Predrag Danilović (©MN Press)
Predrag Danilović (©MN Press)

Zvanično potpisan dvogodišnji ugovor o organizaciji Kupa Radivoja Koraća u Nišu

Vreme čitanja: 2min | čet. 02.02.23. | 18:55

Karte u prodaji od petka

Gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski i predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović potpisali su u Gradskoj kući ugovor o organizaciji finalnog turnira Kupa Radivoj Korać za 2023. i 2024. godinu. Završnica nacionalnog kup takmičenja biće organizovana u hali Čair od 15. do 18. februara.

Izabrane vesti

"Ovo je posebna godina ne samo zato što je naš grad 18. put domaćin takmičenja, već i zbog činjenice da ćemo ugostiti najbolje klubove i igrače u godini i kojoj obeležavamo vek košarke u Srbiji", rekla je prilikom potpisivanja ugovora gradonačelnica Niša, istakavši da Kup Radivoja Koraća obeležava dva značajna jubileja – 20 godina kupa sa ovim nazivom i 10 godina kako se Žućkova levica dodeljuje pobedničkoj ekipi.

Sotirovski je izrazila zadovoljstvo partnerstvom sa KSS u organizaciji događaja i istakla da očekuje veliki broj posetilaca tokom sva četiri turnirska dana.

"Verujem da ćemo biti dobar partner Savezu, kao i do sada, a da će domaći igrači tokom nastupa u Kupu imati ujedno i priliku da se nametnu selektoru budući da nas uskoro očekuje i nastavak kvalifikacija za SP u košarci".

Predsednik KSS Predrag Danilović rekao je da grad Niš zaslužuje organizacuju nacionalnog kup takmičenja budući da je uvek najažurniji u prijavi, a pokazao se i kao najbolji domaćin i da je grad košarke. Danilović je apelovao na sve učesnike – na navijače i igrače da budu fer i korektni tokom praznika košarke. On je zahvalio gradonačelnici i svim košarkaškim radnicima i najavio da će ove godine biti organizovan i Mini kup, gde će snage odmeriti mladi igrači.

Karte za Kup Radivoja Koraća biće od petka u prodaji.



tagovi

KSSKošarkaški savez SrbijePredrag Danilović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara