Miloš Teodosić (©MN Press)
Miloš Teodosić (©MN Press)

Teo i Marković taman koliko treba za prvi trijumf Virtusa u Superkupu

Vreme čitanja: 1min | sub. 29.08.20. | 23:26

Srpsi bekovi postigli po osam poena

Takmičenje u Superkupu oživelo je košarkaška dešavanja u Italiji – milanska Olimpija nastavila je da demonstrira silu, a prvu takmičarsku utakmicu posle skoro šest meseci odigrali su košarkaši Virtusa koji su bez većih problema slomili otpor Kremone 87:66.

Domaćin je dobio prvu četvrtinu, ali sve posle toga proteklo je u znaku tima iz Bolonje čiji su košarkaši sjajno rasporedili poene. Tesitori, Abas i Riči imali su po deset poena, dok su se Miloš Teodosić i Stefan Marković našli u klubu osam, zajedno sa Alibegovićem i Pajolom. Srpski bekovski duo, odigrao je utakmicu taman onoliko koliko je bilo potrebno, a nešto raspoloženiji za razigravanje saigrača bio je Marković koji je utakmicu završio sa šest asistencija, četiri više od Teodosića.

Izabrane vesti

Za to vreme Olimpija je ostvarila novi trijumf sa preko 30 razlike, a žrtva broj dva bila je ekipa Varezea 110:77. Izabranici Etorea Mesine uspeli su da unaprede procente šuta za tri poena koji su u prvom meču protiv Kantua već bili dovoljno visoki. Sa 54, digli su trojkaško raspoloženje na preko 60 odsto, a drugi put zaredom ekipu je poneterski predvodio bivši igrač Crvene zvezde Kevin Panter. Sa 19 koševa uz četiri od sedam van linije 6,75 metara Panter je ponovio odličnu šutersku partiju, a tim iz Milana završio je meč sa čak sedmoricom dvocifrenih košarkaša.



tagovi

Virtus BolonjaOlimpija Milano

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara