Foto: Starsport
Foto: Starsport

Vučić: Obradovićev dolazak u Partizan velika vest za Srbiju

Vreme čitanja: 2min | ned. 20.06.21. | 13:11

Predsednik Srbije istakao značaj eventualnog dolaska iskusnog stratega u Partizan

Potencijalni dogovor Željka Obradovića i Partizana uzburkao je košarkašku javnost, a vest da bi iskusni stručnjak mogao da sedne na klupu crno-belih prokomentarisao je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Vučić je na današnjoj konferenciji izjavio da bi dolazak Obradovića u Partizan bio fantastična vest za Srbiju i poželeo mu da i crno-bele i Srbiju vrati na evropski tron u košarci.

Izabrane vesti

"Ako je istina, čestitam i Željku i Partizanu, to je velika vest za našu zemlju, on je legenda, mislim da je najviše evrotrofeja osvojio", izjavio je Vučić.

19.00: (4,40) Grčka (17,0) Srbija (1,25)

Predsednik Srbije rekao je da, kao što se radovao povratku Stefana Milenkovića, Vladimira Pištala i mnogih ljudi koji se vraćaju u poslednje dve godine u Srbiju, da se tako raduje i dolasku Željka Obradovića.

"Želim mu mnogo uspeha i pobeda", dodao je Vučić.

Podsetimo, juče se u medijima pojavila informacija da je Obradović dogovorio saradnju sa Partizanom, ali je zvanična potvrda izostala.

Zanimljivo, Obradović je u momentima kada se u javnosti pojavila informacija o dolasku u Partizan bio na svadbi sina Dragana Kianovića, velikog košarkaškog prijatelja, a snimak kako iskusni strateg peva navijačku pesmu crno-belih na proslavi dodatno je podgrejao nade navijača.


tagovi

Željko ObradovićAleksandar VučićKK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara