Komentari na vest

Zvezdin novogodišnji reset! Nezadrživi Bolomboj za prvu pobedu nad Fenerom u Istanbulu

Z

Zgazi ih Zvezdo

pre 4 meseca

Zgazi ih Zvezdo sutra ! Zgazi .
p

pep

pre 4 meseca

Baš se ložite cigani ali već sutra ste završili sezonu u evro ligi partizan je mnogo mnogo jači od vas a željko je za ovog grka trener čina tako da krenite da tražite novog
Z

Zvezda 91

pre 4 meseca

aha...Zoc je nevidjenja lasica koja trosi milione .
Ч

Чокот

pre 4 meseca

Да се бојимо партизана, носили бисмо спреј за муве.
D

Dzo Regland

pre 4 meseca

Tvoj trenercina je izgubio od Zadra. Znaci li to da je Danijel Jusup bolji od njega. Ne znaci a strucnjak Sferopulos je jedan od boljih trenera u Evropi trenutno a zbog neke forme Partizan sutra favorit ali ne znaci da ce i da pobedi!
L

Lolol

pre 4 meseca

Pa dobro, bolji je Partizan i jeste favorit
R

Raki Delija

pre 4 meseca

Menjace ta vasa trenercina boje lica kao semafor a vi bolje da popijete nesto za smirenje jer vam je poraz zagarantovan
p

psyhhodelija

pre 4 meseca

Stalno je troduplo više komentara na Zvezdinim vestima nego na partizanovim..Bilo da je poraz ili pobeda,to jasno govori sve pametnim ljudima...Pa cekaj onda ono "fmp" pada u vodu,koga zanimaju oni? koga zanima to sto KK partizan i žoc stalno pričaju o večitom derbiju...Koga zanima sto vam član SD CZV sve govori,pib, matični broj, muzej, adresa, sedište,istorija...Neka se spreme na jake prozivke u prepunoj zvezdaškoj areni...Ali i ove priče,dolazi partizan biće puno...Pa čekaj kako je kad vam Zvezda dodje? godinama tako...Pobeda nas vraća u igri nakon velikog neočekivanog brejka...Efes,Fener,Makabi..Veliki skalpovi
T

Toto-ko-tunjo

pre 4 meseca

Ne trostruko, nego pet puta više. Da ne pričam o glumi, lažnom predstavljanju tipa "ja sam Zvezdaš, ali...". Neki se na to lože. Negde prolazi. Među nama. Eno onaj nesrećni Korleone, pola komentara iskuka što se drugi predstavljaju kao on (teško mu da se registruje), a pola kako smo "opleli po igračima pre utakmice, a sad ih hvalimo". I ko da mu objasni da je sve samo prosečna gluma gostujućih kazališta iz Zagorja i Laktaša? Nije to mnogo ljudi, samo klasično botovanje. Svako od njih ima ko zna koliko nick-ova. I tako će biti sve dok se ne uvede obavezna registracija komentatora. Obrni-okreni, limarova mašinerija radi posao. I ne koristi se sigurno samo u "sportske" svrhe.

Mr 007

pre 4 meseca

Da li se vraca Beroncina u Zvezdu?💪💪💪
O

Ogi Srbija

pre 4 meseca

Koliko moras da budes jadan u zivotu da navijas za privatni klub nebojse covica!!! Nije ni cudo sto kazu da su Srbi najgluplji narod u Evropi, sve je to zbog navijaca fmp-a!!!
Ч

Чокот

pre 4 meseca

Ко то каже, тај је будала. Не секирај се због било чијих навијача, то је најмањи проблем...
r

rrrrr

pre 4 meseca

Ne, nego treba da navijamo za 5 stranaca na parketu, koji igraju uglavnom 1na1 košarku bez asistencija i nekih lepih akcija, sa trenerom koji se dere, psuje i pokazuje srednji prst na utakmici.
A

Ako ova

pre 4 meseca

pobeda nista u stabilnosti ne donese,ako i dalje ekipa nastavi toplo- hladno...derbi ce sve reci.
P

Pobeda ili

pre 4 meseca

poraz ...cemu se nadati...realno moguce jedno i drugo.
T

To je komentar

pre 4 meseca

Doktor košarke Branko Lazić
E

Evoga dr Lazic

pre 4 meseca

a do sinoc ga terali...bas smo karakterni u pm.
b

bez pobede

pre 4 meseca

u top 8 evrolige a igra 40 godina istu,smesan lik...
2

24.232

pre 4 meseca

Prelazni rok u EL izmedju klubova nije zavrsen, ukoliko igrac nije zapoceo drugi deo sezone. Odnosno ako nije igrao u 18. kolu...
C

Covicu reaguj....

pre 4 meseca

Turski novinar koji se bavi Fenerom objavio na svom sportskom portalu da je Guduric pred otkazom zbog losih igara zadnjih mesec dana i da mu traze zamenu u Americi! Ako Covic i uprava sad ne reaguju i vrate Guduru u klub ja ne znam kad ce,mora se reagovati sto pre dok drugi klubovi nisu nanjusili da ce uskoro dobiti otkaz u Feneru!
B

BokiUSA

pre 4 meseca

Ti si to procitao a oni kojima je posao to nisu videli. Plus svaki igrac ima menadzera to se ne dogadja preko noci vec pocinju mesec dana pre otkaza da mu traze zamenu
s

sad si

pre 4 meseca

javio svima jbg
R

Reciklaza

pre 4 meseca

Mada kako igra, ne treba da znaci da Zvezda mora takve da prima i da se slepaju. Guduric je toplo,hladno tokom cele karijere.
М

Милош Вш

pre 4 meseca

Бојим се да су нањушили али опет се Гудура пута. Ако жели, ево га назад. Кажу да је Калинић већ сигуран за следећу сезону. Видећемо.
L

Laktasi

pre 4 meseca

A sad je na redu za deljanje fuzionisana igokea,ima da ih nema u derbiju!
S

Svabo

pre 4 meseca

Imamo velike oscilacije od utakmice do utakmice. Daj Boze u cetvrtak ali..
F

Forever Young

pre 4 meseca

Dvajt Hauard je izjavio kao bi rado igrao EL, Čoviću reaguj.
Z

Zvezda1988

pre 4 meseca

trudio sam se najobjektvnije moguce da dam komentar.Iskreno iznenadjen sam ali mislim da ce se stvoriti neka nerealna slika posle ove pobede i da vec mozemo da se slustimo posle derbija.Mucna ne Zvezda ove sezone dasegleda ali iskren da budem po meni je viseFener dobio sam sebe stosmo znali da isoristimo.I po meni igrali smo kao Mega u Aba totalno rastereceno i opsuteno kao da ni sami nismo ocekivali da mozemo da dobijemo.Fener je skandal kao je veciim delom igrao cini mi se da su unapred upisali pobedu i po sistem lako cemo.Saras je previse izmena pravio i nije na vreme upozorio igrace i dobili su sto su hteli. Ali i dalje za nesto ozbiljnije mislim da nismo kadri a to cemo vec videti u derbiju.Ako se to ne dobjje a po svemu sudecu kako smo danas ubacivali kada smo rastereceni videcemo kako ce to biti kada igras sa Partizanom.Ako to pobedimo imamo neke sanse za 9-10 meato a ako ne dobjjemo mislimd a definitivno je kraj price u Evroligi za ovu sezonu.
R

Ragdar

pre 4 meseca

Da se ne lazemo, igra nam je katastrofa, Davidovac bas los, fali nam igrac poput Kalinica i fali nam neki ozbiljan suter kao sto je bio Kvinsi Miler koji je imao i prodor i sut i energiju.
Z

Zoran 91

pre 4 meseca

Ako sad Arena ne obori sve rekorde ne znam kad ce.
s

south

pre 4 meseca

Rekordi se obaraju iz dana u dan, ako je verovati zvezdi.
1

1980

pre 4 meseca

Ajde da spustimo loptu malo. Kad god smo pobedili i pomislili to je to dolazio nam je hladan tuš. OPREZ!
O

Ok

pre 4 meseca

Ovo je bilo opustanje pred utakmicu u cetvrtak. Odmorili Luku, Teo igrao minimalno, Top osetio pritisak. Konacno imamo tim. Mora tako kad se snalazis sa parama.
C

Cccc

pre 4 meseca

Covke rešavaju se i ovog Nedovica ko boga te molim. Ovo večeras je za mene veliko iznenađenje, posle ovolikih toplo hladno utakmica nisam se nadao pobedi protiv Fenera na njihovom terenu. Godinama igramo bez pravog centra, bez toga nema ni uspeha to nam pokazuje Real, Oli i drugi.
K

Kraljević Marko

pre 4 meseca

Tog Nedovića je Čović i vratio u Zvezdu. Kako sad da ga se rešava?
e

e

pre 4 meseca

Pa nama Bolomboj najboljo igrac stalno i ti kazes da igramo bez centra.
l

lupetaš

pre 4 meseca

a bolomboj je neki kalobulko ili kamenko ?
P

Prvaci Evrope

pre 4 meseca

Crvena Zvezda treba da potpiše novi ugovor za Joel Bolomboy na 3 godine 🔴⚪🇷🇸
a

asi

pre 4 meseca

Ponuđen mu je produzetak ugovora. Odbio je.
C

Cirkusi

pre 4 meseca

Nisam znao da se posle par meseci odmah produzavaju igobori,a koji su vec na 2 god ili 1 plus 1. Sledece godine opet svi klubovi promenice 70% Rostera sadasnjeg.
Г

Гост

pre 4 meseca

Подсећаш ме на лика из серије "Ало, ало". Енглески војник се претвара да је Француз. Мада, мислим да је он мање грешио
V

Vinetu

pre 4 meseca

Velika pobeda protiv Fenera u gostima. Sferopulos dobio Sarasa. Ljudi ne komentarisu ali gospodin Sferopulos je vrhunski trener, kakve trenerske minijature. Bravo.
F

Fenomeno

pre 4 meseca

Očigledno je da smo čudna i divlja ekipa. Konstantno kroz čitavu sezonu neobjašnjivi usponi i padovi u igri, neverovatne oscilacije. Trenutno mesto na tabeli na kojem smo trenutno je apsolutno realno. Navijači su opet nerealno očekivali neke senzacije, F4, i tome slično. Pa analizirajte tim. Mi smo jedna sasvim prosečna ekipa sa par odličnih ali matorih, istrošenih igrača. Pojačanja koja su dovedena su suvi prosek koja ne bi mogli primirasti ovim top klubovima, Real, Barsa, Olimpijakos itd.... Ovo do sad je možda čak i iznad očekivanja s obzirom kakav nam je slab roster. Kao dokaz čitave ove priče i koliko je sve rađeno pogrešno i samoubilački je Nikola Topić. Da li je moguće da niko normalan nije bio u klubu da vidi da nam taj igrač treba. Da može da igra. Ne treba tu biti posebno pametan. Dečko je gotov igrač, ne trebaš ga ništa čekati.Nije to ona priča, potencijal je ali nije još spreman, rano je. Spreman je i prespreman. Formiran, pun samopouzdanja, zna koliko zna, čvrsto na zemlji. Pretalentovan, a još tvoje dete. Najveći mogući rezon je bio da ti bude u ekipi i pre Jaga od kojeg je bolji za 3 klase u svakom segmentu, i takođe pre i Nejpira od kojeg ništa nije lošiji igrač
O

Odlazi Covicu

pre 4 meseca

Daj bre ne mlati, Jago je veceras bio odlican, mozda i kljucni igrac u pobedi pored Bolomboja i Rokasa...
M

Milenko Topic

pre 4 meseca

Tako to izgleda sad u januaru,a u julu bi se svi pitali da li je moguce da ne dovodimo neka top pojačanja,da li je moguce da ce se sa malim Topicem igrati Evroliga,pa ko bi kupovao pretplatne karte,svi bi kukali za pojacanjima...Tad u julu se vecina klela u nejpira a sad ne mogu ovima da ga vide!I pravi je potez sto je Topic otisao na pozajmicu,videli smo svi u Megi sta moze i sad kad se vratio igra 20 min u Istanbulu,a da je od pocetka bio tu tesko da bi ukupno dobio 20 min u sezoni!
G

Gost1717

pre 4 meseca

Svaka cast momci. Mada nam treba šuter..ne shvatam,.otišao prvi pik za sutera Nejpir, koji vredi dve milke. Nije se snasao, preuzeo njegov ugovor Milano i sada mi imamo valjda lepih para za beka šutera. Nije rešenje Top valjda..dete je, buducnost, ali nije za El..mora se Covke otvoriti dok nije kasno! Ni Gilespi nije pojacanje, nesnađen deluje..gde Bajernov otpad moze biti pojacanje..Otisli Simonovic i Kuzma..sad mora da vuce sve sam Bolomboj..Tobi isto nesnađen..
S

Sasa 79

pre 4 meseca

Sve nekako, ali Davidovac....
R

Real87

pre 4 meseca

Jeli realno da ovaj makabi igra dobro u Beogradu kao da su na svom terenu.
L

Luja

pre 4 meseca

A što ne bi blo realno? U BG se osećaju kao kod kuće a tako i treba da bude.
Z

Zvezdaleee

pre 4 meseca

Biće interesantno prekosutra. Zvezdo, zgazi ih !
Z

Zvezdaaaaa

pre 4 meseca

Ovom asvelu i albi treba zabraniti igranje evrolige ne to što ih Partizan trenutno puni nego ih svi redom pune, ali oni su u fazonu šta nas briga imamo licencu, nadam se da će te licence dobiti večiti.
B

Baxter88

pre 4 meseca

Ove god su Asvel i Alba klasicne Evrokup ekipe, bukvalno za 2 klase ispod EL...
R

Raki Delija

pre 4 meseca

Valjda ce ova pobeda preokrenuti sezonu
p

pobedili smo

pre 4 meseca

otrcih na tabelu,15 - ti i dalje...jbg.treba vezati minimum tri pobede i to za pocetak...jer se svako kolo igra 9 meceva i kada dobijemo 8 njih jos dobije a ovi ispod nas,albai asvel ne uspevaju nikome uzeti skalp sto bi nama odgovaralo...minimum tri pobede vezati da bi se malo pomerili,do tada nista..sem sto pomazemo nekima gore kada ukocimo fener
R

Retro

pre 4 meseca

Davidovac solidan
G

Gost "

pre 4 meseca

Najbolji igrao u zadnjoj četvrtini
J

Jakaj

pre 4 meseca

Sta se desilo sa deckom za godinu dana u Moskvi, to samo on zna.
m

milisav kekez

pre 4 meseca

vidi vidi sto se raduju ko dasu osvojili evroligu ahahaha ahahaha nisu više sesnesti na tabelo sada su petnesti ahahaha ahahaha a sledeco kolo kada ih pobedu partizan ima da im bidne lose onda neces da se raduju ovako djabe vam sve kada ce partizan da idu na top osam a vi na petnesti mesto
i

ivko svemirko

pre 4 meseca

Joj druže, gre'ota koliko si nepismen😪
x

x122

pre 4 meseca

Ivko,i na vasoj strani ima takvih. To je blam Srbije
A

A vidi ovo...

pre 4 meseca

Čitaš li ti šta b'ate?
G

Gost "

pre 4 meseca

Jesi li čuo za " tačku , zarez " ?
G

Gost 676

pre 4 meseca

Izvini, koji je to jezik?
R

Realni Arth

pre 4 meseca

Pa prijatelju, prvo uzasno pises, nisam ni ja mnogo bolji id tebe, ali ipak, nije mi maternji, pa moze se nekako i opravdati! Da, tacno je sa se radujemo, pa valjda je normalno, dobili smo Fener i to u Turskoj, sta bi trebalo da radimo, da placemo? Da, u pravu si, 15-ti smo, ali ako bolje pogledas tabelu od 11 do nas isti broj bodova, jel da? Mozda i nemamo neku ekipu ali iskreno se nadam pobedi protiv vas, sto bi bila treca u nizu, pa idemo Asvelu u godtima, ajde da se nadamo, sportski je, zar ne? Ako dobijemo u Četvrtak red bi bio da čestitaš, ako gubimo obavezno ja tebi čestitam! Ne znam zasto moras da ismejavas Zvezdu, ako vas dobijemo bar sa 3 razlike, zamisli na kraju imamo isti broj pobeda pa vi otpadnete, nije da bas briljirate, a kako vidim Zvezda je u nekom dobrom ritmu pa da vidimo! Vi cete biti odmorniji, sveziji, imate duzi roster od nas, sve na vasu stranu, i na kraju dobije Zvezda! Napred Zvezda!
D

DušanRsD

pre 4 meseca

Samo sam se plašio da Simonovic odnekud ne uleti u teren i sve pokvari....
Đ

Đukin fan

pre 4 meseca

Uz prepunu Arenu u četvrtak i na talasu Istanbula od večeras,Zvezda top konkurentna za derbi i neće se obrukati!!Za dalje zavisi i da li još kog mogu da potpisu a da bude pojačanje!!!Gilespi neupotrebljiv realno!!!Topic odmeren i hladnokrvno odigrao,i kao ubedljivo najmlađi doprineo smirenoj i stabilnoj igri Zvezde večeras !!!Vec u četvrtak će biti igrač koji mnogo znaci Zvezdi i dokazati koliko je Šaban bio nepotreban i štetan
G

Gost1717

pre 4 meseca

Ne znam sto ne dovedu onog Gaja iz Pao..msm da je dobio otkaz, tako da nije skup. Dobar suter, koji moze eksplodirati!! Kao Bili Beron npr..
P

Pes 13

pre 4 meseca

DAVIDOVAC igrač manje! Spaslo nas to što nije ulazio četvrtu. Bukvalno bi bio korisniji Gilespi koji iako nema talenta ima atleticizma i pohvatao bi više lopti i smetao više u odbrani. I Yago igrao previše u četvrtoj, srećom nam se to nije obilo o glavu ovog puta zahvaljujući drugima koji su bili super.
C

Crno beli komšija

pre 4 meseca

Svaka čast i samo napred!
D

Don Vito Corleone .

pre 4 meseca

Auuu koja ložana. Posle Pao drvlje i kamenje, sada euforija kao da smo obezbedili F4. Ova pobeda je samo kap u moru, jer smo previše poraza nabili do sada. Naravno da ništa još nije gotovo, i dalje postoji šansa za deseto, deveto mesto, ali moraju da se vežu pobede u nizu. Ja i dalje mislim da imamo dosta tanak roster, I da nam treba bar još dva pojačanja, onda bi to bila druga priča. Videćemo šta će biti....
A

Addd

pre 4 meseca

Jel istina da Beron dolazi
s

sssssss

pre 4 meseca

Nije!!! Loze vas klinci.
n

neutralan navijac

pre 4 meseca

svaka cast na pobedi..bice dobar derbi
S

Samo mirno

pre 4 meseca

Ne treba nam sad euforija, nikad nismo dobili obje utakmice u duplom kolu valjda je vrijeme sad...
A

Aaaanana

pre 4 meseca

+20 za Partizan u derbiju. Bez obzira na ovu pobedu,ovo je ekipa luzera. Fali neki top igrac da malo ovu ekipu podigne. Ovako nema sanse da naprave nista ozbiljno,tj.ne mogu protiv ovako mocnog Partizana.
p

pa mozda opet...

pre 4 meseca

bude taj Bozic :)
R

Raki Delija

pre 4 meseca

Od tog mocnog partizana u derbiju nece ostati ni dugmici
h

hhhh

pre 4 meseca

Moćan je bio i protiv Zadra. i tako moćan je prvi derbi u el dobio 2 razlike i gubio do 38og minuta pred svojim navijačima
G

Grobar iz CG

pre 4 meseca

Odličan meč komšije, mozda i vaš krene kao prošle godine nas iz ulker arene, a što se tiče derbija svakako ste favoriti zbog publike. Sportski pozdrav.
Š

Šiljokuran

pre 4 meseca

Po meni, derbi ce da prelomi sezonu....
4

4januarrekordarene

pre 4 meseca

Na spanskoj turneji tri tekme smo izgubili za dlaku. Protiv zalgirisa i groblja izgubili iako vodili 10 u zadnjoj cetvrtini. Protiv olija do kraj nila frka. Sem panate niko nascladno nije dobio u gostima. U pioniru nas armani i real jedino demontirali. Tako da suma sumarum sa ovim timom,povredama lazica i hanhe dva meseca,ovo je jos i dobro. Racunajuci i abu tek. Da je umesto nejpira bio samo volters ili holins bili bi 6,7mi sada. Nego groblje da ukopamo i idemo. Sva sreca krsevi polako otisli .kuzmic,simonovic
d

dkcz

pre 4 meseca

brt jel' si se ti to napio jer smo zveknuli Fener u gostima?
@

@4januare

pre 4 meseca

Sto bi rekao moj cale, da je dobar sut usla bi u gol, a ne pogodila precku ili golman skinuo "dobar" sut. Zamalo pobede se ne racunaju i ne idu u statistiku. To je luzerski stav. Jasno kao dan. Potrebni je jace i bolje. Treba igrati i boriti se. Tako da.. Ajmo da vidimo.
G

Goat997

pre 4 meseca

Posle obe pobede treba reagovati kao Teo posle one trojke, nikakva eiforija, samo produzi dalje, radovacemo se ako bide 20 na kraju, ako ne nema nekog razloga za euforoji
F

Fontana9

pre 4 meseca

Nije reagovao ,jer se i on iznenadio da je pogodio.
S

Samo za KKCzV

pre 4 meseca

Mnogo vazna pobeda, ali mora da se potvrdi u Cetvrtak. Nama vise treba nego njima ... Davidovac nije visr za EL, moze da igra ABA ligu, kao i Yago, Lazarevic i izgleda Gilespi. Dobro je sto je Simonovic otisao u Besiktas, samo mi nije jasno sta se ceka kada je u pitanju Dalibor Ilic? Ako hocemo nesto vise, bek suter i jedna ozbiljna 4. Sferopulos je strasam trener!!
P

Pst

pre 4 meseca

Prijatelje Dalibor je igracina i nece iz Zvezde. Zvezda je prvi deo sezone odigrala bez pleja. Teo ne moze da vodi igru za to je potrebna snaga. Ako je tacna vest da se Bili vraca na mesto zlocina njega ce biti i zna se ko ce to platiti. Sto se Topa tice odigrace vrhunski do kraja sezone. Ako je pameti sa odigranom i sledecom sezonom za Zvezdu bice zvezda svetske kosarke. Zao mi grobara zavedeni ljudi. Laza danas ubio Vilbekina ubice preksutra najplacenijeg kosarkasa u Srbiji. Preslabi su pod kosem a mi nismo vise busni kao na pocetku sezone. Ako je tacno da Bili dolazi okrecemo sezonu.
@

@pst

pre 4 meseca

U pravu si da ako se Bili vraca na mesto zlocina, jer je jedan od retkih igraca koji uzima neki pehar na trokorak, a mozda i cetvorokorak. Drugo, tacno je da ce mozda ubiti tog najplacenijeg igraca u Srbiji jer zaista to radi, sa 4 faula, i ubijanjem ne dobija nikad 5. Sve si u pravu. Jedino ostaje onaj deo AKO Bili Beron dodje.
2

22

pre 4 meseca

Pa to pitanje za Ilića pitaj Sferopulosa koji ima ideju da daje veću prednost Gilespiju koji je 10 puta gori od Ilića iako nisu ista pozicija ali sad ne gleda se pozicija nego dužina igranja u Zvezdi. Ali samo da ti kažem Dalibor će vrlo brzo proraditi samo treba da mu Sferopulos krene davati šanse u kontinuitetu barem 5 minuta u Aba i 5 minuta u EL na svakoj utakmici počevši od četvrtka. Jer on ima već potencijal od Gilespija koji je nesposoban za Zvezdu. Treba verovati u Dalibora i pružiti mu podršku jer on to zaslužuje, biće om sjajan samo mu treba dati prostora da igra i da se pokaže najviše u EL
@

@pst

pre 4 meseca

Sto volim kad nas podcenjuje tim stranaca. Kazu odmarali protiv Francuza. Ko sudi derbi. Nemoguce da tu nije neki Pukl, Nedovic ili ne daj boze Javor. Logistika je cudo. Mnogo dobro kad igraci znaju da imaju svog sudiju. Vidis ja vas ne komentarisem jer vas ne gledam. Da mi smo sa totalno novim timom ali sa nekima koji nisu tu samo zbog para. Pripadaju klubu srcem. Vidim podcenjujes nas. Ok to donosi veci efekat. Vi onakvu Zvezdu dobili jedva pred grobarima. Da vidimo kolika su vam .... pred delijama. Smanjuce se ti bice ..danca zato se i hrabrite. A sto mi milo sto ce u hali biti Danilovic legendarni predsednik KSS koji sam sebe bira, postavlja. Kazu da su mu iz miloste nadenuli nadimak gepek. Mi se snalazimo nismo toliko veliki ali cemo vas rastaviti sutra i u svakoj utakmici ove sezone. Mi sa losim i starim domacim igracima. Vi tako mocni.
H

Heavy metal

pre 4 meseca

Bravo!
O

Ognjen Drinski

pre 4 meseca

Hoće li Alempije da nam pomogne i uzme i Davidovca?
O

Ok

pre 4 meseca

Ti i jos par ljudi ko o cemu o novim igracima. Hvala na objavljenom komentaru. Odsad pisem afirmativno o diki nase bivse. Vidimo se u ponedeljak. Oce doc Danilovic legendarni samoizabrani predsednik KSS. Steta sto nece biti Tegija i ovih Guruovih sto se ne skidaju sa tobogana na portalima da im mahnemo volimo ih puno. Koga volimo rasturamo.
P

Pst

pre 4 meseca

Davidovac je igracina junace.
Đ

Đukin fan

pre 4 meseca

Da ga okumimo!!!
g

gunnersi

pre 4 meseca

Topic nista posebno nije odigrao, ali vidi se mnogo bolja atmosfera medju igracima nego kad je Nejpir bio tu. Jedino je Nedovic u nekom daunu, vidi se po reakcijama svaki put kada promasi sut. Pa da li nije moglo ovako sa Topicem od pocetka sezone umesto sa onim klovnom? Ni onako ni ovako ne bismo nista uradili, ali bar bismo dali prostora Topicu i ustedeli pare za Nejpira.
P

Prcko33

pre 4 meseca

Legendo ovo je najbolja utakmica Nedovica ove sezone ! Napokon su ga urazumili, da nema kvalitete vrhunskog igraca i da mora biti timski igrac , i da izvodi ono sto umije a ne da srlja !
B

Bez euforije

pre 4 meseca

Lepa, neočekivana pobeda, ali bez loženja. Posle Pao-a smo osuli drvlje i kamenje na tim, tako da nisu ok ni ovi hvalospevi posle samo jednog trijumfa. I pre smo znali da pobedimo gde niko nije očekivao, a izgubimo tamo gde se podrazumevala pobeda. Strpljivo iz meča u meč i uz hrabrost i pamet, naravno i pojačanja koja nam trebaju, možda uspemo da se izborimo za plej-in, a posle šta nam Bog da.
M

Maradona222

pre 4 meseca

Smatram da ova pobeda donosi samo lažnu nadu i maze oči ljudima jer zvezda kao sto sam pisao već 272782 puta ne može do playoffa treba još 10 pobeda ja ne znam odakle zvezda da dobije još 10 tekmi.Ovo danas je rapsodija bolomboja isto kao teo protiv makabija Al problem je sto ni teo ni on ne mogu svaku ovako da odigraju a kad oni ne odigraju nema ko .Jednostvano limitirana ekipa sad sledi hladan tuš derbi
n

ne lupetaj gluposti

pre 4 meseca

razumes se kao marica u onu stvar.Zvezda dobija derbi sada 200% posle ove pobede i ide ka top 10 jos ako dovede jos 1 igraca kvalitetnog vidim spominje se Korneli iz Monaka pa sa njim imacemo zaista mocnu centarsku liniju.A Bolomboj je prespreman telo vrhunski doveo čovek i nadamo se najboljem.Danas i Rokas i Lazic i Hanga odigrao odlicno jer nam mnogo nedostajali na pocetku sezone.Samo da kidamo ovako u odbrani i bice sve to ok
m

mora da je hrvatski

pre 4 meseca

sta znaci prespreman?
D

Doktor Kosarke

pre 4 meseca

Ko se imalo razumije u kosarku primijetio je da je i ovu utakmicu rijesio kapiten Branko Lazic! Kad pogledas statistiku on je gubitnik a kad pogledas drugo poluvrijeme shvatis da je to mec viner! Onako umoriti glavne igrace Fenera,onako izmaltretirati centre fenera i onako odigrati hladnokrvno u napadu,to moze samo on!
J

Jtd

pre 4 meseca

Ovu utakmicu je resio jasikevicijus i 26 minuta kalatesa ali dok neznalice vode klubove i ovakvi ce da budu treneri. Uglavnom i bez obzira na to bravo za zvezdu
@

@jtd

pre 4 meseca

A nije ti smetalo kad je Nejpir igrao protiv kluba za ogromnu lovu. Da bi tim sa mnogo novih igraca proigrao potrebno je vreme. Igramo sa celim rosterom sto sa utakmicama na dva dana mora tako. Sutra ce van tima Dalibor i Gilespi a Luka i Lazarevic unutra. Zatvorimo li sut spolja rasraficemo ove umisljene. Da je pameti Dalibora forsirati na cetvorci uvek je na skoku. On i Luka. Ako Milos pogodi prvu za tri bice svega. Samo da smrdljivi ne povredi opet nekog.
t

tsss

pre 4 meseca

Velika pobeda koja nece znaciti nista ako ne pobedimo ove u cetvrtak...p.s.ako bi mogao iz 12 Davidovac a u 12 Lazarevic bar neke koristi ima od njega

Crazy-North

pre 4 meseca

Pre svega bi cestitao Sveropulosu kako je izbacio katastrofalnog Davidovca i kako je promenio odbranu bez preuzimanja na kojoj konstantno ispadima i primamo na strani pomoći sve trojke mi smo krenuli da igramo odlično. Odlična odbrana, odlična rešenja u napadu, pre svega Bolomboja koji je pored Mitrovica nas najbolji i naj konstantniji igrac. Nadovezali su se svi igrači sa energijom i svojim doprinosom. Davidovac nije više za ozbiljnu košarku i on ne sme više da igra u evroligi potrebna nam je četvorka i još jedan bek . Ali primarno nam je pod hitno potrebna četvorka.
К

Краљ

pre 4 meseca

Гази шампионе !!!
G

Gost "

pre 4 meseca

Pogledajte statistiku kad kod Lazić da trojku Zvezda obavezno pobedi... Samo ona tri šuta u zadnjoj četvrtini za tri poena ( sreća Teodosićeva udje ) .. BRAVO ZVEZDO
C

Chiki laf

pre 4 meseca

Prelomili smo utakmicu kada je Davidovac ostao na klupi, a predigra za ovaj rezultat je to što je Simonović po sletanju u Tursku, umesto u halu, otišao kod Alipijevića
b

bravo zvezdo

pre 4 meseca

odgovara i partizanu da ovi iz gornjeg doma gube sigurne bodove...
T

Tesi

pre 4 meseca

se samo
p

pa odgovara

pre 4 meseca

dok god je zvezda ispod 10-og mesta, neka dere sve...
p

pa istina

pre 4 meseca

zvezda i dalje 15 - ta, a fener ce skliznuti..bravo zvezdo
П

Петар Мајсторовић

pre 4 meseca

Бог вам помогао, браћо. Хвала вам за свих 40 минута колективне игре. Боломбој Бог те благословио.
D

Defose

pre 4 meseca

Braaaankoooo Laaaaazić!!!
t

tttt

pre 4 meseca

Doktor ove igre! Cele sezone ima najveći +/- u ekipi i 3 sezone za redom kad god se on povredi, raspad. Potcenjen među navijačima Zvezde takođe!

VecaBg1971

pre 4 meseca

Jos sve ovo bez Mitrovica, sacuvali smo ga za groblje. Bravo majstori, pokazes energiju, muda malog Topica i dobijes Fener gajbi gde ga ni Real nije dobio. Bolobmoju Srbine 😉
M

Mayim

pre 4 meseca

Bolji smo bez Mitrovića!
s

spiritus movens

pre 4 meseca

Znao sam da dobijamo ako zadrzimo koncentraciju u odbrani iz 2. cetvrtine. Njih sut za tri nije mogao da sluzi celu utakmicu, a mi smo s druge strane popravili procente van linije 6.75 u drugom delu utakmice, tako da je pobeda vise nego zasluzena.
F

Fanky 123

pre 4 meseca

Jedino ovako može da jedan uvek uskoci ali i svi ostali da daju doprinos i poenterski i odbranom. Bravo za veceras, hajde povedite i derbi pa bar nečemu da se zvezdaski nadam na preleće.
Z

Zeder

pre 4 meseca

Zvezda pobedila Fener u gostima? Zvezda? Ajde nek je sa srecom
S

Sascha 2010S

pre 4 meseca

i za ovo i za Makabi

Mali peca

pre 4 meseca

2023/2024 zvezda vs turci 3:0 fener☑️ efes☑️ fener☑️
R

Reč je reč

pre 4 meseca

Sledeće kolo još jedna pobeda protiv turaka.😉
d

dkcz

pre 4 meseca

u četvrtak se nastavlja serija
z

zvezdaš 73

pre 4 meseca

to bi bilo vrh da nije talijana, spanaca i grka ....ali jeste lepo videti
O

Ojsa

pre 4 meseca

Svake godine iskoci neki igrac koji je konstantan i koji radi za ekipu,ove godine to je Bolomboj,da se svake godine zadrzao igrac,dva koji pravi vidnu razliku mi bi imali ekipu za F4,a ne svake godine novi reset sa igracima,a najboli odlaze.
A

AvangardZ

pre 4 meseca

Samo jos sut da poprave, i ja mislim da mi do kraja mozemo da pobedimo skoro svakog. Mnogo lose sutiraju narocito na otvaranju utakmice gde otvorene pozicije promasuju. Kapa dole za Bolomboja, samo jako da se pripremi jer ce protiv Kabokla da bude pakleno tesko. Ajmo Zvezda!
p

pretera ga brate

pre 4 meseca

mozemo da pobedimo svakog ali jos lakse da izgubimo od svakog..mec po mec.. jedna lasta ne cini prolece..jos osam timova ce pivediti u ovom kolu i idu gore. treba drzati korak..par njih je vec na 10 pobeda...
I

Iza ćoška vreba

pre 4 meseca

Delije, pouzdana informacija iz kluba! Bili Beron potpisuje sutra zvanično!!! Dogovoreno još kada je Nejpir vraćen u Milano, to je bio jedan od uslova. Nema na čemu! U četvrtak svi u crveno-belo!!!!!!
7

711771

pre 4 meseca

Brate bude li tako imas od mene gajbu piva, lako cemo za kontakt.

goranpravdic011@gmail.com

pre 4 meseca

covek je povredjen od pocetka sezone
m

milan kg

pre 4 meseca

daj batice ne lozi nas
g

gg31

pre 4 meseca

Daj Bože, onda se sezona okreće, uz još jednog igrača na poziciji 4.

Mr 007

pre 4 meseca

@Iza coska vreba,BILLY,BILLY,BILLY💪💪💪NAPRED ZVEZDA
B

Brine

pre 4 meseca

Ako je tako ovo je sjajna vest
T

TP-1

pre 4 meseca

МОША !!!!
I

Iza ćoška vreba

pre 4 meseca

Živi bili pa videli. Javi se sutra u komentaru za to pivo, mali hajniken da me čeka isprd arene :)

VecaBg1971

pre 4 meseca

Nemoj da lozis ljude bez veze kao prvo a kao drugo ne igra vec duze vreme zbog povrede.
L

Luja

pre 4 meseca

Izmišljotina.
u

uvek gost

pre 4 meseca

informacija nije tacna... potpisuje James ix Monaka posle Bozica... provereno od Saleta Obradovica.. 4.5 miliona do jraja sezone.. Gasprom sponzor..Rusi daju lovu 100%.. Zvezda ide na final 4.. provereno
X

Xyz

pre 4 meseca

Druze nemoj da izmisljas. Zavrsen je prelazni rok izmedju EL klubova.
Ј

Јосиф

pre 4 meseca

Прелазни рок за играче из тимова ЕЛ је завршен! Какав Берон, немојте ложиити људе! Може само неко ко није играо ЕЛ после 31.12!Ајде лаку ноч!
m

miki34

pre 4 meseca

Odlicna timska igra i sjajna odbrana. Bravo momci
S

Sascha 2010S

pre 4 meseca

Hvala komsije
O

Ojo

pre 4 meseca

Svaka čast momci,samo i dalje mislim da je Gilespi Kanta.

VecaBg1971

pre 4 meseca

To niko i ne spori
G

Gost123321

pre 4 meseca

I Davidovca na pozajmicu, k'o Boga vas molim. Mali Top je pokazao da ima cojones, biće to igračina. Nastavljamo sa Turcima u četvrtak...
N

Nema šta

pre 4 meseca

Odlična odbrana, da je umesto Davidovca bio bilo ko drugi, primili bi još manje koševa. Rokas, Hanga, Teo, Topić, Lazić, Bolomboj, Mitrović, Nedović su igrači koji moraju stalno da igraju, samo kada im baš treba odmor, onda da uđe neko drugi, ali po mogućstvu da ne ulaze uopšte.
F

Fußballspieler

pre 4 meseca

Višestruko uspešno gostovanje u Istanbulu. Dobili Fener, debitovao Topić i ostavili smo Simonovića! Koje je sledeće gostovanje da i tamo ostavimo nekog ko smeta?
O

Ojsa

pre 4 meseca

Bravo institucijo!
R

Realno...

pre 4 meseca

Ovo sve ludooooo...Padam na njih 3 puta u gostima, i biju Fener, koji i Reala bio kući...Bože ti pomozi!
S

Save24

pre 4 meseca

Ja ne znam ko normalan igra kosarku na 1,18, bolje da si od 100 tenisa uzeo par. Mora i Fener da izgubi kuci,video sam i publika im ladna bila i kad su vodili.
D

Djape45||

pre 4 meseca

Jedan je LAZA KAPITEN, sramota da bude sve što pričaju o Laziću u negativnom smislu. Kako bi Petrušev dobro legao na ovaj roster umesto Tobija ili Gilespija.
с

све

pre 4 meseca

је почело оног тренутка када му је неко хаковао профил. сада даје све од себе да му се то не деси поново. свака част.
K

Kako ovo

pre 4 meseca

Prosto gledam i ne vjerujem...kakooo Pa mi gubimo sve i svasta a zveknuti fenera kuci!!
B

Bar CG

pre 4 meseca

Muški....svaka čast. Lijep Novogodišnji poklon
7

777

pre 4 meseca

Da se zahvalimo Bolomboju posto sl sezone nece biti nas igrac vec ga vidim u ovo vreme kako mu urucujemo Ikonu sv.Nikole u dresu Barse.
t

tttt

pre 4 meseca

Bolomboj ide u Real, a mi hvatamo njihovog odpatka, 15og igrača, pravimo novog Bolomboja i tako u krug
G

Grobar stari

pre 4 meseca

Bravo za Zvezdu, ajmo dva nasa tima da gledamo u finalu, ZIVELA SRBIJA!!!
r

realno85

pre 4 meseca

teodosic i od prisecnog centra pravi zver. bravo za bolombaja, borben, srcan bas onakav kakav nam treba. daj nam jos jednu cetvorku i beka sutera i bila bi to ekipica ok. ovako ovo danas je ok al fali ideje, fali rutiner. i naravno nemamo ni jedne jedine cetvorke
P

Prijatelju

pre 4 meseca

...da nam je još jedan centar kao Bolomboj i sa Topićem umesto onog šabana mi bi sada bili u top 8 ekipa.
B

Branko Lazić

pre 4 meseca

heroj a ne zločinac!
E

Eysys

pre 4 meseca

Postava Jago Nedovic Tobi resila utakmicu
7

777

pre 4 meseca

Kobi Reko'?🤣
k

ko bi?

pre 4 meseca

odgovor je Tobi
1

1616161

pre 4 meseca

Mi smo fenomeni, sa ovakvim rosterom pobediti bilo koga a ne Fener u gostima.. Sferopulos je doktor, to je trener kad na seriu 4 0 odma zoves tajm aut ne prepustas nista slucaju, ja ni na 9 razlike 30 sekk do kraja nisam bio miran, sta smo sve propustali.. Teo Hanga Gedraitis Mitrovic Bolomboj petorka, jos vredni pomena za ovu sezonu Nedovic donekle,Lazic i Topic.. Gilespi Jago Davidovac Tobi Ilic Lazarevic odma oterati dovesti cetvorku jaku i beka sutera aman !! Nakon Partizana nam sledi najlaksi moguci raspored tako da u narednih 7 utakmica moramo bar 5 2 imati. NAPRED ZVEZDA !
P

Pst

pre 4 meseca

Ako ti kazes dobro. A da imesto njih mi oteramo tebe i tvojih bezbroj nikova.
P

Pandora_

pre 4 meseca

Zvezdo, svaka ti cast. Iskrene cestitke od istinskog zaljubljenika u Vojvodinu.
M

Ma da bre to

pre 4 meseca

Nista meni nije jasno ovde...zvezda ne moze nikog da dobije i onda zvekne fener koji gajbi nije izgubio ni od koga. Plus smo dobili makabi koji evo dere monako 20 razlike...da covek pomisli mogu ovi daleko...i to bez najboljeg igraca mitrovica!
B

B.C

pre 4 meseca

Izgleda da se može kad se igra timski i odbrana! Svaka čast momci i da se ova pobjeda potvrdi u četvrtak! Tek onda ovo vrijedi a i vraća nas u igru!
Z

ZZ Crew

pre 4 meseca

Lazic je ovu utakmicu dobio! Svaka cast svima, nema sta...
1

101

pre 4 meseca

Kakav je ono bio prodor lazica😍

Bojank91

pre 4 meseca

Vreme je za seriju pobeda
-

--///

pre 4 meseca

Mozda prelomni trenutak je ulazak Lazica u drugom poluvremenu. Bolomboju odmah novi ugovor.
N

Niko1212

pre 4 meseca

Prelomni jeste taj trenutak ali više je to bio izlazak Davidovca nego ulazak Lazića
V

VuleMađija

pre 4 meseca

LeBranko
G

Gromm

pre 4 meseca

Dzoel Bolomboj da dobije ugovor barem na 3 godine uz znacajno povecanje plate!
F

Fontana9

pre 4 meseca

😭