FOTO VEST: Novak Đoković podigao atmosferu u Pioniru (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 14.12.21. | 19:19

Erupcija oduševljenja među pristalicama crveno-belih

Nije prvi put da Novak Đoković bodri košarkaše Crvene zvezde, već je to činio u nekoliko navrata, ali svaki put kada se pojavi izazove erupciju oduševljenja među pristalicama srpskog kluba.

Tako je bilo i večeras, kada se najbolji teniser sveta pojavio u dvorani Aleksandar Nikolić, neposredno pred predstavljanje igrača dva tima.

Izabrane vesti

"Navijač sam Zvezde, to svi znaju, a pratim košarku, pratim sve naše klubove. Košarka mi je i najbolji sport za gledanje, Pionir naravno najbolja dvorana, najzvučnija. Retko imam priliku da prisustvujem uživo utakmicama i onda se uživim, stalo mi je, navijam. Doveo sam i neke prijatelje iz inostranstva i oni se svi oduševe. Sve je sjajno, momci igraju, bore se, nadamo se pobedi", rekao je najbolji teniser sveta u pauzi između dva poluvremena.

Crveno-beli u beogradskom hramu košarke biju važnu bitku protiv Barselone, gde bi u slučaju pobede mogli u potpunosti da se priključe borbi za TOP 8. Ipak, to nije nimalo lagan zadatak s obzirom da su Katalonci u Beograd stigli kao lider elitnog takmičenja sa skorom 12-2.




tagovi

Novak Đoković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara