(©Starsport)
(©Starsport)

Zvezda će imati veliku podršku protiv Žalgirisa i Olimpije, skoro sve karte “planule” za duplo kolo Evrolige

Vreme čitanja: 1min | ned. 11.12.22. | 15:51

Ostalo još malo karata u prodaji…

Promenila se klima u Crvenoj zvezdi od dolaska Duška Ivanovića, crveno-beli vezali su devet pobeda na dva fronta i “probudili” navijače. Poslednju u nizu crveno-beli su ostvarili protiv Partizan Mozzart Beta u Beogradskoj areni, kada je Nemanja Nedović trojkom u poslednjim sekundama, naneo poraz timu Željka Obradovića.

Crvena zvezda je nanizala pet pobeda u Evroligi, a ove sedmice je očekuje duplo kolo. I pune tribine. Gotovo sve karte za dupli program su planule. Crveno-beli prvi od dva meča igraju u utorak, rival je litvanski Žalgiris, a potom im u goste stiže Olimpija Milano.

Izabrane vesti

Klub sa Malog Kalemegdana obavestio je navijače da je još malo karata ostalo u prodaji, te da moraju da požure, ako žele da prisustvuju utakmici sa Žalgirisom koja se igra od 19.00 u dvorani “Aleksandar Nikolić”.

"KK Crvena zvezda obaveštava sve naše navjače koji žele da dođu i da bodre naš tim u dve izuzetno važne utakmice, da je interesovanje za ove utakmice ogromno, kapacitet dvorane je gotovo rasprodat, jer je izuzetno mali broj karata ostao u slobodnoj prodaji!

Već sada, za meč sa Žalgirisom, karata za tribine A,B i C gotovo da više nema, a preostao je mali broj kontigent karata za tribinu D i partere", navodi se u saoštenju crveno-belih.


tagovi

KK Crvena zvezdaEvroliga

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda
Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara