Zvanično: Zvezda se oprostila od Ognjena Dobrića

Vreme čitanja: 1min | čet. 13.07.23. | 14:22

Virtus iz Bolonje nova stanica

Dileme više nema: Ognjen Dobrić završio je misiju u Zvezdinom dresu. Klub sa Malog Kalemegdana na društvenim mrežama oprostio se od popularnog Šegija i poželeo mu sreću u nastavku karijere. Potencijalni reprezentativac Srbije će karijeru nastaviti u redovima italijanskog Virtusa.

Ta vest plasirana je još tokom juna, kada je Crvena zvezda vojevala odlučujuću bitku sa Partizan Mozzart Betom za naslov najboljeg tima u regionu. Utihnule su potom spekulacije, međutim jasno je da kninsku kobru više nećemo gledati u crveno-belom dresu.

Izabrane vesti

Imao je Ognjen Dobrić periode uspona i padova u crveno-belom dresu. Navijači će ga pamtiti po dorom, ključnim rolama u mečevima visokog napona i uloga. Nekoliko puta je bio MVP završnih turnira Kupa Srbije i finala Jadranske lige.

Od 2016. već je standardan u crveno-belom timu, redovan učesnik Evrolige u kojoj je odigrao 153 utakmice. Ove sezone je u elitnom takmičenju ubacio 9,9 poena Sa Zvezdom je šest puta bio prvak Srbije, četiri puta najbolji u Jadranskoj ligi, uzeo je i četiri pehara u kupu Radivoja Koraća. Bio je MVP finala Superlige 2017. i 2021. godine, pa MVP finala ABA lige 2022, najkorisniji igrač Kupa 2023... Umeo je dakle da se raspuca kada je bilo najpotrebnije. I jeste svoje i te kako vratio crveno-belom klubu.


tagovi

Ognjen Dobrić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara