Komentari na vest

Turci ogorčeni posle poraza od Hrvatske, udarili po Larkinu i Vilbekinu

š

šteta baš

pre 8 meseci

Što je Ostoja povredio nogu na basketu.Stalo sve.Porez ide na rate.Sam radi sve.Baš šteta.
B

Brundo

pre 8 meseci

Turci misle da pare resavaju sve.Malo sutra.Kupuju kosarkase, kupuju odbojkase, kupuju odbojkasice.Onolika zemlja na dva kontinenta i 83=84 miliona ljudi a sportski rezultati skormni.Imaju vrlo jaku ligu u kosarici a reprezentacija slaba.A zasto je to?Jer u ligi im igraju stranci.Glavni igraci u ligi su im stranci.Makni strance i ostaje boranija koja ne moze nista da uradi sa reprezentacijom.
x

xezlgzwx

pre 8 meseci

I treba da ih vozaju i ne javljaju se na pozive, sami su Turci krivi kad im Ameri igraju za reprezentaciju. Sramota.
M

Mauro

pre 8 meseci

Eto, mi pricamo o tome da se prestanu naturalizovati igraci, a oni hoce da ih kazne. Posle ovoga bih volio da Saudijci napadnu i kosarku ko fudbal, pa nek onda ovi igraju za Saudijsku Arabiju slobodno.
Z

Zbaj

pre 8 meseci

U kosarci je moguce naturalizovati samo jednog igraca, tako da nece Saudijska Arabija naturalizovati igrace, a ako ih dovode kao u fudbalu neka onda jacaju ligu kosarke to im niko ne moze zabraniti. Najgora stvar je napravljena sa rukometom, pa je one godine SP 2015-te cini mi se Katar igrao finale, tako sto je imao 5 naturalizovaih igraca u startnih 7. Ali u rukomet su sada promijenili to pravilo, mora igrac da boravi u drzavi koja bi ga naturalizovala najmanje 5 godina pa onda moze igrati.