Brodžijanski (© FIBA)
Brodžijanski (© FIBA)

Brodžijanski vodio Slovake do pobede

Vreme čitanja: 1min | čet. 10.11.22. | 20:05

Centar koji je u završnim pregovorima sa Partizan Mozzart Betom ubacio 23 poena

Slovačka je startovala pobedom prvu fazu kvalifikacija za Evrobasket pobedom nad Danskom 74:70. Meč koji sam po sebi nije toliko bitan, ali navijačima Partizan Mozzart Beta može da znači. Slovake je do trijumfa vodio Vladimir Brodžijanski koji se nalazi u završnim pregovorima sa klubom iz Humske prema nezvaničnim informacijama Mozzart Sporta.

Momak koji može da igra obe pozicije u reketu je bio ubedljivo najbolji igrač na parketu sa 23 (7/10 za dva, 2/5 za tri) poena. Imao je i šest skokova i jednu asistenciju.

Izabrane vesti

Pokazao je raznovrstan napadački arsenal. Pogađao je iz reketa i sa distance i ponovo potvrdio da je u ovom momentu ubedljivo najbolj igrač Slovaka.

Ukoliko sve protekne po planu, on će pojačati klub iz Humske u narednom periodu i tako popuniti rupu u reketu koja je nastala posle teške povrede Balše Koprivice.

Podsetimo da su i navijači Srbije mogli uživo da gledaju Brodžijanskog u Beogradu u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Na tom meču je takođe bio najbolji igrač Slovačke koja se sada bori za mesto koje vodi na šampionat Evrope 2025. godine.


tagovi

Vladimir Brodžijanski

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara