Nejt Volters i Dejan Radonjić (©Starsport)
Nejt Volters i Dejan Radonjić (©Starsport)

Volters i Radonjić zajedno i u Atini

Vreme čitanja: 1min | sre. 13.07.22. | 17:21

Amerikanac potpisao za Panatinaikos

Posle odlaska Nemanje Nedovića u Crvenu zvezdu i Derila Mejkona u Uniks, prvi zadatak Dejana Radonjića u novom klubu bio je da pronađe plejmejkere po svom ukusu. Prvo je angažovan Paris Li iz Monaka, a crnogorski stručnjak se odlučio i za proverenu opciju. Panatinaikos je angažovao Nejta Voltersa. Kako prenosi Eurohups, ugovor je već potpisao i Amerikanac će ponovo sarađivati sa bivšim trenerom Crvene zvezde.

Volters i Radonjić su zajedno radili u dva navrata na Malom Kalemegdanu. Najpre u sezoni 2016/17, a potom i minule. Zajedno su osvojili pet trofeja i jasno je da se dobro poznaju.

Izabrane vesti

Bivši košarkaš Crvene zvezde je u sezoni za nama beležio 8,4 poena i 3,5 asistencije u ABA ligi, kao i 10,9 poena i 3,6 završnih dodavanja u Evroligi (31 nastup). Bio je jedan od najboljih i najkonstantnijih igrača šampiona Srbije i Jadrana.

Uz dozvolu kluba napustio je Zvezdu pred početak finalnog turnira Superlige, kako bi zbog razloga lične prirode otputovao nazad u SAD. Neće se vraćati u Beograd, ali će ga u Atini sačekati dobro poznato lice.

Dejan Radonjić je tako dobio i treće pojačanje u Panatinaikosu. Pre Voltersa ugovore sa klubom potpisali su Li i mladi grčki internacionalac Panajotis Kalaicakis koji je stigao iz Lijetkabelisa, posle sjajne sezone pod vođstvom Nenada Čanka.


tagovi

KK PanatinaikosDejan RadonjićNejt VoltersKošarkaški transferi

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara