(MN Press)
(MN Press)

Željko Obradović: Najgledaniji smo tim i na strani i to nas čini ponosnim

Vreme čitanja: 2min | pet. 05.04.24. | 00:12

Trener crno-belih zadovoljan pristupom meču u Berlinu

Oni se njemu poklone, on njih pohvale. Grobari žive za Željka Obradovića, a trener Partizan Mozzart Beta im se divi koliko su privrženi timu, čak i kad mu ne ide.

To što je tim dospeo u nepovoljan položaj pred rasplet evroligaške sezone nije smanjilo entuzijazam među pristalicama crno-belih, pa se simbioza navijača i struke mogla jasno učiti i tokom gostovanja u Berlinu.

Izabrane vesti

Od prve do poslednje sekunde Grobari su se postarali da šampionu ABA lige bude ugodno, maltene kao da igra u Beogradskoj areni.

Čini nas ponosnim što smo opet doživeli ovo u režijih naših navijača. Ne samo što je najgledaniji tim na domaćem terenu, nego je Partizan najgledaniji i na strani od svih timova Evrolige. Ne verujem da su došli ljudi samo iz Berlina, stigli su i iz drugih gradova Nemačke. Hvala im na tome“, smatra trener Parnog valjka.

Obradović je meč u kome je njegov tim savladao Albu uporedio sa oscilacijama tokom sezone, ali mu prija reakcija posle prošlonedeljnog poraza od Olimpijakosa.

Znali smo koliko je važno. Igrači su izašli na teren sa velikom željom, s obzirom da su se momci nekoliko puta bacali na parket, to samo pokazuje želju i agresivnost da se utakmica pobedi. Važna je pobeda, ali ova utakmica je oličenje naše sezone: gore, dole. Na kraju smo uspeli da odigramo pametno i da dobijemo, to je najvažnije. Sada čekamo ostale rezultate i imaćemo poslednju utakmicu protiv Valensije da vidimo koliko će nam eventualan pobeda značiti za plasman”.

U poslednjem kolu crno-beli će igrati kod kuće protiv Valensije. Pre toga...

Sada imamo dve utakmice na našem terenu – Zadar u ABA ligi i ta utakmica protiv Valensije. Da vidimo gde smo u plej-ofu i da probamo što se tiče borbenosti i želje budemo na svakoj utakmici do kraja na ovom nivou”, priželjkuje trener Obradović.

Da su svima u beograskoj ekspediciji navijači bili prvi i mislima svedoče i reči Alekse Avramovića. Čim je izašao iz svlačionice zahvalio je publici.

Hvala navijačima koji su nam bili podrška od prve sekunde. Alba je ekipa koja predstavlja nagaznu minu, može svaki tim da razbije stilom koji podrazumeva trčanje i šutiranje. To smo kontrolisali u prvom delu, u drugom su nas stigli, prišli na četiri razlike, ali smo uz malo muke priveli susret kraju. Sad čekamo rasplet“, dodao je bek crno-belih.


tagovi

Željko ObradovićKK PartizanEvroligaPartizan Mozzart Bet

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara