Komentari na vest

Švajni kao šofer i priča o Bajernovoj porodici: Bez održivog poslovnog modela molili bismo za Lučićeve trojke

P

Pristrasni posmatrač

pre oko 2 godine

Kada sam video sliku, pomislio sam da je Mocart objavio intervju sa Draganom J. Vučićevićem... Umalo nisam zakovrnuo od stresa!
M

Mora..

pre oko 2 godine

Ne interesuje me mnogo Bajern sem sto nasi igraju tu.. Ali nacin shvatanja vodjenja kluba, i principi da bi napravili tradiciju kosarke u nekosarkaskom gradu, koji su opisani u intervjuu su mi fascinantni. Prvo vodjenje tima, tako sto se shvata da nije dovoljno sedeti na grbaci drzave i sponzora nego se omogucavaju projekti van glavnog projekta je nesto sto bih tako voleo da vidim u srpskom sportu, al' nemamo mi tu filozofiju+upravni odbori nisu dovoljno sposobni za tako nesto. A drugo, principi po kojima Bajern treba da napravi svoju tradiciju, je nesto sto imamo a niko ne postuje, recimo Vojvodina u fudbalu koja za trenere dovodi Lalatovica i Djordjevica, koji bunkerom skroz unistavaju poznati stil igre kluba, i oni su jos kao super dok imaju rezultate... Po meni, jedan od boljih intrvjua sto sam skoro procitao, svaka cast!
M

Mire83

pre oko 2 godine

Živim u Minhenu i košarkaški klub je ovde zadnja rupa na svirali. Pre će na ulici poznati nekog igrača fudbalskog B tima Bajerna nego Lučića.
M

Mora..

pre oko 2 godine

Jeste to tako sada, ali poenta intervjua je da prave klub na duze staze i da ih ne zanimaju razultati u velikoj meri. Sta hocu da kazem, bitno je da pobedjuju ali sada su u fazi da prave bazu navijaca.. Bio sam u Minhenu i upoznao "Nemca druge generacije" poreklom iz Turske, decko voli kosarku i prati Fenerbahce, ide na njihove utakmice kada dolaze u Minhen ili kada je on u Turskoj, verujem da ce njegov sin takodje da bude kosarkaski navijac, stim da ce vise navijati za Bajern nego za Fener. I tu je poenta dugorocnog planiranja, da je tim konkurentan u EL i da ne menja igrace kao carape, nego da klinci imaju u svom komsiluku da se vezu za nekoga.. Pozdrav
@

@Mire

pre oko 2 godine

Ma naravno, kako kazes, ti si ipak svetski poznati lik koji zivi u Minhenu, zna svakog stanovnika i to da li neko prati KK Bajern. E da, uopste nisi garagan kome je Lucic upropastio detinjstvo :D Koji Minhen zivis u nekoj selendri u Srbiji i lecis frustraciju lazima.
M

Milan 45

pre oko 2 godine

sve to ok, ali ove godine biste bili 11. da nije poceo rat u Ukrajini...