Košarkaši Srbije na treningu (©Mozzart Sport / Dragana Stjepanović)
Košarkaši Srbije na treningu (©Mozzart Sport / Dragana Stjepanović)

Srbija trenirala na dan utakmice: Osmeh je tu, šut je tu, spremni smo za Kanadu

Vreme čitanja: 1min | pet. 08.09.23. | 05:10

Odlično raspoloženje u ekipi pred meč odluke

(Od izveštača Mozzart Sporta iz Manile)

Dosadašnja praksa bila je da Srbija nema jutarnji trening u danu kada po programu prva istrčava na parket za utakmicu, ali ovog puta selektor Svetislav Pešić rešio je da promeni plan.

Izabrane vesti

Košarkaši Srbije izašli su na teren dvorane "Mall of Asia" i odradili kraći šuterski trening, nešto kraći od sat vremena, kako bi još malo osetili koševe i obruče pred polufinalni okršaj sa Kanadom (RTS, 10.45).

Marko Gudurić i Ognjen Dobrić (©Mozzart Sport / Dragana Stjepanović)Marko Gudurić i Ognjen Dobrić (©Mozzart Sport / Dragana Stjepanović)

Standardno, srpski mediji dobili su mogućnost da pogledaju završnih pet do deset minuta, a kako se moglo videti - raspoloženje je odlično među igračima. Osmeh je tu, šut je tu, svi su izgledali spremni za veliki meč!

Dušan Ristić i Ognjen Stojaković (©Mozzart Sport / Dragana Stjepanović)Dušan Ristić i Ognjen Stojaković (©Mozzart Sport / Dragana Stjepanović)

Bogdan Bogdanović i Vanja Marinković su vežbali situacije jedan na jedan, Dušan Ristić je dosta vremena proveo u razgovoru sa trenerima iz stručnog štaba Svetislava Pešića, dok su Marko Gudurić, Ognjen Dobrić, Aleksa Avramović, Stefan Jović i ostali podešavali šuterske ruke kako bi što spremniji dočekali početak susreta u kojem bi pobeda garantovala bar srebrnu medalju.

Neka ovo bude dan za pamćenje...

Aleksa Avramović (©Mozzart Sport / Dragana Stjepanović)Aleksa Avramović (©Mozzart Sport / Dragana Stjepanović)
Svetislav Pešić i Bogdan Bogdanović (©Mozzart Sport / Dragana Stjepanović)Svetislav Pešić i Bogdan Bogdanović (©Mozzart Sport / Dragana Stjepanović)
Ognjen Dobrić, Vanja Marinković i Stefan Jović (©Mozzart Sport / Dragana Stjepanović)Ognjen Dobrić, Vanja Marinković i Stefan Jović (©Mozzart Sport / Dragana Stjepanović)



tagovi

košarkaška reprezentacija SrbijeMundobasket 2023Svetislav PešićBogdan BogdanovićVanja MarinkovićDušan Ristić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara