""
""

Teodosić: Za Srbiju moraju da igraju oni koji žele, ne treba nikog terati!

Vreme čitanja: 2min | sub. 13.07.13. | 14:46

"Ne mislim da me je iko razočarao, smatram da će nam faliti, što se igre tiče. To su njihove odluke, i ja ih iskreno poštujem. Ne osuđujem nikog. Mislim da ovde ima izuzetno kvalitetnih igrača", rekao je plejmejker CSKA iz Moskve

Iako zbog povrede potkolenice, zadobijene tokom druge utakmice polufinala VTB lige protiv Himkija, nije u stanju da pomogne saigračima na treningu, Miloš Teodosić je sve vreme sa klupe bodrio ekipu i davao joj moralnu podršku. Ipak, prema prvim procenama, organizator igre naše reprezentacije će biti spreman za izazove koji čekaju ekipu u Sloveniji.
"Što se povrede tiče, sada je dosta bolje. Konačno sam prohodao i šetam normalno. Ipak, daleko je to od stadijuma da mogu da treniram. Ostaću u Beogradu da radim na oporavku, tako da se nadam da će sve ići ubrzanim tokom i da ću se uskoro priključiti saigračima", rekao je Teodosić.

Za razliku od mnogih, koji su zbog raznoraznih povreda odlučili da odbiju poziv selektora Dušana Ivkovića, to nije slučaj i sa 26-godišnjim plejmejkerom moskovskog CSKA.
"Iskreno, nisam ni razmišljao o tome da odbijem poziv. Ja sam i ranije govorio da ću igrati dokle god budem bio potreban reprezentaciji. Voleo bih kada bi svi stali uz nas i kada bi nam dali punu podršku, jer imamo dosta mladih momaka, sedam debitanata, kojima je zaista potrebna velika podrška. Jer, jedino tako možemo da napravimo neki rezultat u Sloveniji", dodao je Teodosić.

Izabrane vesti

Iako je bilo mnogo otkaza u reprezentaciji u poslednje vreme, on ne zamera saigračima što se nisu odazvali pozivu. 
"Ne mislim da me je iko razočarao, smatram da će nam faliti, što se igre tiče. To su njihove odluke, i ja ih iskreno poštujem. Ne osuđujem nikog. Mislim da ovde ima izuzetno kvalitetnih igrača, i da za reprezentaciju treba da igraju oni koji žele, da ne treba nikog da teramo. Uz mlade igrače i energiju koju će nam oni sigurno dati možemo biti izuzetno dobar tim", zaključio je jedan od najboljih plejmejkera Evrope.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Evrobasket 2013košarkaška reprezentacija SrbijeMiloš TeodosićSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara