Vujošević: Željko kao matica, okupiće kvalitetne ljude u Partizanovu košnicu

Vreme čitanja: 1min | sub. 26.06.21. | 13:38

"Povratak Obradovića u Partizan je veoma dobra stvar, ne samo za crno-bele, već i za srpsku košarku", kaže trofejni strateg

Povratak Željka Obradovića u Humsku izazvao je lavinu oduševljenje među svim ljudima kojima je Partizan u srcu. Takav je slučaj i sa Duškom Vujoševićem, koji u razgovoru za Mozzart Sport poručuje da podržava angažman proslavljenog kolege i veruje da će to doneti dosta dobrih stvari za crno-bele.

Obradović se u petak obavezao na trogodišnju saradnju sa Parnim valjkom.

Izabrane vesti

"Još sam u Klužu i imam informacija koliko i drugi ljudi. Povratak Željka Obradovića u Partizan je veoma dobra stvar, ne samo za crno-bele, već i za srpsku košarku. Svojim kvalitetom, znanjem i harizmom okupiće, kao matica, kvalitetne ljude u Partizanovu košnicu. Podržavam Željkov povratak u klub", podvlači Duško Vujošević za Mozzart Sport.

Vujošević je svoj trofejni niz nastavio i u Rumuniji, gde je došao do šampionske titule.

"Nigde nije lako biti prvi. U Rumuniji, takođe, jer se puno ulaže u košarku".

Kada vas možemo očekivati u Srbiji?

"Mislim da ću u nedelju biti u Beogradu".

Da li nastavljate sa radom u Klužu?

"Još nisam doneo odluku. Moraću da promislim i odlučim za nekoliko dana", kazao je za Mozzart Sport legendarni trener Partizana.

Vujošević je u Rumuniju stigao 2019. godine, a posle Partizana je vodio još Limož i reprezentaciju Bosne i Hercegovine. U Klužu je prošle godine osvojio nacionalni kup, a sada je stigao i šampionski trofej.


tagovi

Duško VujoševićŽeljko Obradović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara