Komentari na vest

Zoran o Zoranu: Nije mu sa neba pao posao u Bolonji i Barsi, može da vrati Partizan na pravi kolosek

V

VALJAK

pre oko 3 godine

ZORANE SRECNO U NAJVECI KLUB U KOSARCI. IDEMO PO PETI EVRO TROFEJ. NEKA PUKNU DUSMANI. POSEBNO VOLDENOVCI ,MISLILI DA CE POLETETI. VICE FENERASI. A TOLIKI NOVAC BACEN. DUG JE DO GUSE A SVI CUTE !
S

Sobalin

pre oko 3 godine

Stečajni upravnik Ostoja dovodi Zvezdaša na mesto sportskog direktora,da zajedno dokrajče klub.A legendu kluba koji je promašio 8 od 10 pojačanja,Lončara je oterao!?Kako ga nije sramota!?
D

Dule 0.6

pre oko 3 godine

kakva odanost,navijac zvezde dosao da bude direktor kk Partizana.To sve govori o njemu i ljudima koji su poslati da uniste kk partizan.Sve je jasno ovde
Z

Zn

pre oko 3 godine

Savic ako sme neka pokaze tetovazu na telu, grb delija ponosno ucrtao, tesko ce ga prihvatiti partizanovi navijaci
V

Velur

pre oko 3 godine

Da ali taj klub vise ne postoji.
Z

Zoki Delija

pre oko 3 godine

U pravu si,i ja sam isto video tu tetovazu kada su ga paparaci pre par godina slikali na moru tamo u spaniji,ja sam prvo mislio da je grb barselone,tako mi se ucinilo na prvi pogled,kasnije kad su izbacili drugu sliku gde sedi na plazi jasno se vidi nas grb Delija istetoviran! Covek je bre okoreli Zvezdas i tu nema sta da se prica,svako ko iole prati kosarku zna za to jos odavno!
c

crvenobela uprava

pre oko 3 godine

Sad pored ostoje koji je ubaceni element u vas klub imate jos jednog istog takvog u vidu savica koje je osvedoceni Zvezdas jos od malih nogu sto je i javno izjavio i priznao,imate snimak te njegove izjave samo potrazite na google i videcete i sami,cestitam vam stvarno,sad vam je 90% uprave sve ljudi kojima je crveno-bela boja u srcu,ima da se bas usrecite!
s

savic je Zvezdas

pre oko 3 godine

Udjete na google i kucate ovo: Zoran Savic navija za Zvezdu, procitajte prva 3-4 linka koja vam izbaci i pogledajte video sa njegovim direktnim priznanjen i sve ce vam biti jasno!
h

humska

pre oko 3 godine

A sta je tebi jasno? Meni je np. sve jasno o tebi kad procitam tvoj komentar al mi nebi objavili kad bi napisao sta mislim, a 100% je tacno
B

Bingole

pre oko 3 godine

Sta je uradila Almerija?
Ј

Јосиф

pre oko 3 godine

За недељу дана, сваки дан о Сациќу и набројали сте једно 134 пута колуко је теофеја освојио! Смарате више људи, пустите његов минули рад, пишите о ономе зашто је дошао, сви знам које и штаје.
Л

Ложач

pre oko 3 godine

Или још боље, не пишите о њему, јер је 17 текстова сасвим доста, али ипак се код понављача седмог разредаОШ из прислонице ради на норму
G

Gospodin Chaki

pre oko 3 godine

Ostoja Mijailović je juče na konferenciji izjavio da on kako zna i ume mora da obezbedi 500.000 evra mesečno za plate igrača, ali i onih koji nisu više tu, a potražuju svoj novac. Ostoja Mijailović nam je na jedan lep i direktan način rekao da je budžet kk partizan Sns ove sezone sa ostalim troškovima oko 7M evra. I duplo ništa trofeja. Ne vredi.
g

grobar cacak 1988

pre oko 3 godine

Sve sve ali kad ciganin kaze sns za nekoga,onaj koji nije pre sns video titulu,pre vodje njegovog,pa to je zlocin..kad vam oni idu bice osvete zapamti
9

951357

pre oko 3 godine

Ti si racunao samo plate igraca i dugovanja. Sad su doveli Savica koji je radio u Barsi, i sigurno nece da radi za standardnu porciju ljubavi, kikirikija i pljeski. A gde su ostali u upravi, a gde su troskovi utakmica i putovanja? Opet su na slicnom nivou kao prosle godine, od oko 9 miliona, mozda cak i vise.
e

eeeeeee

pre oko 3 godine

grobari cacakkkk,pa ni vi niste videli titule do tadicijaaa i ostalih....kad ste radili sta ste hteli,ali bukvalno,sta vam palo na pamet,to ste mogli,sudija sudi fer,dodji vamo,sad ces u gepek,ima da igras kako mi sviramo,tad je bilo fantasticnoo...milinaaaaa
Z

Zabrinut

pre oko 3 godine

Osvajate sve godinama unazad,a Partizan je sns.....da li vas je sramota????