Komentari na vest

Željko Drčelić: Navijači mogu da budu nezadovoljni, ali saberite trofeje ove uprave

z

za sezonu 2024/25

pre 12 dana

pojurite za mesto trenera Alimpijevića i napravitr neki kontinuitet, a nađite nekog krstenog sportskog direktora, jer su prethodne dve sezone sa najvećim budžetima bile potpuni promašaj. 1: Topić, Teodosić, ? 2: Đurišić, Nedović, ? 3: Kalinić, Gedraitis, Lazić 4: Davidovac, Thompkins, ? 5: Plavšić, Bolomboy, Mitrović
D

Dejani

pre 12 dana

Pusti trofeje u našim ligama. Nebitno da li ga uzme Partizan ili Zvezda kruže priče da je namjesten. Neka je i jednim i drugim namjesten kada tako kruže priče. Narod više nema živaca da gleda trofeje u domaćim ligama, sada hoće evropsku titulu. U fudbalu isto taj prolaz grupe pa onda da se nekada malo dalje ode osim da se u prvom kolu dvomeca odma ispadne. U Evropi smo nula. Bezopasni. Trenutno, a i u prošlosti tako stoje stvari. U fudbalu je Liverpool pao, ali dalje se ništa nije uradilo. U kosarci se ocekuje da ili Partizan ili Zvezda igraju F4 evrolige ili eventualno da se osvoji evrokup. Zato je narod nezadovoljan. Stalno kruže priče o prošlosti, ali ja nisam bio rodjen kada je Zvezda osvojila LS, ili kada je Partizan uzeo Evroligu. To je bilo prije više od 30 godina. Onda fino kažite mi ne možemo dalje od toga i toga koraka pa neće biti pljuvanja i ocekivanja nerealnog. Ne treba onda niko da daje lažnu nadu. Zbig toga sve manje i manje pratim fudbal i basket. Uvijek se naduva kako smo dobri, a posle se gubi.. Nije više interesantno kada već unaprijed znaš da Partizan ili Zvezda uzimaju domaće prvenstvo u kosarci ili fudbalu, a u Evropi krompir.
N

Niko1212

pre 12 dana

pročitao sam samo "Informer" i dalje nemam potrebe ni da čitam, sve je jasno...
X

X

pre 12 dana

Pogledas ove 2 glave sa slike i sve ti jasno...
D

Don Vito Corleone'

pre 12 dana

Andjus legenda, i njegov klip na YouTube NAUKA O IMENIMA. Ne može Poletanović da bude fudbaler, on može samo da igra balet pa da poleti. Džordž Best, šta on može sa tim imenom, ne može da igra golf, može samo da bude dribler u fudbalu. Dijego Maradona, ne može da bude stonoteniser, može da bude samo fudbaler. A ima nešto i u vizuelnom izgledu, na šta liči pogled Vieire, KAO IZ MAHALE (e to kada rekao pao sam sa stolice, i dan danas kada pogledam taj klip umirem😂) Tako da teško i ovaj sa ovim imenom može da bude Predsednik Zvezde.
S

Srdjan 1234

pre 12 dana

Valjda trofeji vlasnika kluba?! Uprave (menadžment) dolaze i odlaze, bitan je vlasnik...
B

Bgbg

pre 12 dana

Ma jok bre...sve je ok. Partizan je kriv.
p

postic

pre 12 dana

Svaka cast na trofejima to niko nmz da oduzme ali treba napraviti iskorak dalje,trebao je sistem,trener koji bi vodio to duze ,manjali smo stalno sto trenara sto igrace,neki plan treba postojati za sistem
P

Pa1

pre 12 dana

Hteli smo iskorak i u fudbalu pa dobili Baraka. Koliko para toliko muzike. Treba biti realan
z

zarkovac78

pre 12 dana

uprava što je uradila uradila hvala joj trebaju promene u klubu. čović je rasturio pre nekoliko godina dobar zvezdin tim iz top8 radonjić jović itd...i nema veze što su svi otišli zašto nisi podigao lestvicu tada doveo kvalitetnije pa i skuplje igrače, hale su bile pune u evrokupu čak sa uniksom nižnim itd...zaradjivalo se od ulazinica sezonski karata ako što se danas partizan zvali tim parama za svoj budzet i ekipu koju ima. umesto da se zvezda gradi iz godine u godinu o da se lestvica podize vi od zvezde pravite privatan mali klub kojem je bitno učestvovati u evropi. ne busajte se kako je onda klub kji vodite veliki, jer veliki klub uvek ima najveće ambicije u wvim takmičenjima ma kakav god tim imao!!!pravio je čović tim da bude jači od partizana samo koji je jedva opstao u zivotu e sad kad partizan ulaze ulaze kao i on da bi parirao al ni wkup ihrač ne garantuje dobre igre poene itd...čovek je napravi svoj mali privatan klub punićemo hale zaradjivaćemo pare živećemo lepo, e sad mora da se ulaze više je4 to rade i komšije pa se onda popinje povlačenje...zato ja ne volim privatizaciju kluba jer bi gazda bio zadovoljan učestvovanjem u Evropi ili sopstvenoj ligi i uzimao na gpfinjem nivou pare od različitih sponzora, karata sezonskih itd, rezultati i trofeju ne moraju da ga zanimaju, dovoljno mu je da obrne čisto par milion godišnje da stavi u dzep, bez da baca pare i milione na neke skupe igrače...jer ko će gazdi kluba lojeg je lupio da naredjuje kakve će ambicije imati klub!?
z

zakrovac78

pre 12 dana

evo vam scenario unapred. partizan je jači i osvaja i aba i srpsku ligu. ako sferopulos ostane na klupi pošto ove nije ništa kriv jer nije on selektirao tim. pa ako na leto selemtira tim i rezultati budu loši j prvih 1-2 meseca hoće li dobiti tada otkaz i onda sa drugim krenuti u istu priču kako nije selektirao tim treba se dati šansa itd... gubljenje vremena po načinu i stilu igre ovog grka ne vidim nešto vau od igre i takite tj zamisao njegovu na parketu kod igrača, jer igrači mogu da igraju akcije koje on zahteva ali da loše dodaju loptu, loše šutiraju jednostavno da greše pri trenerovim zamislima. ja zo ništa nisam video, da nije tri puta dobio partizan do dana današnjeg, bio bi smenjen nakon ispadanja iz Evrolige potpisujem ako ne i pre.
M

Marko M.

pre 13 dana

Sastančite koliko god hoćete ,neko za ovakve igre mora biti odgovoran!
R

Realno samo

pre 13 dana

Onog trenutka kada neko brže bolje ide u medije da objasni kako neke glasine nisu tačne, znajte da su itekako tačne.
0

0989

pre 13 dana

TI SE RAZUMES U KOSARKU KO JA STO SE RAZUMEM U NUKLEARNU FIZIKU. KOSARKA KOSARKAS IMA A TI SLEM NA GLAVU PA OBILAZI GRADILISTA
6

687

pre 13 dana

Bilo bi me sramota da skandiram nešto zbog čega jedan Teodosić mora da me utišava. Ubačeni grobari!
L

Ljubi te tata

pre 12 dana

Fico ti li si!?

VecaBg1971

pre 13 dana

Kad vidim ovu telecu glavu sve mi je jasno, ko je, sta je, poreklo...nista mi ne treba vise. Ista prica kao i u Fk, zauzeli busiju, isisavaju koliko god mogu i ne moze im niko nista. Navedite mi samo jedan klub, na svetu, gde su dva igraca poput Raduljice i Kuzmica presedeli celu sezonu, primajuci ne malu platu? Onda mi dovedes Gilespija i Smarta...da ne pominjem ostale i sebe nazivas ozbiljnim klubom ! Da li ste bre vi realni?! I sad ce ovaj zadrigli da preuzme klub, dana u sportu nema a oko njega sve sam SNS olos. Ne zna se ko je gori, ovi sad ili oni sto dolaze...
0

099999

pre 13 dana

IDI ZIDAJ ZGRADE I NE PETLJAJ SE U POSO KOJI NE ZNAS DA RADIS
p

psyhhodelija

pre 13 dana

To kažeš Ostoji koji zida zgrade i ima 25 firmi koju mu je drzava obezbedila ili šta? grobari opozicija i pozicija u isto vreme..U fudbal uprava sns napolje,u kosarci sns ajmo ajde svi u napad
A

A ti

pre 13 dana

Ne piši komentare dok se ne opismeniš
D

DSCZ

pre 13 dana

groBARI micuma vam lagano.
O

Ovako ali

pre 13 dana

da budemo posteni...u kojoj konkurenciji je tzv kkcz osvojila sve te trofeje kojima se dicite.
@

@ovako

pre 13 dana

...u mnogo jacoj nego partizan svoje, kada je lagano mogao da uzima najbolje igrace zvezde ili bilo kog drugog kluba. zvezda nikada nije imala tu mogucnost. vi ste svoje sa duletom racunali bez problema, nije vas pogadjala konkurencija, nego bi je unistavali kada se pojavi.
e

e

pre 13 dana

Recimo tri kupa i jednu Abu je uzela najvecem treneru i klubu koji je za to vreme potrosio 60miliona i to u direktnim duelima.
С

СРБ

pre 12 dana

Partizan i Igokea postali jedan klub 17.08.2007.
D

DUMRETE

pre 13 dana

Svi grobari odmah.
C

CVRKNITE

pre 13 dana

Svi grobari odmah.
c

cigani

pre 13 dana

Ne znaju da pisu
D

Drcela ili

pre 13 dana

Drkadzija...ni seo nije ,a vec mlati kao dr manipulacija.
V

Vidi se

pre 13 dana

Ala je aktivan Ostojin SNS sljam
M

Ma da Ostoja je

pre 13 dana

Bitan,a ne vas severac...da nije njega ne bi ni bilo te novotvorevine zvane kkcz Beograd.
I

Izvini

pre 13 dana

A kako vi niste šljam? Jel možeš svima ovde da to objasniš? Taj "šljam" vam je i doneo trofeje od 2012.
D

Don Vito Corleone'

pre 13 dana

Hvala zato što mi niste objavili komentar, i ako nisam napisao ni jednu jedinu ružnu reč. Važno da njima sve objavljujete, pa čak i kada vredjaju. Samo neka oni nastave da glume VEČITE ŽRTVE, a kada osvajaju trofeje onda je nikada regularnije. Jedva čekam da ih čujem kada na kraju ove sezone opet ostanu bez trofeja, kada za tri sezone ostanu na jednom trofeju, kakva će to kuknjava biti. IDEMO PO TRIPLU KRUNU.
V

Vi iz vlasti zavucite u svoj dzep

pre 13 dana

NEKA REZIM DAJE IZ SVOG DZEPA ,DOSTA SU TROSILI BUDZET. ZA 20 MESTO .
N

Nenad1246

pre 13 dana

A bogme i za vaše 12.
Д

Др Филгуд

pre 13 dana

уххххх....овде нема решења....
S

SAMO PRIVATIZACIJA, OD DZEP

pre 13 dana

UPRAVE MEZIMICE DRCNIJI SU OD POPOVA ! NEMAJU SITKU ,DAJ PA DAJ ! DOKLE !
D

DA SE ZNA

pre 13 dana

Profiterima smetaju ovi komentari. Naucili na drzavnu grbacu ,paraziti u odela .
K

KIMI 85

pre 13 dana

Ocekivanja prevelika? Niko ne ocekuje fajnal 4 svake sezone, ali ocekuje da im ne igraju stranci koji ne prave ama bas nikakvu razliku u kvalitetu i domaci preplaceni igraci koji vise ne doprinose kvalitetu tima. Ko je Davidovcu dao onoliku platu? Nedovicu? Mitrovicu? Ko gura onog Lazarevica? Hoce li Lazic do 40 da igra? Ova domaca osnova ako ostane i sledece sezone, izuzev Tea, mozete da se pozdravite sa ikakvim iskorakom u evroligi. Takvi samo u evrokupu mogu da prave razliku. Da nije Tea bilo, ne bi ni 5 pobeda imali.
1

1980

pre 13 dana

Tako je. Borba za plej of svake sezone to može to mora ili da ne igramo. Niko ne traži titulu nismo glupi znamo da postoje bogatiji od nas. Lazarević,Lazić nemoguće da nema talentovanijih u školi.
Z

Zvezdas!!!

pre 13 dana

Za TOP 8 ti treba bolji igrarci, Ne mogu penzioner Teodosic , Nedoreceni Nedovic , Litvanac bez suta, rezervista Bolomoboj da ti donesu rezultate , Treba navijaci Zvezde da spuste loptu na zemlju , Svaki igrac JSD je bolji od zvezdinog iskuskniji skuplji vise talenta , I oni su pukli u Evroligi , Ukljucite mozak. Sve zavisi od ulozenih para.
N

NOVAC ,NOVAC ,DOKLE BRE

pre 13 dana

PA STO I TI NE ULOZIS VEC SAMO TRAZIS. KRPELJI !Trazi privatizaciju pravog gazdu pa se nadaj . Ali prvo plati kartu .
B

Bronx

pre 13 dana

svaki igrac mislis BRONXAJSDakazes bolji a dobijaju po tamburi uvek od Zvezde. Daj decko,rezon malo i razum. Tim Partizana je tek dno,nego medijska pompa,buka,Rumeni i njegova medijska halabuka,pritisak na sudije i napalejena selfi publika sto pronalazi beg iz beznadja i mislila pronacic u u KK jedino je tacno.
B

BUSNA VRECA

pre 13 dana

Nusmo isti ,kroz mezimice prosli svi najbolji najskuplji igraci .Sils ,,Milds Lesor ,Panter Beron ,Kampaco ,Vildoza ,Nejpir , i da ne nabrajam do sutra. 15 -18 mesto. a toliki novac. BRACA DAJU A ZASTO !
R

REZIMSKA KOKINA JE ONA

pre 13 dana

TO JE HIR VLASTI. NAVIJACKI DELE NOVAC
i

iz sljivika

pre 13 dana

Bolje ne komentarisati.
Р

РеПаБЛиК Оф СрпСКа

pre 13 dana

САМО НАПРЕД ЗВЕЗДО СВЕТИЊО!
D

DOSTA JE BILO

pre 13 dana

DRZAVA MUZARA ZA MEZIMICU REZIMA.
E

E velika

pre 13 dana

Ti svetinja...pih.
1

11211

pre 13 dana

Drčela- naš Borčanac! Podrška za upravu i igrače! Titula u Aba ligi je prioritet
P

Pacijent

pre 13 dana

Ja pa mislim normalan lik, kad ono, čovek već broji alibi trofeje.
S

SAPICI PROFITERI VODE POLITIKU

pre 13 dana

KAD DRZAVA ODNOSNO REZIM DOZVOLI PRIVATIZACIJU TADA CEMO IMATI CISTI RACUNI. SAMO GAZDA IMACE PRAVO DA SE BUSA !A SAD NAVIJACKI SE KLUBOVI VODE. NEKOM JAPOM I SAKOM A NEKOM PROPAST.
K

Kaciga

pre 13 dana

Ne bi resila nista, ko u Srbiji danas ima pare i dozvolu da udje u dva najveca kluba nego ovi iz vlasti, dakle da im damo jos i njih da uzmu posto su sve vec pokupili. Nijedan stranac nije lud da kupi gubitase i milionske poreske duznike uz to da sebi na ledja navali milionsku armiju navijaca koja misli da je to njihov klub. Zvezda i Partizan su klubovi u kojima je sport u drugom planu, preko njih se vodi politika od kada postoje, ko je sa strane lud da ulaze pare u takvu pricu. Dakle, dobili bi necijeg brata kao vlasnika koji bi preko Zvezde oprao nakradene narodne pare i nekog fiktivnog predsednika zvanog ikebana a svi bi znali ko je u stvari vlasnik. To nije resenje. Resenje je po meni da vaspitavamo decu da navijaju za svoje lokalne i regionalne klubove a ne da citavo srpstvo navija za dva kluba na cijem je grbu petokraka, preko kojih se vodi politika, koji sluze za sejanje mrznje, pranje narodnih para i bogacenje nizih stranackih cinovnika. Dakle neka idu u stecaj oba kluba ionako su duzni ko Grcka a navijacemo svako za svoj lokalni klub za koji ce da igraju nasi lokalni igraci koji nece morati vec sa 10 godina da idu u Zvezdu i Partizan. Tako je svuda u normalnim zemljama samo mi i dalje zivimo u nekoj sizofreniji gde pevamo cetnicke pesme a nosimo petrokraku na grbu.
g

gost u gostima

pre 13 dana

@kaciga, doktorski komentar, svaka cast, konstantno to pokusavam da objasnim ali retko ko razume, navijacka grupa cetnici sever sa petokrakom na grbu
E

Evroliga Titula

pre 13 dana

Puna puna podrška Upravi ! Najbolje tek dolazi u narednim godinama. Osvojićemo Evroligu u narednih 5 godina
A

A BILA DO GUSE PA BRISI

pre 13 dana

SKORO SE 15 GODINA SIPA U NJU. I STA !? NISTA ! DOKLE BRE VISE. SRAM VAS BILO. ONA JEDE NAS NOVAC ! I TO GODINAMA.
Ш

Шоне изгледа

pre 13 dana

прешао у дечију редакцију РТС,јутрос гостовао тамо и причао бајке....
a

alo hocu uspeh u euroligi jel vam jasno

pre 13 dana

zasucite rukave ako si tu 5meseci lepo izjavi da si spreman da zasuces rukave i odradite sledece sezone iskorak u euroligi.Vi iz uprave kao da ne shvatate da je narod zeljan uspeha Kk Crvena Zvezda u euroligi. Hocemo konacno nesto da se desi svi ovi navijaci i ljudi koji dolazimo pa 250€ sam platio sezonsku da bi gledao dominaciju naseg gluba u euroligu a ne da budemo vecito u 16. Uzmite i uradite nesto ljudi ako ne mozete dajte ostavke neka dodje ko moze.Nije u redu da Covic proziva onako navijace i ljude a toliko dugo si u klubu nemas nijedan uspeh u europi, bolje kazite dosli smo do svog maksimuma i tjt mi cemo reci samo hvala docice drugi ako i on ne bude odgovarajuci i napravi iskorak docice treci tako i u fudbalskom klubu ako ne urade i oni iskorak u europi sledece godine isto i njima se zahvatili.Zvezdaska javnost se ne zadovoljava uspesima u drzavnim trofejima i aba titulama hocemo iskorak u europi ako ne mozete to da nam ispunite lepo kazite!Nemoj da se prepucavate radite kada ste vec tu i ne smrdite!
9

94

pre 13 dana

Nikad nisi imao sezonsku! Ne zanima te Zvezda samo botuješ
t

ti si je imao

pre 13 dana

sigurno si je ti imao sezonsku, steta sto ne mogu slike da se salju ovde slepce jedan, ne propustam utakmicu dao sam iskren komentar ne botujem nikoga i ne vredjam hocemo uspeh u Euroligi jel ti jasno i tebi tivko bez korena
9

94

pre 13 dana

Jeftino si se prodao. Bruko jedna i pudlo
M

Majko moja

pre 13 dana

Koliko laznih Zvezdasa u komentarima...
K

Kaciga

pre 13 dana

Samo SNS zvezdasi su pravi, za njih je konstruktivna kritika nepoznata rec i takve gazda najvise voli.
S

Savet2024

pre 13 dana

Secko,ima nas od 50-60 godina i koji smo prosli sito i reseto sa Zvezdom i KK,FK,RK,OK isli i sirom Juge i Evrope sa njom bez placanja puta i grupisanja,a plus nismo clanovi stranaka,a volimo zvezdu jos kad Cvetkovic,Duci,Vucinic,Moka,Kapicic drzali tu Zvezdu i gde predsednici klubova bili kosarkaska glave i ljudi od integriteta. Ja branim i branio sam iCovica,taj Covic jetek neko i nesto u kosarci i pre Zvezde jos 1995 bio predsednik KSJ a sa Reflexom tj FMP stvarao igrace i nezahvalnim grobarima darovao desetak iz Zeeznika, ali tad im bio Majka Tereza. Cak dva puta osvajao je uzastopce aba ligu tj.jadransku ligu. I sa svojim godinama nisam neko koce se slihtati bilo kome,a ne ljudima koji kosarku prate deceniju i d aih pitas da li su i kad prvi put su gledali Zvezdu,ne bi znali. Neki mislim da casove fizickog nisu radili.
G

GostO

pre 13 dana

Da rezimiramo: Zvezdina sezona u EL je losa jer je sa trecim najmanjim budzetom (veci od drugog najmanjeg za par stotina hiljada) zavrsila na trecem mestu od pozadi. Zvezda "nema sampionsku notu i ne obecava" jer je jedva pobedila SC Derbi (ovo kao da je navijac Partizana pisao, a mozda i jeste jer se nije potpisao). Onda, problem je sto je grupica od 20ak ljudi (najverovatnije maskiranih Grobara) koji su usla pred kraj utakmice i skandirali "uprava napolje". Dakle, sve su to problema, i sve je to lose. Ajde sad da bacimo pogled u komsiluk. Partizan sa 5-6 najvecim budzetom EL je zavrsio na 11 mestu, i njihova sezona u EL je "uspesna". Partizan "obecava i ima sampionsku notu" iako je izgubio ABA superkup od tog istog SC Derbija. I nikakav problem nije sto se uprava Partizana izvinjava rukovodecem zbog skandiranja nekontrolisane grupe navijaca. Sad mi je sve jasno. I sve ima apsolutnog smisla. Ali juce.
J

Ja sam jaaa

pre 13 dana

Ahahahah u kakvim bajkama vi zivite
D

Dmooo

pre 13 dana

Preuzmi klub i rasteraj ostale
K

KITIMO SE PERJEM NARODA

pre 13 dana

NARODE LAKO JE BITI U FOTELJI ZVEZDE ! GDE JE NOVAC TU SU I USPESI . AJDE NEKA NEKO UZME NAJVECI EVRO KLUB V.K. PARTIZAN. PA DA GA VIDIMO DA MU VIDIMO SPOSOBNOST. JADNICI !
S

Svu muljaju

pre 13 dana

Bravo za pravi komentar.
F

Forever Young

pre 13 dana

Najveći Evro klub u vaterpolu je ubedljivo ProReko. Vi ste po broju titula šampiona Evrope treći ili četvrti.
Б

Блок

pre 13 dana

Да саберемо трофеје и одузмемо рекреативно играње ЕЛ. Да саберемо трифеје а одузмемо прошли и овај прелазни рок.
t

tre

pre 13 dana

sta ti imas jadni sektas..
K

KOGA MI MULJAMO I ZASTO

pre 13 dana

Zna se ciji su trofeji ! To dobro znaju COVIC I TERZIC. Svima je sve jasno ,jasno ko dan .
t

tuga

pre 13 dana

Treba biti realan i reci da kolicina novca nije opravdala ocekivanja, evroliga jedna velika nula od ove uprave. Al dokle god je ovih koji brane sebe a ne kazu onako kako jeste mi cemo u evroligi imati borbu za 15. meto.
I

I imamo

pre 13 dana

15-ti budzet u EL. Šta je sporno?
t

tuga

pre 13 dana

znaci po tebi je vazno da ucestvujemo, 15. meto je ok, tako? Nije to druze fudbal, sa tim parama moze da se izbori, play off, play in, ne kazem da osvojimo.
U

ULOZI SVOJ NOVAC

pre 13 dana

DRCELICU DAJ SVOJ NOVAC PA POPUJ. KO KRPELJI NA DRZAVNOJ KASI ! I JA BIH BIO TAKAV FOTELJAS.
Х

ХАХЗАХААХХА

pre 13 dana

АКО ГА ЧОВИЋ ПРЕДЛАЖЕЕЕЕЕ ХАХАХАХАХАХХА ОНДА МОРА ДА ЈЕ КАДАР
K

KURTA MURTA DILUJU

pre 13 dana

DILERSTVO
A

Al,al

pre 13 dana

Znas koliko Evroligu zanima ti vasi trofeji, imas 5 puta jacu i skuplju ekipu od svih i onda pricas price kako su uspesan, Partizan bude prosle godine ravnopravan i igracki i finansijski i odmah drvlje i kamenje non-stop po njemu.
N

NR

pre 13 dana

Hahahahaha
B

Bice novca ko pleve

pre 13 dana

BUBULEJA ne boj se dok su braca uz tebe . Siroko .
у

ухххх

pre 13 dana

само му фали јабука у устима......

bebs

pre 13 dana

ali ovaj tim nema sampionsku notu, pre par dana partizan u derpesiji a zvezdi opet se spominju pare, zvezda je u problemu partizan je u padu forme, pa jel postoji objektivnost u vasoj redkaciji otkako ste sponzori, pa napisite nesto o partizanu kako su skrkali i koliko love za nista, kako po vasem misljenju imaju najboljeg trenera a to im predstavlja veci teg nego prednost, ma na kraju krajeva napisite bilo kakav kriticki tekst prema partizanu, da je zvezda prosla dalje vase naslovnice bi bile prazne. juce prenose intervju monekeov lesora koji prica kako su zajedno navijaci i igraci pevali i plakali bas u isto vreme. jedva cekam da se zavrsi ovo sponzorstvo da budete opet oni stari/pravi, ili cu morati da se nateram da menjam portal, jednostavno postaje degutantno
С

Стаменко Брисало

pre 13 dana

Резулати ове управе нису последица знања исте већ незапамћеног и непримереног фаворизовања клуба коме нико нема право да забрани да се зове Црвена звезда. Оног трентука када фаворизовање престане, показује се права слика квалитета управе и самог клуба. Фаворизовање се и даље наставља. Пример, Црвена звезда добија задњих неколико месеци на поклон од државе 6 милиона евра, а Партизан ништа.
V

VODJO DOKLE NEISTINE

pre 13 dana

Zato se samo PARTIZAN zalaze za privatizaciju.. Njoj je ovako udobno. VISE NOVCA NO REZULTATI. MEZIMICA NEMA STA !
K

Kaciga

pre 13 dana

Ova faca obecava uspeh, erudicija viri iz usiju, neki novi SNS preduzimac poput Ostoje limara. Ovaj se razume u kosarku ko Zoran Babic u vaterpolo gde je bio predsednik saveza pobedivsi u predsednickoj trci jednog Sostara. Talog je isplivao na povrsinu a svi cute i smrde, cuvaju svoje du..
Z

ZvezdaraC

pre 13 dana

Zeljko je druga prica. Jeste, blizak je vlasti, ali je u lovu usao bez njih. Fantastican covek, ozbiljan mozak za posao. Kada bude dosao, radice ono sto treba. Bice predsednik kluba, imace prave ljude, ljude koji znaju posao, na svim pozicijama. Nece se poput Covica ponasati da sve sam odlucuje vec ce slusati ljude koji znaju bolje od njega.
K

Kaciga

pre 13 dana

ZvezdaraC Daj boze.
d

dezurn1kr1vac

pre 13 dana

Koliko titula ? koliko trofeja i u kakvim uslovima i pod kakvim okolnostima ste sve to osvojili ??? 1.Obrisan vam je dug od 15 miliona € za porez ! 2.Najvecem rivalu zabranjeni sponzori ! 3. 2x kupljena EL 4.Dusko Vujosevic proteran iz Partizana od strane drzave (jer se zamerio predsedniku ) .. 5.U istom takmicenju 2 kluba pod istim vlasnikom 🤯 zvuci nemoguce ali jbg . 6.Drmali ste koseve , krali pehar , pljuvali trenere , prekidali prenosutakmica na tv ,
K

Kaciga

pre 13 dana

Videli smo od vas pa smo samo vracali, za sve kradje igrace, od Tomasevica, Vujanica, Bogdanovica, za sva gepekovanja, upadanja u sudijske svlacionice, odnosenje koseva i grba, mi smo u vase vreme mogli samo da snjamo da nam drzava plati milionsku pozivnicu za evroligu ili budzet od 30 miliona, odlicno ste prosli kako ste zasluzili, bolje tisina.
L

Legolass

pre 13 dana

Jel to isti onaj Duško što je išao u Arenu na rođendan SNS? Pitam za druga...
m

more marshh

pre 13 dana

1.Pod normalnim okolnostima gde su svi videli da smo bolji od svih, 2 Niko nam nije obrisao 15 miliona duga to je vasa laz koju ponavljate 3, niko vam nije zabranio sponzore imali ste dva drzavna sponzora sve vreme, 4Sta znaci kukpljena kada ste vi nekoliko puta igrali EL i EK bezd da to niste zasluzili , Vujosevic nije proteran vec ste ga vi sa Pekovicem oterali jer je imao ocajne rezultate ove ostale gluposti su samo vase lazi i gluposti...
d

dezurn1kr1vac

pre 13 dana

Oprosten vam je dug od 15 mil. € ( PETNAEST MILIONA ) 2x drzava platila da igrate EL Duska je drzava oterala , kakvi losi rezultati kad je covek osvojio sve sa Partizanom i bio na f4 EL gde je proglasen za nejboljeg trenera Evrope ! Nase vreme a vi uvek vise para ( govorili su o tome i vasi Vesic,Djilas i drugi ).. 4 sezone se niste takmicili u KLS , koji ste VI licno unistili ! Uslovljavali Partizan da ne igra EL zbog "interesa srpske kosarke" .. Prvi pevali pogrdne pesme i vredjali porodicu Čoviću ! Nase vreme ... Sa decom smo vas mlatili 41 razlike .. Dovodili najskuplje trenere , pojacanja iz Evrolige ali dzaba .. E onda drzava na celu sa ovim koji i danas odlucuje o svemu dala vam sve to cime se danas dičite ! I titule i Pionir i Arenu i 2x F4 u Bg ali ne ide 🤷 .. i nikad nece !
S

Savet2024

pre 13 dana

Jesam Zvezdas,ali kad vidim samo facu doticnog, mukica mi. Momak,idi prvo na planinu,trci,skidaj kg,osvezi se,stabiluzuj se. Para nije da nemas,kupas se u njima,a sacuvaces zdravlje svoje sto je najvaznije, a Zvezda moze i bez Tebe i takvih.
D

Djokarax

pre 13 dana

Samo ga pogledas i sve ti je jasno,SNS leglo,a ovaj je poznat po dobivanju milijonskih poslova bez tendera....
L

Lako je njoj , mora biti prva

pre 13 dana

TO SU SVE TROFEJI BRACE VUCIC I OVOG REZIMA ! DA SE NE LAZEMO !🙈🤐🙊
P

Pelisijer

pre 13 dana

Ne svidja se vecini Covic, tj ne znam kome se svidja. Istina je, ipak, samo jedna. Covic je licno stvorio ovu novu Zvezdu. Ne, ovde nije ona glupa Tegeltijina prica o FMPu, vec o Zvezdi koja je bila unistena i Covic je iskljucivi razlog zasto se Zvezda podigla. Da, imao je podrsku drzave, kao i drugi. Da, zaradio je on mnogo na Zvezdi, ali zaradjivali su i drugi. Hteli mi to da priznamo ili ne, ova Zvezda je Covicev privatni klub koji je licno stvorio i on moze da ode samo kad on pozeli.
K

KO NECE ISTINU

pre 13 dana

DA NIJE VODJE , COVIC BI PROPAO. DRZAVA DAJE U OBA NJEGOVA KLUBA. KOJI COVIC KOJI OSTOJA !DA SE NE LAZEMO.
P

Prosto

pre 13 dana

Zvezda nema para za bolje igrace to je problem ako vam dolazak Smarta, Gilespija, Thompsona nije odgovor na pitanje koje igrace zvezda moze da dovodi i gleda da se dovede sto jeftinije , onda nema sta dalje da pricamo
1

1980

pre 13 dana

Trofeji? Ok ali zašto igramo Evroligu onda? Prirodno je i normalno da hoćemo plej of. Ne tražim trofej Evrolige razumem da je teško izvodljivo ali tolike godine da ne uđemo u plej of to ne razumem. I stalno trofeji trofeji ok ali to su dve različite stvari. Izađite i recite:igramo rekreativnog Evroligu ne očekujte ništa ili Nećemo da igramo Evropu jer hoćemo regionalne trofeje.
K

Kaciga

pre 13 dana

Poenta je da smo mi zeleli trofej u ABA ligi i igranje u Evroligi svake godine ne zbog toga sto imamo bilo kakve ambicije u Evroligi nego da je ne bi igrao Partizan sto samim tim znaci da bi Partizan dobio jaci budzet i bio bi favorit u domacim takmicenjima. Na to se svelo Covicevo vodjenje Zvezde odkako je dosao SNS, dakle navijacima je dosadilo da budemo kanta u Evropi i da nam mazu oci sa domacim trofejima u kojima smo do dolaska Trinkijerija i Obradovica bili apsolutni favoriti. Do rata u Ukrajini od kada imamo dva predstavnika Zvezdi je jedini cilj bio ABA dok smo Evroligu igrali sa ubedljivo najmanjim budzetom sto dovoljno govori o tome kakve smo ambicije imali. Odkako je zglajznuo Velja Nevolja i od kako se izgubila kontrola nad juznom tribinom, strah od skandiranja u vreme predaje Kosova je naterao usnu da im zamaze oci sa Obradovicem i ogromnim budzetom, Partizanu je placena pozivnica za Evroligu i prvi put Zvezda dobija ovoliki budzet zbog Partizana jer Zoc bez ogromnog budzeta ne moze da osvoji ni kup Radmile Misic. U tom trenutku su pale u vodu price kako u Evroligi ne mozemo nista da uradimo jer imamo ubedljivo najmanji budzet jer smo sa pristojnim budzetom jos gori i veze nemamo, ABA postoje nebitna jer vise nije ulaznica za Evroligu i cim smo dobili konkurenciju izgubuili smo i ABA ligu i ogolilo se koliko smo nekonkurentni u Evropi jer sad Evropu igra i Partizan i to sa vise uspeha. Dakle lako je osvajati kad nemas konkurenciju, kad je gusto odmah se sve ogoli. Nisam za to da ode Covic jer bolji sigurno nece doci, koga bi oni kvalitetnog mogli da dovedu, ali sam za promenu politike kluba, bolju skauting sluzbu, prestanku prepucavanja sa Partizanom i istinsko bavljenje kosarkom a ne demagogijom i mazanjem ociju.
1

1980

pre 13 dana

@Kaciga Sa Čovićem da se promeni politika? Teško,jako teško. Kad sam pisao da pustimo Partizan i da se bavimo nama redovno dobijam minuse. Nema boljih ljudi? Ako smo spali da nas Čović vadi i da nemamo boljih ljudi onda propade sve.
B

Burek

pre 13 dana

Uprava napolje !!!

bebs

pre 13 dana

idi na svoje vesti, ostavi nas na miru
G

Goxyy

pre 13 dana

Pitam se da li ovi sto su skandirali juce imaju i malo mozga, ili su pod uticajem ovih sto nemaju pojma o kosarci sa tvitera,medija koji navijaju za one druge. Ovaj isti tim je pre dve nedelje dobio Studente lagano, Mnogo puta je mnogo skuplji partizan gubio ovako od slabijih kuci zato su jedva izborili drugo mesto u ABA ligi , Niko nije zbog toga terao upravu, Da Dozet i oni sto skautiraju igrace treba da ode ali sta cemo dobiti smenom uprave , jer rezultati u Evroligi su iskljucivo zbog novca, ovi losi igraci sto dolaze su rezultat slabog budzeta, mislite da oni ne znaju koji su dobri igraci u Evroligi? Pa bolji igraci su skuplji.Pa Ostoja i ova njihova "uspesna uprava" je zavrsila na 7 mestu u aba ligi niko nije terao tu upravu vec su reketirali zna se koga. Nevervatno kako su vam isprali mozak da igra klub a ne igraci, Sve zavisi od igraca rezultati i mogucnosti da zadrzis , A ko moze da nam obeca da ce novi predsednik uspeti da obezbedi veci budzet? Najveca greska Covica je sto je pricao o f4 i nikad vecem budzetu da bi privukao publiku a nije razmisljao o posledicama tih reci ,Kakav bre f4 sa ovakvim igracima
p

prti

pre 13 dana

- Nikakav uticaj u Evroligi to se vidi po sudjenju gde vas sakate sudije kako stignu. - Ocajno odradjen prelazni rok - Marketing mnogo gori nego predhodnih godina - Bez jasnog sportskog plana sto ste EL tice Bice ovaj novi Covic ali samo zato sto je politicki podoban nesto kao Ostoja na drugoj strani.
m

mali jsd

pre 13 dana

navijacima zvezde se manipulise , oni koji cuvaju i uvek hvale zeljka i jsd, uvek manipulisu navijacima zvezde, medijska crno bela hobotnica ne miruje
S

Sekcija Lajkovac

pre 13 dana

Puna podrška Nebojši i Željku i celokupnoj upravi. Delije su i u teškim situacijama uz svoj klub! Ovi koji su vređali našu upravu su obični simpatizeri, i ljudi sa kratkim pamćenjem koji su zaboravili koliko su nam ovi ljudi doneli trofeja pretthodnih godina!
U

UPDP

pre 13 dana

Vise ovaj klub ima trofeja nego kojnicapo, toliko o tome.
d

dozet napolje

pre 13 dana

Ne branim upravu ali bi navijači zvezde mogli malo da mučnu glavom, nema razloga za tenzijom,ni eventualni poraz od SC nije toliko strašan, kada se gleda jsd kome je omogućeno sve da drži strance godinama, sto zvezda nije mogla ,gubi od tog SC, kuci i u superkupu, od Splita Igokeje, Zadra, niko nije vikao uprava napolje ,nikakve tenzije nije bilo,Rezultati u Evroligi će doći kada mi budemo doveli bolje igrace i to je sve, Prošle sezone smo mogli da igramo playin i pored svega što nam se desilo, imali smo 17 pobeda, Znaci treba nam Kvalitet i skuplji igrači,Igrači kao Kampaco ,Vildoza,Ako hocete da terate nekog terajre Dozeta i time cete poslati poruku sportskom sektoru da ne sme da dovode krš igrače koje niko nece

bebs

pre 13 dana

tako je, dodje par ispranih mozgova sto gledaju u zadnje 2 sezone i sad teska utakmica protiv SC im je okidac za uprava napolje, pre svega ali pre svega, nijedan tim ne moze konstantno da dobija sve tekme, jednostavno je nemoguce, druga stvar pa ti studenti su iznenadjenje sezone, jesu turkoglua na pocetku sezone oducili od kosarke u cemu je problem. puna podrska za upravu trenera i igrace