Šarunas Jasikevičijus (© Star Sport)
Šarunas Jasikevičijus (© Star Sport)

Toronto navodno zainteresovan za Šarunasa Jasikevičijusa

Vreme čitanja: 1min | pet. 02.06.23. | 00:21

Litvanac ponovo na meti Reptorsa

Iako se ovih dana najviše pričalo da Šarunas Jasikevičijus po svaku cenu želi da ostane u Barseloni, ali sada kao grom iz vedra neba, iz Sjedinjenih Američkih Država stiže navodno informacija da su Toronto Reptorsi zainteresovani za njegove usluge.

Naime, Jasikevičijus je već imao veze sa Torontom koji je bio jedan od kandidata za trenera 2018. godine,ali je tim iz Kanade odlučio da zaposli Nika Nursa koji je do sada bio trener i doneo je jedinu titulu šampiona NBA sa Reptorsima kada je u timu imao Kavaja Lenarda.

Izabrane vesti

Nurs je sada novi trener Filadelfije posle odlaska Doka Riversa, a Toronto traži novo ime. Navodno je i Serđo Skariolo ozbiljan kandidat, ali za sada još uvek nema konkretnih informacija ko je najbliži klupi tima.

Šarunas Jasikevičijus je na klupu Barselone stigao 2020. godine posle četiri uspešne sezone u Žalgirisu Ipak, na klupi Katalonaca nije uspeo da ispuni glavni zadata - osvajanje Evrolige. Uvek je stizao do završnog turnira, ali nikada dalje od toga.

Do sada ima jednu titulu šampiona Španije i dva Kupa Kralja.

Ostaje da se vidi ko ima konkretnije informacije. Španci koji navode da je Litvanac spreman da se odrekne velikih para samo da bi ostao u Barseloni, ili Mark Stajn, poznati novinar koji godinama prati NBA dešavanja i sada nagoveštava selidbu nekada legendarnog plejmejkera.


tagovi

Šarunas JasikevičijusToronto Reptors

Obaveštavaj me

NBA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara