Komentari na vest

Zvanično: Zvezda se oprostila od Ognjena Dobrića

l

lion zion

pre 10 meseci

nedostajaces.
H

Hvala za sve...

pre 10 meseci

NEKA IDE,ZASLUZIO JE DECKO,HVALA MU ZA SVE,A SAD DOVESTI DUPLO BOLJE POJACANJE OD NJEGA I RESENA STVAR!
u

uzicanin

pre 10 meseci

Oteras Dobrica a.dovedes poluvetrana Hangu
R

Reč je reč

pre 10 meseci

Hvala za sve .Srećno i birićetno bilo. Znao si odigrati neke dobre utakmice ali i prespavati pola sezone .
z

zvezda uvek u srcu

pre 10 meseci

Odlican euroligaski bek-ap igrac.To sto je neko u Zvezdi od njega ocekivao da ima kvalitet startera,nije on kriv.Davao je za Zvezdu godinama najvise sto je mogao,i to treba postovati.Puno srece u daljoj karijeri
c

crno na belo

pre 10 meseci

cjenim dobrica kao navijac najljuceg rivala,vrhunski najbolji njihov domaci igrac,zelim mu srecu nemogu dovesti boljeg-i kao covjek mi se svida njegovo ponasanje,najbolji njihov igrac u finalu protiv nas ove godine
c

crno na belo

pre 10 meseci

ja kao navijac crno belih istinski cjenim ovog igraca,vrhunski igrac i covjek,najbolji domaci kod rivala,tesko ce dovesti takvog,postovanje i zelim mu srecu
B

Bnm

pre 10 meseci

JEL SE VI POJACAVATE ILI SLABITE SA TRANSFERIMA?? MORATE IMATI BOCE SA KISEONIKOM IZA KLUPE, PROSEK GODINA ZA PIO FOND!!!!
M

Mr007

pre 10 meseci

Steta. Dobric je odlicno krilo,plus domaci igrac. Bolji je od Hange.
p

perperoglou

pre 10 meseci

U čemu bolji? Hanga bolji kreator, bolji iz posta i 100x bolji defanzivac. Dobrić navodno bolji šuter, ali brojke ne pokazuju baš tako. Debelo je zakazao prošle sezone, a generalno igra toplo-hladno bez kontinuiteta i da nije domaći igrač, odavno bi bio šilbovan.
p

perperoglou

pre 10 meseci

i na to dodaš da Hanga ima primanja realna naspram očekivanja i uloge u timu. Dobrić je tražio povećanje i verovatno ulogom u timu nije bio zadovoljan. Što se tiče plate, obzirom kome je sve Čovkins davao i koliko, realno mogao je i Dobriću. Sa druge strane imamo već dva preplaćena igrača. Pre svega Nedović, pa zatim i Davidovac koji ruku na srce igra za manje pare nego u CSKA i igra na obe strane parketa pa i ajde. Ali realno obojica su "back up" igrači kojima treba limitirana minutaža, a ukoliko se raspale, daš im da igraju do kraja i gotovo. Takvi igrači realno treba u bonusima da se isplaćuju, a ne ovako da se preplaćuju.
д

дуда

pre 10 meseci

Мислим да би Бахар морао и ККЦЗ да преузме.Дуле себи прави пензионерси клуб шаха да играју
b

bakutaa

pre 10 meseci

Nije bitno to sto ti vidis, bitan je filing duska ivanovica. Znaju to oni a i mi, sto je vrlo bitno.
A

Ajmo Kampazzo

pre 10 meseci

Sledeci za oprost!
Л

Лаик

pre 10 meseci

Све најбоље Шеги! Уздрављу играо за Виртус и репрезентацију. Звездина школа, истурено одељење. Кошаркашка романтика!
D

Delija 12

pre 10 meseci

Sledece godine u ovo vrijeme cemo citati vijest kako se Šegi vraća u CZ.
K

Kapiten ostaje

pre 10 meseci

Samo ona dva drveta ne mogu nigde da odu, Lazic i Lazarevic. Ponovo pravimo "defanzivnu" ekipu iako takav basket ne prolazi zadnjih 10 godina. Hanga 34 god i losa sezona u Realu, Teodosic koji ne moze da hoda normalno, Lazic, Lazarevic. Pa mi kao da se trudimo da imamo najsporiju ekipu na svetu. Ne bi me cudilo da dovedu Holinsa, Voltersa, a cujem da su i Dangubic i Zagorac slobodni. Uz Panjeve na centru (Kuzmic, Raduljica) samo nam fali Bircevic pa da igramo kosarku kao reprezentacija pod onim kvazi terenerom Djordjevicem

nikosnikos942@gmail.com

pre 10 meseci

Sale kvazi trener 🤦‍♂️🤡🦧 A informisan si mani ga Mito. Zagorac ima klub.
K

Kapiten ostaje

pre 10 meseci

Ovo za Dangubica i Zagorca je bio sarkazam, a za Djordjevic i dalje mislim da je nazovi trener. Uostalom, vidim da se otimaju klubovi oko njega.
M

Mr007

pre 10 meseci

@Kapiten ostaje,nisi u pravu za Voltersa. U prvom mandatu je bio odlicna rezerva Vilijamsu,a u drugom je cak postao i kvalitetan starter,vise nego korektan igrac. Sa druge strane,Teo bi bio veoma dobra rezerva,ali me brine to sto verujem da ce biti starter. Za sve ostalo se apsolutno slazem.
o

ok

pre 10 meseci

Lovu rodjaci, analiticari, cime se vi bavite. Uzivajte vasi su Zagorac, Dangubic pa i Andjusic vi ste im sorali karijere. Sto vas zabole za Zvrzdu. Pa juce ste psovali sve zivo od predsednika do cistaca pri pomeni Nejpira morao crveni da vam potpise Ponitku i da onoj trojici doda Jareta. Cirkus.
x

xezlgzwx

pre 10 meseci

Koliko je samo kvalitetnih srpskih igraca doslo u Zvezdu ili iz nje izaslo u poslednjih desetak godina. Teodosic, Markovic, Jovic, Micic, Rebic, Uskokovic, Topic, Nedovic, Nenadic, Aranitovic, Lazic, Dobric, Guduric, Lazarevic, Radanov, Simonovic, Bjelica, Kalinic, Dangubic, Davidovac, Jagodic-Kuridza, Mitrovic, Apic, Simanic, Petrusev, Ilic, Stimac, Marjanovic, Raduljica, Kuzmic, Ristic. Nista ne moze ovo da zameni. Bas mi je zao sto ide.
K

Kninska Kobra

pre 10 meseci

Simbol Kluba hvala Segi
D

Don Vito Corleone

pre 10 meseci

Sve je ovo presipanje iz šupljeg u prazno. Ode deset igrača, dodje deset igrača itd. Nisam siguran da ćemo nešto biti jači nego prošle sezone. Cilj treba da bude da se najbolji igrači zadrže i sa se gde škripi popuni, a ne ovakvo tumbanje ekipe svake sezone. Kada se potpisuju ugovori mora tačno da se zna kada igrač može da ode a kada ne može. Ovako se prave neki ugovori kao potpišu na dve godine a mogu posle prve da odu, skroz bezveze. Ispada da je Zvezda služila Kampacu i Vildosi da se vrate u život posle neuspešne epizode u NBA. Kada su stali na noge onda ko vas Je.e. Sve je ovo malo bezveze.
п

па...

pre 10 meseci

...то се лако реши, даш играчима из прве петорке по 2-3 милиона и они не иду, него се уигравају.
D

Daj

pre 10 meseci

Vito ko jos prati kosarku, fudbal je najvazniji, ima da kidamo u lš.
D

Don Vito Corleone

pre 10 meseci

@Daj. Neko nije pratio košarku celu jednu Deceniju. Naravno da ću gledati uživo na Marakani treći put u pet godina LŠ. A neko ni to nije gledao maltene još malo pa 15 godina.
G

Grobar iskreni

pre 10 meseci

Svaka cast ovom momku,uvek je se borio za svoj klub i davao maximum. Ali kao neko sa strane,vidim da je ovo samo izvrsena zamena Teo-Dobric hmmm. Ali dobro,za nas grobare bolje,otisao bolji,dosao neko malo slabiji. Sportski pozdrav svima

nikosnikos942@gmail.com

pre 10 meseci

Srećno Ogi. Luk Sikma u Olympiakosu.
8

8282

pre 10 meseci

Ikona kluba omiljeni igrac
O

Od grobara

pre 10 meseci

Puno sreće dobri čoveče.
m

muzinjo

pre 10 meseci

Dogodine u Partizanu.
P

Puno srece

pre 10 meseci

U Virtusu od grobara!Uvek pokazivao maksimalno postovanje i lepo vaspitanje.Nije prosao skolu Lazica,Petruseva,Kalinica...
m

muzinjo

pre 10 meseci

Bravo
S

Samo jednu ljubav imam

pre 10 meseci

Ko ste vi i koga mislite da je briga za vaše mišljenje o igračima Zvezde i šta vi mislite o njima? Nebitni ste. Sreća pa vaši igrači prvo idu na bonton pa potpišu ugovore. Ajde paljba
m

mudra breskva

pre 10 meseci

svi znamo da ne mozete organski da podnesete Lazica ali ti vasi razlozi su potpuno neutemeljeni i bazirani na klasicnoj mrznji. Kada je to Lazic pokazao nepostovanje prem igracima ili navijacima KKP. Kada je to potpaljivao vatru, divljao, vredjao, unizavao na direktan ili indirektan nacin? ajde molim te reci mi sta je to sto ga cini gresnim u vasim ocima?
D

Djape45

pre 10 meseci

"Ognjen Dobrić je uvek bio tu. I kao tinejdžer na tribinama koji go do pojasa peva dok ga grlo služi i kao neko ko uđe na minut da napravi faul i kao igrač za koga se svi pitaju zašto ne igra više. I kao neko ko čeka na kraju klupe da svi ispred njega pokažu šta imaju pa kad to nije dovoljno onda on uđe i reši derbije protiv Partizana i Budućnosti. I kao MVP finala ABA lige. I kao neko ko ne može nikako da pogodi šut za tri poena. Nervirao se i on i svi koji za njega navijaju. Možda je neko počeo da gubi i strpljenje, ali niko ko istinski voli Crvenu zvezdu nikada ne treba da odustane od Ognjena Dobrića jer on je jedan od njih, on je njihov brat." komentar Darka Plavsica koji najbolje opisuje kninsku kobru.
R

Realno posmatrano

pre 10 meseci

Kninskoj kobri hvala do neba za sve sto je prikazao u nasem dresu! Sve najbolje majsotre, nadamo se tvom povratku.
B

Boban1

pre 10 meseci

Više bih voleo da je on ostao nego bilo ko da dodje,ali jebes ga ne može sve. Srećno kobra u nastavku karijere.
c

cao cao

pre 10 meseci

Šteta, jedan od najkvalitetnijih domaćih igraĉa koje je zvezda imala. Borac pre svega! Hvala majstore!
G

Gosthjk

pre 10 meseci

Steta sto ide. Srecno u nastavku karijerez pa da nam se vratis!

❤️❤️❤️❤️

pre 10 meseci

Zao mi je sto je otisao ali srecno majstore, i nadam se da se vidimo opet u cveno belom dresu. Odlican kad je najpotrebnije, dobar odbrambeni igrac, skocan, sa dobrim sutem u seriji.
D

Dobar igrac

pre 10 meseci

Evo ga u crno-belom dresu, nikad ne reci nikad. Salu na stranu jedan od najboljih zvezdinih igraca i dobar covek zelim mu sve najbolje u karijeri!
k

kolodin

pre 10 meseci

Navijam za Partizan i drago mi je da je otišao iz Zvezde, zadnje 3 - 4 sezone sve utakmice koje je dobila Zvezda protiv Partizana 50 % je njegova zasluga. Samo u zadnjoj finalnoj seriji Aba lige postigao je 18 ili 19 trojki
M

Muskron

pre 10 meseci

Zao mi je sto odlazi, ali svakako mu zelim sve najbolje... Po mom misljenju jedan od najboljih igraca u prethodnih par godina...
D

Djape45

pre 10 meseci

Srecno Segiju i hvala mu za sve !
Z

Zvezdaleee

pre 10 meseci

Hvala Ogi !
M

Maestro

pre 10 meseci

Jako zahvalan igrac za rotaciju ali tesko da ce u romingu biti dobar,proci ce kao i Davidovac i Luka Mitrovic,eto ga sledece godine ponovo kod nas.
R

Realno samo

pre 10 meseci

zvezda opet radi dosta nelogicno. Otisao Vildoza dosao Teo u 36oj god, otisao Dobric dosao Hanga u 34oj, Simonovic vam dosao umesto Petruševa sto je takodje kockanje, jedino msm da ste pogodili sa Davidovcem umesto Bentila.
p

prti

pre 10 meseci

Pa Teo nije zamena za Vildosu nego za Markovica za ostalo se slazem mislim da ce Nejpira pojuriti da zameni Vildosu.
6

66688

pre 10 meseci

Pa dobro Teo i Hanga nece biti nosioci igre igrace po nekih 15 minuta a za toliko mogu dosta da pruze imaju odredjeni kvalitet a i ogromno iskustvo. Simonovic nije zamena za Petruseva vec za Martina jer Marko igra na poziicji 5 a ni Davidovac nije zamena za Bentila vec ce stici dva igraca na poziciji 4 jer Dusko dosta bazira igru na toj poziciji to se moglo videti i kad je vodio na Baskoniju kako su samo bili bitni igraci na toj poziciji i koliko su napredovali u radu sa njima. Prava pojacanja se tek ocekuju za sada se popunjava roster.
д

дуда

pre 10 meseci

комшиј крпимо..немамо пара као ви..
a

ak477

pre 10 meseci

Kninska kobra #13 do sledeceg gledanja Šegi majstore!
k

kkp barsa.

pre 10 meseci

uh odlicna vest za Partizan, Bodiroga za siromasne, pogodi trojku kad god je bitno, tehnika odlicna, bas neugodan igrac. sa srecom
J

Jesse Custer

pre 10 meseci

Tehnika odlična? Jesi li ti ikad gledao Dobrića? Pa ako nešto nema, to je tehnika. Muči se i sa vođenjem lopte. Ali, dobar je igrač ako ima jasne zadatke. Pogrešilo se sa njim posle one sezone kad je razbio Budućnost u finalu. Namenjena mu uloga prvog beka i nekoga ko će da kreira sam za sebe, a on to u kontinuitetu, i pogotovo na višem nivou, ne može.
G

Gosthjk

pre 10 meseci

Slab igrac, drago mi je da nas je napustio. Nikada ga nisam voleo nesto posebno. Putuj igumane i ne brini za nas.
G

Gosthjk

pre 10 meseci

I dalje, svoje bljuvotine pod svojim nikom, od mok nika se otkaci!
G

Gosthjk

pre 10 meseci

Halo? Neko nam se mesa u vezu, ko je to? Ovde Gosthjk.
@

@951357

pre 10 meseci

Otkacicu se a jel mogu onda sa ovog brojilo nika da pisem, tvog nekadasnjeg nika? :)
G

Gosthjk

pre 10 meseci

Pisi sa kog god nika hoces, boli me uvo, samo mi se skini s grbace bolesni covece. A nadam se da ces naci tog brojila u kog si zaljubljen i koji ti je pamet pomerio pa ga vidis u svima.
s

sasa s

pre 10 meseci

Greska. Trebalo ja da mu se da onoliko koliko trazi. Zasluzio je sa ga klub ispostuje
B

BicuSlobodan

pre 10 meseci

Zvezda je morala da mu produži ugovor. Takvog domaćeg igrača za te pare ne možemo naći. Sjajan momak i igrač. Hvala ti Ognjene na svemu.
m

milo123

pre 10 meseci

dosta je vise bilo brate. trebali su ga prodati/pustiti jos prosle godine, ovako se povredi, nikad se ne vrati na nivo na koje je kao bio.
A

ABCD...

pre 10 meseci

Au hvala Bogu da je otiso. Samo da se ne vrati sledece sezone,jer mnogo igraca nema gde posle Zvezde.
K

Kosarkaski Grof

pre 10 meseci

Jedini uz Berona koji je znao da pogodi sut za 3 , nadam se da ce se vratiti, ali ne ko starac Foco od stotinu leta
s

ssrss

pre 10 meseci

Dobra vest za Partizan, sasvim korektan igrac.
i

iwwo

pre 10 meseci

I nista vise od korektnog, kao Grobar nadao sam se da ce ostati u Zvezdi, jer dok je on tu nije postojala bojazan da ce Zvezda za tu poziciju traziti prvu opciju i boljeg igraca. Decko je bio limitiran igrac na kome ako odigras odbranu u 5 utakmica ce odigrati jednu slidnu, dakle igrac koga mozes da drzis pod kontrolom i od kog ne preti mnogo stete da ti napravi.