Đorđije i Mihailo Pavićević (© MN Press)
Đorđije i Mihailo Pavićević (© MN Press)

Zbog šverca cigareta uhapšen Đorđije Pavićević

Vreme čitanja: 1min | čet. 28.12.23. | 10:48

Krivična prijava protiv čelnika Mornara

Zbog šverca cigareta, po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva Crne Gore pripadnici Specijalnog policijskog odeljenja uhapsili su Đorđija Pavićevića, dvoje službenika Uprave prihoda i carina Ivanu Kovačević i Veljka Đuričića i bivšeg zaposlenog u Pavićevićevoj firmi, Nikicu Kovačevića.

Pavićević je prvi čovek KK Mornar iz Bara.

Izabrane vesti

„Po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva, a posle pretresanja prostorija privrednog društva 'P' DOO B, Specijalno policijsko odeljenje je lišilo slobode Ð. P, osnivača i odgovorno lice društva, kao i bivšeg zaposlenog u društvu N.K, te dva službenika Uprave prihoda i carina I.K. i V.Ð, zbog osnova sumnje da su učinili krivično delo stvaranje kriminalne organizacije, falsifikovanje službene isprave i krijumčarenje putem pomaganja“, saopštio je podgoričkim Vijestima tužilac i portparol SDT-a Vukas Radonjić.

On je objasnio da će SPO protiv osumnjičenih fizičkih lica podneti krivičnu prijavu, ali i protiv osumnjičenog pravnog lica "P" DOO B. i tri osumnjičena pravna lica, "A. D. C." , "A." i "L.I.", sa sedištem u inostranstvu:

„I za njih postoje osnovi sumnje da su učinili krivično delo stvaranje kriminalne organizacije“.

Inače, rođeni brat Đorđija, Mihailo Pavićević trenutno radi kao trener Mornara, koji se takmiči u ABA ligi.



tagovi

ABA ligaKK MornarMornar BarMihailo PavićevićĐorđije Pavićević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara