ZVANIČNO: Fenerbahče i De Kolo!

Vreme čitanja: 1min | sub. 06.07.19. | 10:02

Veliko pojačanje u Istanbulu

Izgubio je Željko Obradović Marka Gudurića i Nikola Mela, ali je veliki gubitak u rosteru već delimično nadoknađen - potpisao je Nando De Kolo!

Posle NBA transfer bombe sa Kavajem Lenardom i Polom Džordžom u Los Anđeles Klipersima, evo i jedne detonacije u evropskim okvirima. Ovaj transfer zaista to i jeste, pošto je De Kolo posle dosta razmišljanja odlučio da opremu CSKA zameni dresom Fenerbahčea! Kako je objavljeno, francuski as potpisao je sa istanbulskim gigantom ugovor na dve godine, uz opciju automatskog produžetka saradnje na još jednu sezonu. 

Izabrane vesti

De Kolo je u Fenerbahče stigao pošto mu se ideja o povratku u NBA ligu nije materijalizovala. Prava na Francuza imali su Toronto Reptorsi, ali oni nisu imali nameru da ga vrate, zbog čega su ga ubrzo učinili neograničenim slobodnim agentom. Upravo tada je De Kolo odlučio da ostane u Evropi, a posle višenedeljnog interesovanja madridskog Reala izabrao je saradnju s najtrofejnijim evropskim stručnjakom svih vremena. 

Nando de Kolo u Istanbul dolazi kao aktuelni šampion Evrope, pošto je sa CSKA osvojio i drugu titulu u Evroligi, treću u karijeri. Odmah pošto je pokorio Stari kontinent De Kolo je istakao da mu je potreban novi izazov u karijeri, a u Turskoj će igrati prvi put u karijeri.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara