nik Vidi Fenjeras

pre 2 meseca

Druze igrace on na F4 sledece godine samo posmatraj i ti i svi zlonamernici! Tek cete da se kidate i nervirate!
Z

Zivkovic

pre 2 meseca

Ponovicu jos jednom,Partizan ima odlican tim ali nema trenera!
I

Igokea2

pre 2 meseca

"Znali smo sta nas ceka.".. treci poraz za redom
E

Evroligaske sprdalice

pre 2 meseca

Znaju svi u celoj Evropi sta vas ceka a to je FENJER tradicionalno jer za bolje niste.
b

boc

pre 2 meseca

Zoc je legenda i to samo zao ili bolestan čovek moze da kaze suprotno... On je zeleo najbolje,ali ovo da Partizanom je njegova najveca greška u karijeri... On nije trener za Partizan On je gospodin...ali...
N

Naravno da je bolje

pre 2 meseca

Nebitni trofejcic u nebitnom takmicenju … ono sto je jedino bitno tek sledi a to je evroliga … tamo neki nemaju nikakve sanse pa se tese utesnim kupovima … naravno da je to mnogo bolji pravac od ovog kojim veslaju veciti fenjerasi i sprdalice evrolige
U

Urgija

pre 2 meseca

Utešno je za vas a realnost je da smo vas tri puta narodski rečeno "opamprčili" da vam uši još bride. Sve je to sport i treba priznati poraz, ali to ste vi i za vas ne postoje reči čestitamo, bolji ste, zaslužena pobeda, idemo dalje. Ne! Željko priča o državnim projektima... Malo neumesno za trenera takvog renomea. Bolje je da ćuti. Evroliga je iznela listu najboljih budžeta i sve smo videli.
Х

Х Х

pre 2 meseca

Само трофеји се памте. Нико се неће сећати за 30 година дал сте ви били 12ти или ми 14ти. Ал ће се сви сећати да је најскупљи Партизан у историји екс Ју кошарке, са најскупљим тренером у Европи освојио 1 од 9 трофеја, а Звезда осталих 8. Притом је и тај 1 плод навлачење судија.
D

DS89

pre 2 meseca

Ni sam nevjerujes sta si napisao, nije ti bitan kup. Možda nije bitan, ako se igra protiv Mege ili nekog drugog tima, a pravi navijač nevjerujes da voli da izgubi derbi.
P

Pamti se to

pre 2 meseca

da nikakav uspeh u evroligi nemate otkud igrate kosarku, da ste uvek u donjem delu tabele, da ste fenjerasi, itd
A

Ahahah

pre 2 meseca

A sto je Ledej igrao 40 minuta ako je nebitno takmicenje? Zasto su Tristan i Andjusic izigravali pomocno osoblje?Blago tebi sto si toliko glup.
N

Nije kosarka sport za njih

pre 2 meseca

Kako god Partizan ide u Top 8 i doigravanje i ove sezone a neko sigurno nece jer je fenjeras a pri tome je plakao prosle sezone jer je ostao bez doigravanja i u donjem delu tabele kao i uvek sto je ostajao jer kosarka nije sport za njih
B

B200

pre 2 meseca

Isplači se biće ti lakse, 😂 hahah.. ostaće te bez svega.
D

Deda11

pre 2 meseca

Prosle godine je zaista imalo osnova za takvim razmisljanjem, mirisao je top8 u vazduhu, ali ove...e moj druze zagrebacki nema nista od te price..
M

MVPCACAK

pre 2 meseca

Pa problem Partizana je evo pricacu iz mog ugla, kada god sam nesto rekao protiv Zeljka, vecina me je napadala kako smem nesto o legendi da kazem, pa covece da vidim da nesto ne ide zasto ne bih smeo da kazem ko god bio na klupi Partizana. Kada god sam napisao da treba da se smeni i dovedde neko drugi da bi se podigla ekipa, napadan sam kako sam cigan itd... Jednostavno ne sme niko biti ispred kluba! To ova danasnja deca ne kapiraju Onda Ostoja koji se sa svima svadja, njegova svadja sa Miskom vidimo koliko nas kosta ne mozemo krstenog pleja ili centra da dovedemo... Ne bi trpeli ni jednog ali pazi ni jednog trenera koji je vodio Partizan da ima ovakve rezultate sa ovakvim budzetom...
O

Ouo

pre 2 meseca

Nije se Ostoja posvadjao.sa Miskom nego Zelimir
p

pedja986

pre 2 meseca

najtuznije je sto smo 90% poraza sami sebe dobili. Zvezda grupa gradjana, bez coveka od 37 ne znaju gde su, ali mi uporno sami sebe rusimo.
d

djape da ti kazem

pre 2 meseca

pricaj sa malo vise postovanja o ekipi koja vas tri puta u mesec dana rutinira
G

Grr

pre 2 meseca

Kad uđeš u mulj i pristaneš na takve uslove onnda nema opravdanja. Zašto se nije postavilo pitanje sudija pre početka utakmice?
T

Tiza

pre 2 meseca

Bio bi bolji smer: igramo sami sa sobom u četvrtfinalu kupa
r

realno85

pre 2 meseca

moras da se raspitas zbog koga nema evroligaskih sudija... nemoj da slepo slusas zeljka ukljici nekada i svoj mozak imas ga a ne koristis
L

Lav1970

pre 2 meseca

Partizanov uspjeh prosle sezone odnosno neuspjeh ove se piše Mathias Lessort, sve što su dali Punteru trebali su Lessortu.
s

sta se zale na sudije???

pre 2 meseca

partizan 21 slobodnih bacanja a Zvezda 11 slobodnih bacanja. Radile su sudije u korist partizana al lopta nije htela u kos 🙂
R

Realan 2

pre 2 meseca

Druze koju si ti utakmicu gledao? Partizan je imao 11 bacanja....
P

PD

pre 2 meseca

Jel sarkazam u pitanju?
S

Salamander

pre 2 meseca

Pa najbolje da bira čovek sudije, ne znam šta još hoće. Zasluženo smo pobedili, ne znam što je to problem da se prizna? Ono jeste da je trofej, ali ovaj vam ionako nije bitan. Nije Teo razumeo da ne sme tako povređen da igra, jbg, neće više, sve ok.
P

Pfk

pre 2 meseca

Chovek je naj trofejni struchnjak na Svetu i svuda bi imao prednost sa sudjenjem samo u srbiji ne…..vi to nemozhete da razumete jel ste glupi
D

Dexaman

pre 2 meseca

Čudi me da jedno takvo trenersko ime (ako hoćete, najveće ime) ne može da kontroliše pojedine igrače. Panter je juče igrao dobro prvo poluvreme, ali u nastavku je bio kriminalan! Pa, čoveče božiji, izvedi ga iz igre ili daj nekom drugom da preuzme odgovornost?! A ne samo soliranje... Mi celu sezonu nismo odigrali jednu kvalitetnu timsku utakmicu! Pa, šta se radi na treninzima? Sve mi je jako čudno...Obradoviću je poštenije da se povuče, nego što se blamira ovako. I otkud sad priče o sudijama i ko koliko para daje?! Ako postoji neki problem, kaže se ranije, a ne ovako posle poraza...To je degutantno
V

View

pre 2 meseca

Polako sezona nije završena, kao što je rekao Svetislav Pešić na sredini SP u Indijanopolisu - Rezultati se na kraju sabiraju. Do tada ....
V

View

pre 2 meseca

ako se sada resimo Zeljka, mozemo iskoristiti momenat da podignemo ekipu na promenu trenera i inda moze da se spasi sezona
G

Gut veri gut

pre 2 meseca

Odličan je smer. Najvažnije je da je tim najgledaniji u Evroligi !
v

veri veri gut

pre 2 meseca

Ali i to. Kaže juče Željko na konferenciji da su ubedljivo najgledaniji klub u EL. A ono imaju u proseku 300 gledalaca više od Zvezde, i to uz svu medijsku mašineriju i gurku. Ako izgube sledeće dve u EL, nestaće im i ta posećenost.
M

Maximilion

pre 2 meseca

Mislim da nije bas toliko sve crno za Partizan kao sto je napisan u tekstu. I prosle sezone se Partizan preporodio posle kupa i zaigrao na neverovatnom nivou, koji Zvezda nikako nije mogla u finalu ABA lige da dostigne. Nesto slicno bi moglo da bude i ove sezone, Teo koliko god zna da bude dobar, isto tako zna da bude i 10x gori i da povuce celu ekipu sa sobom u provaliju. Zvezda osim njega nema igraca koji moze da povuce i preokrene utakmicu, kad vidim petorku - Nedovic, Smart, Davidovac, Tobi i Gilespi osedim, nit mogu sta da odbrane, nit mogu da pogode u napadu. Lepo je uzeti kup, ali daleko je finale ABA lige. Ako gresim, neka me neko ibedi u suprotno.
N

Nadrealni

pre 2 meseca

Samo se vi tesite prosle i onomad godine. Aba ligu Lejkersi nas nece dobiti,a ne Vi. Zanosite se nekim 10mestom u el,a mi bi bili i 7mi da raspale asvel i albu znamo dobiti. Nije normalno da samo na ura i napaljenost vidite sebe u El,a samom igrom ste katastrofa. Niste 5 utakmica normalno dobili ove godine u EL,samo areni jos 4 ste trebali da izgubite. Vratite se realnosti.
К

Кикор

pre 2 meseca

Обожавам што се последње 3 сезоне сецира у танчине свака утакмица ККП. Лудило иде до сецирања сваког потеза играча. Што није био случај са другим клубом из Београда, да не кажем рекреативним клубом. Чудно. Друго што је чудно јесте ова сезона ККП, од изнуђеног прелазног рока (Мадар, Миротић) до резултата, а сада и изгледне кризе у свлачионици. Има још да се игра, није још ништа решено, али нешто није како треба. Опет не треба очајавати ако буде неуспеха ове сезоне, нити треба уносити нервозу у клуб. Играће се кошарка и догодине, врв ће оба тима у ЕЛ, па полако, биће и успеха.
P

Pravac Čačak

pre 2 meseca

Štap i pecanje PS povedi i Ostoju Farbajte kapije skočile cene Zarada sigurna.Puno srece želim
E

E75

pre 2 meseca

Apsolutno nista nije izgubljeno.Fmp je projektovan da uzme kup i da bude 16 u El i to je njihov maksimum.Ovaj poraz ne treba uopste da zabrinjava.Partizan ce biti prvak Aba lige i sigurno ide u Top 8.Za dalje videcemo.Tako da grobari glavu gore jer ovo sto smo izgubili je potpuno nebitno i nevazno.
c

cirkus

pre 2 meseca

Da su sudile iskusnije sudije ponovo ne bi valjale
R

Repac Plandiste

pre 2 meseca

Rezultati ko rezultati, danas bolju sutra slabiji. Ona sto je najvaznije a sta je upravo Zelimir potencirao pred finale je sportska atmosfera, uzivanje u kosarci , finale bez incidenata. Tako je i bilo , svu ucesnici finala su bili na nivou. E onda je veliki Zelimir izasao na konferenciju za štampu i pokazao velicinu u porazu. Vidi, Covic i Ostoja svojim izjavama potpiruju mrznju izmedju dva kluba i to rade otvoreno. Ovakvi kao Zelimir to cine perfidno i pokvareno i mnogo su opasniji od pomenute dvojice. Aferim Zelimire, prilici ti takvo ponašanje. Sa ovim su se složili..
g

gost978

pre 2 meseca

Do kraja sezone forsirati Balšu, Vukčevića, Avramovića, Smajlagića i Trifu, da dobijemo bar neštoniz ove sezone, a na tribine poslati Anđušića i Smitha gde im je i mesto, Dožeru i Kaminskom smanjiti minutažu jer oni na kraju godine idu (prvi nema muda a drugi nema predispozizije za košarkaša) a probati da se razigra Ponitka, i to je to. Inače odavno pričam da igrači deluju nezainteresovano, kao da ih je psihički toliko ubio da pa izgledaju preplašeno i bezvoljno. Kompletna koncepcija igre mu se zasniva na “daj loptu Panteru i Ledeju”, užasnu košarku igramo koja je negledljiva, bez intelignecije i kreacije ( a isključivo je Željko odgovoran što 3 godine nemamo pleja). Jasno je svima da se Partizan vratio u EL zahvaljujući Željku, ali je takođe jasno da Partizan igrački i sportski nazaduje i pored ogromnih para uloženih u tim, tako da je ovde situacija jasna. Kaparisati Trinkijerija za leto ako je ikako moguće, odmah razgovarati sa njim dok ne produži ugovor sa Žalgirisom, a Željku se dostojanstveko zahvaliti i neka odmori malo, mže da bude sledeće sezone recimo podpredsednik kluba za sportska pitanja. Verujem da bi i njemu prijala pauza, iscrpljuje sve ovo previše
M

Mk

pre 2 meseca

Prava sok terapija bi bio odlazak Zeljka Obradovica i dolazak Sase Djordjevica, koji zna kako se osvajaju titule u domaćem takmičenju. Sezona u EL je svakako propala tako da stvarno ne znam sta se ceka sa ovom odlukom. Ruzno je reci ali trenutno je Zoc najveći problem Partizana. Priznao je da je izgubio uticaj na igrace, ne slusaju ga... Panter pogotovo, nakon ove utakmice sinoc presedeo bi ostatak sezone na tribinama, ako stvarno zele neke konkretne rezove u ekipi - panter na tribine pod hitno
Š

Šta je to

pre 2 meseca

Đorđević osvojio u domaćem takmičenju? Kako ljudi samo pišu da bi nešto napisali
b

bdb

pre 2 meseca

I nece biti dok vlada svi znamo ko,zato pravi partizanovic,cela i svaka utakmica njemu u cast,ko ne peva,ne skandira,zabrana ulaska u halu zauvek..
m

mikula

pre 2 meseca

u Srbiji se kult licnosti pravi oko dva coveka. razmislite
R

RealNo1

pre 2 meseca

Прво, не дај Боже да Остоја изађе и покаже колико је новца дошло од државе. Друго, суђење није било добро? Ледеј шутира три и ногом иницира контакт за фаул. Судија умјесто да њему свира фаул, добија 3+1 и тиме враћа Партизан у живот. Одмах следећи напад Аврамовић испред судије избације лопту у аут и Партизан добија лопту. Боломбоја ударају 3 играча и нема фаула, срећом опет хвата лопту и овај пут не могу да не свирају фаул. Да не причамо што је Жељко добар дио утакмице провео у терену, а да га судије ни једном нису опоменуле или нешто слично. Тако да будите једном људи и признате пораз часно. Или нека изађе Жељко и каже зашто му тим за 40 минута утакмице није направио 2 акције него се све свело на индивидуални квалитет.
m

matoriii

pre 2 meseca

Hahahaha preprica lik konferenciju, izjave nebitnog Ace Petrovica, sad znamo da je Aco Petrovic postao partizanov bot, koji se bavi sudijama u Srpskom kupu, ej bre cisti cirkus
P

Pratim kosarku preko 25 godina

pre 2 meseca

Jel moze neko da mi objasni sta su to sudije ostetile Partizan? Ozbiljno pitam… Hvala
K

Ko

pre 2 meseca

Prica da su ostetile? Poenta sto ne sude najbolje sudije, koje sude u Evroligu.
@

@ko

pre 2 meseca

Pa ako vas nisu oštetili, onda znači da su dobro odsudili, je l' tako? Kakve veze ima onda ko je sudio ako je dobro odsuđeno?
S

Strucnjak Kosarka 31

pre 2 meseca

Zoc ce tek pokazati kad treba zasto je najtrofejniji trener evrolige. Partizan ide dalje u evroligi i osvaja ABA ligu sto je mnogo bitnije od kupa. Panteri su ispucali pobede na 3 nevazne utakmice
P

PlaciHumsko

pre 2 meseca

Pre se Sava i Dunav krenuti uzvodno nego da vi osvojite ista ove godine. A necemo igrati u areni u maju,junu nego na Marakani,Rajku pred 50 000 delija. Pa de dobijte nas. Arena je mala za nas.
R

Realan 2

pre 2 meseca

Trecu sezonu pravi plej od alekse koji to nije i ne moze da bude jer decko nije dovoljno inteligentan da bude plej... pantera pustamo da divlja kao na basketu ispred zgrade jos od kad je dosao, nekad ubaci, nekad ne... nemamo igraca spremnog da se ,,pobije,, osim zeka, to sto je lesor radio nije nadohnadjeno... frenk je skolovan igrac ali nikad odbranu nije igrao... pj je jos u nba modu, igramo opusteno, manje vise nebitno ko ce pobediti... smajli umesto da postane oslonac u trecoj sezoni ili je povredjen ili bolestan.. trojku ne mozemo pogoditi godinama, pejners, kuruc, pap, ponitka... cemu andjusic i smit sluze niko ne zna... bruno se raspao psihicki, izgleda ga je ona plava ostavila... jare preplasen... znaci samo zek i naneli odradjuju svoje... sve u svemu, bez obzira na krk, kls i aba brlog i valjanje u blatu, ima i mnogo propusta u klubu... glavni problem je utisak da ga igraci ne slusaju, mozda cak i bojkotuju, kao u feneru pre nego sto je otisao...
m

mikula

pre 2 meseca

sto nije dobar? meni se bas svidja njihov i obradov smer
Б

Блок

pre 2 meseca

Узми Желимире Леа Месија Леа Месија ! Желимире вриме је!
V

Volim fucu

pre 2 meseca

Oce li neko napisati neki tekst, kriticki ili afirmativan, o igri Partizana?!?! O (ne)učinku većine igrača??? Stramotno je napadati sudije koje su dobro dudile, pravile greske na stetu obe ekipe( u 4/4 tri lopte dali Partizanu , snimci pokazivali drugacije). Faulovi svirani Zvezdi za najmanji dodir.
B

Blaki

pre 2 meseca

Svi vide da se u ove tri godine vaš čuveni Žoc popišao po domaćim igračima, setite se kako je samo kinjio Avramovića,kome je Pešić spasao karijeru sa reprezentacijom. O Tristanu, Trifunoviću,Koprivici da ne govorim. Svi vide osim grobara.
D

Driver 8

pre 2 meseca

Partizan nema pleja (ne, Aleksa to nije, on je igrač za promenu ritma, unošenje energije, ali on nije plej), Partizan nema igru. Nema dodavanja i kada se pročita Partizanov plan igre, onda, kao juče u drugom poluvremenu bude sve solo akcija. Zvezda je svesno rizikovala sa Ledejem, što je ovaj dobro koristio, ali da je samo jednom ili dva puta bio neprecizan, utakmica bi se mnogo ranije završila.
)

))))

pre 2 meseca

Partizan nema igru citave sezone bukvalno im se svodi na individualni ucinak igraca. Partizan je promasio sa pojacanjima to je jasno doveli su dva pleja a oba ne doprinose ekipi nista a centri su im toliko losi u odbrani da bi i ja poentirao preko njih.
B

Budak

pre 2 meseca

Ne moze se kosarka igrati bez pleja. Ko je dovukao onu ragu od Smita taj klubu ne misli dobro. Pa da li je moguce da u celoj Evropi, Aziji nema nijedan plej koji ce biti u rangu EL?
i

igor978

pre 2 meseca

Eno ga plej u Anjernu, Fransisko, došao iz grčkog Peristerija. Ali mora se raditi, gledati, a ne vrteti igrače preko Zokijeve agencije…
P

Prti

pre 2 meseca

Zelimir da trazi drzavljanstvo za Boltauzera jer ne ide vise ovako...
M

Milojko Arsenić

pre 2 meseca

Vreme je da ponovo pobegnemo kao iz KLS-a
&

&

pre 2 meseca

KLS je nezavisno takmicenje od KSS, a KKP igra samo ovlascena takmicenja.
G

GIGANT

pre 2 meseca

Trebalo je pre kupa zahvaliti Željku i dovesti Sašu Đorđevića. Nadam se da se će to desiti uskoro, najkasnije na leto, a i da će tada u Partizan stići Pokuševski i Vanja.
D

Dobar je Vanja

pre 2 meseca

Milinkovic Savic, ima visinu, bice vam od pomoci.
E

Eseks

pre 2 meseca

A Jokic?!
R

Realnost

pre 2 meseca

Koliko opravdanja u jednom tekstu.
F

Fiken

pre 2 meseca

Fiken
G

Geo

pre 2 meseca

Halt!
b

bokibre

pre 2 meseca

Sta su sudije toliko pogresile da ih on napada? Sada bez sale. Koja je to akcija je bila u kojoj su sudili za Zvezdu a da nije slicno dosudjeno na drugoj strani? I onda prica kako je ruzno jer ima tolike mrznje medju navijacima? A on je bas najvise kriv za to uz ponasanje jednog Velickovica, Lesora, Nanelija ili Ledeja. Nekako utice valjda taj dres na igrace da se ponasaju kao gorile posle kosa i provociraju protivnika.
X

Xhee

pre 2 meseca

Nije njima izgubljena sezona. Oni se se izgubili tad kad su se ufurali da su neka veličina, da ne kažem institucija. Izbole Monako, Bajern...ko su oni.
b

bebs

pre 2 meseca

retko sramna konferencija velikog trenera
P

Podaci iz Nesvesti

pre 2 meseca

Želimir Obrad od sezone 2018/19 pa do sada, 2023/24, to je 5 sezona u kojima je radio, ima 3 trofeja, 1x ABA ligu i 2x turski kup!!!!!!!!!!!!!
g

gfhgnfg

pre 2 meseca

Smesan je i sraman taj Zeljko Obradovic, to kako se on ponasa pa to ne bi proslo ni u Zairu kod Mobutu Sese Seka. Treba ga ostro sankcionisati ne bi li se spustio na zemlju. Navijaci Partizana svi do jednog ponavljaju jednu istu mantru kao da su progutali kasetu:” Pa on je najveci, pa on ima 9 evro titula,pa 9 titula pa on je gospodin.” Kakav je licemer sinoc su videli i najzagrizeniji partizanovi navijaci na najsramotnijoj konferenciji. A mi mozemo da mu porucimo:” Majstore Partizan ti nema pojma, 20 miliona budzeta, gradis tim 3 godine,rekovalescent Teodosic sa jednom nogom u penziji ti je odrzao cas kosarke.” Doslo je vreme nekih istina.
V

Vasilis

pre 2 meseca

Pogledao sam sinoc jos jednom celu utakmicu, mislim da sam video odredjene “greske” kod sudija. Za CZV: Faul Nedovica nad Dozerom, nedosudjeni faulovi nad Bolombojem pod kosem Partizana i nad Davidovcem pod kosem Zvezde. Za Partizan: 2 faula nad Kaminskim a sudjeni su korac i aut, Teodosiceva ruka na Aleksinim ledjima i tehnicka za Sferopulosa jer je usao dobrano u teren. Dakle 3 na Zvezdinu stetu, 4 na Partizanovu uz to da Sferopulos nije progovorio 40 minuta sem jednog signaliziranja za gazenje linije koje se desilo ispred njega, a Zeljko je 40 minuta dobacivao, prigovarao, neko bi rekao vredjao sudije i nista. Za divno cudo, sudije su bile u drugom planu posle mnogo godina. Za poraz Partizana je kriv Panter, zatim Dozer i Zeljko koji je dozvolio da mu igraci igraju losu odbranu i tanak napad jer su kasno pravili faulove i nisu koristili kad je Zvezda rano u bonusu.
A

A nesportske?

pre 2 meseca

1. A nesportska za prekid kontre kada mitrovic klepi dozera(ledej sam zakucava u kontri), sudjen obican faul 2. Ledej zakucava i dobija lakat u potiljak od lazica(pravda mora biti jednaka, a ne da se ponistava ako je neko nekome trn u oku) 3. Faul gedraitisa nad dozerom nije sviran vec izgubljena lopta. Nakon toga PJ dobija 3cu licnu. Tako da evo, tu se vidi zasto je neko nedorastao. Jer nema onu stvar ili autoritet da dune nesto ozbiljnije.
l

lol12

pre 2 meseca

Najuocljivija greska je bio aut kad je lopta izasla od Alekse a dosudjen aut za partizan kao da je od Branka izasla.
@

@nesportske

pre 2 meseca

Nisam gledao celu utakmicu, samo poslednji minut, da mi ne ode čuka. Ali poslednji faul PAntera na Jagu, kad je šutirao bacanja, nije li i to nesportska? Povlačenje obema rukama bez namere da se dođe do lopte je definicija nesportske. Za ostalo ne znam, nisam gledao.
5

56789

pre 2 meseca

ZELJKO JE U PRVOJ SEZONI EVROLIGE USPIO ONO STO ZVEZDA NIJE ZA 10 GODINA!
đ

đapekorleone

pre 2 meseca

Šta je uspio? Da bude prvi trener u istoriji koji je izgubio posle vođstva od 2:0? Igrala je i Zvezda top 8(ako na taj "uspeh" misliš jer drugog nema) protiv CSKA sa samo 3 stranca. Nego,kad' dolazi Džordan?
N

NoName1

pre 2 meseca

Željko je u prvoj sezoni EL uspeo ono što nikom nije 70 godina. Da ispadne posle DVA BREJKA U GOSTIMA.
A

AhaahahahaahahahaJ

pre 2 meseca

Čuj ovog igrala Zvezda top8, ahaaaaaaahaha, komedija🤣🤣🤣🤣🤣
r

redakcijiloObavesti

pre 2 meseca

@Ahahahahahaha Ovom iz laze lazarevica napisite F8 cska zvezda 2017. Tri stranaca Miler,Cirbes i onaj treci sto bio u Partizanu isto i 9 napominjem DEVET domacih igraca. A nekima trebalo 10 stranaca do tih F8,kupovina kucence i 30 miliona e.
G

Gost 9863

pre 2 meseca

Vlada krajem 2023 uplati KSS 4 miliona eura.Savez te pare prosledi u JSD za KK Partizan da se plati porez.Ostoja ooet ne plati sve.Naravno KSL ne igraju,porez ne plačaju.Drzavni projekat za trošenje miliona.Sve stranci.Treci najplaceniji igrac u evro ligi je iz Partizana i najplaceniji trener u evropi je u Beogradu.Klub vodi osoba koja veze nema sa košarkom ali je ćlan glavnog odbora ...Kuda plovi ovaj brod
7

777

pre 2 meseca

Zamislite da se zvezdin trener bavio provokacijama Vujosevica ko ima pare ko je drzavni projekat i slicne nebuloze
A

AAAHAHAHAAAH

pre 2 meseca

Pa kako da se bavi, kad menjate trenere na svakih 6 meseci🤣🤣🤣🤣🤣
@

@777

pre 2 meseca

A ovde se cak i ne radi o provokacijama trenera ili igraca ili cak i kluba, vec o provokacijama navijaca sto je kod nas normalno u svakom sportu. Nego nemaju sta da kazu posle ovolikih kikseva pa ajde malo da prodaju maglu.
P

Pravi jole

pre 2 meseca

Glodarski portal.. Dobro, a sto su sudije tacno krive pa je Panter bio ocajan? Sto je Zeljko deda?
e

ejjj

pre 2 meseca

kuuuuukuuu pustih suzu
j

jan

pre 2 meseca

Treba biti realan,Partizan ne igra onako kako je igrao prosle sezone,jednostavno ne moguce je ponoviti onakvu igru,a i sastav nije isti.Jedino sto Zeljko treba da se zapita je zasto ga igraci ne slusaju u bitnim trenucima,konkretno Panter,koji je upropastio nekoliko bitnih utakmica,a to ce sigurno uticati na krajnji ishod kako u ABA,tako i u Evroligi.To nije pravi kapiten,nije pravi vodja,tu nema emocija.Da li je se taj isti Panter bilo koji put izvinio navijacima za pocetnicke graske?Ne,nije
N

Nenad1246

pre 2 meseca

Odličan je.
D

DrSpaka1989

pre 2 meseca

A sto ne bi bila sok terapija da zamene trenera? Zasto je Obradovic idalje na klupi? Ima covek jedan trofej od mogucih 10 u kojima je ucestvovao u domacim okvirima. Najgori ucinak od svih trenera u kkp.
L

Lazi grobarske

pre 2 meseca

Желим да се захвалим држави Србији која је много помогла Партизану да има овакву сезону, да направи озбиљан тим и одличан буџет. Cija je ovo izjava?
D

Drzavni projekat

pre 2 meseca

Zvali su ponovo, Zoran Savić je zvao i pitao 'momče, koliko novca želiš'? Agent je rekao šta tražimo od CSKA, oni su nam dali cifru koju smo hteli... Agent me pozvao i rekao, 'slušaj, poslali su nam ugovor koji želimo, već je gotovo sve'. Poslao mi je, pogledao sam i znao sam da su ozbiljni. Zvao me je Željko Obradović, pričali smo, imali smo istu viziju. Pokušavamo da vratimo ovaj klub, ja pokušavam da unapredim svoju karijeru. Pomislio sam, ovo sve zvuči ludo... Igrao sam fajnal for, a sada da ne igram Evroligu. Lud, ali novac ima smisla
T

Terza magico

pre 2 meseca

Najzad da neko glasno kaze da za 2.5 godine je osvojen samo jedan trofej. Pa makar to bio i generalni sponzor
c

cirkus

pre 2 meseca

jel nisu valjale ni sudije ni u evroligi i aba ligi?
K

Ksl

pre 2 meseca

Sta su gradili pobegli iz Srpske lige.Sramota.Jedini klub u istoriji Srpske kosarke koji je odbio da igra ligu Srbije
@

@ksl

pre 2 meseca

A od Srbije dobio preko 100 miliona, kao svi ostali klubovi zajedno u ovom veku, možda i duže