Kori Volden (©MN Press)
Kori Volden (©MN Press)

Zvezdin problem pred finale: Kako oporaviti Korija Voldena

Vreme čitanja: 2min | sre. 12.05.21. | 00:52

"Ne izgleda dobro"

Nije dozvolila Crvena zvezda iznenađenje i preko Igokee se plasirala u još jedno finale Jadranske lige u kom će za rivala imati Budućnost.

Plasmanom na tabeli posle ligaškog dela sezone izborili su se crveno-beli za prednost domaćeg terena, a prvi meč je već za četiri dana - 16. maja.

Izabrane vesti

Kako stvari stoje, pitanje je hoće li u njemu biti Korija Voldena, kog i dalje muče leđa. Povređen je igrao polufinalnu seriju, pa je pitanje u kakvom će stanju biti za okršaje sa Podgoričanima.

"U ovom trenutku fokus je na to kako ćemo iskoristiti vreme da oporavimo, pre svega, Voldena koji je tokom drugog dela osetio bol koji je imao u zadnjih deset dana. Ne izgleda dobro. Pričaćemo naravno o finalnoj seriji i mečevima koje igramo. Ostvarili smo ono što treba da se uradi, ušli smo u finale i okrećemo se razmišljanjima o našoj problematici, pa onda o ostalom", istakao je Dejan Radonjić posle trećeg i odlučujućeg meča sa Igokeom.

Po mišljenju Zvezdinog trenera, 13 poena nisu realan pokazatelj odnosa snage u dvorani Aleksandar Nikolić ovog utorka.

"Dobro smo krenuli meč, igrali dosta dobro u oba pravca, ali greškama i nekim lošim odlukama u drugoj četvrtini dali smo im samopouzdanje. Bili smo opterećeni ličnim greškama, što je projektovalo probleme u nastavku, ali smo dobrom odbranom uspeli da dođemo do koševa i na kraju pobedili razlikom koja i nije realna", smatra Radonjić.




tagovi

Kori VoldenDejan RadonjićKK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara