Nikola Jokić sa braćom Strahinjom i Nemanjom (©Starsport)
Nikola Jokić sa braćom Strahinjom i Nemanjom (©Starsport)

Jokićeva braća poslala poruku Morisu: Ako nastaviš dalje, budi siguran da ćemo te sačekati

Vreme čitanja: 2min | uto. 09.11.21. | 19:03

Tvit koji će dodatno podići tenziju u NBA ligi

Nikola Jokić se posle meča sa Majamijem pokajao zbog nepromišljenog poteza, kada je na grub faul Markifa Morisa odgovorio zaletanjem u igrača gostiju i udaranjem ramenom. Poslao ga je na zemlju i izazvao opšti metež na parketu Denverove Bol arene.

Ovaj incident pokrenuo je buru komentara na društvenim mrežama, uglavnom šaljivih pošto je bilo jasno da krilo Majamija nije povređen iako je pokušavao to da iscenira, ali braća dvojice košarkaša dodatno su podgrejali tenziju,

Izabrane vesti

Prvo se javio Markifov blizanac, Markus Moris koji nastupa za Los Anđeles Kliperse i poručio Jokiću da će mu zapamtiti ovaj potez.

"Sačekao je da moj brat okrene leđa. Zabeleženo", napisao je sedam minuta mlađi od braće Moris.

Na ovu poruku reagovali su Strahinja i Nemanja Jokić, koji su samo zbog toga otvorili Tviter nalog. Autentičnost istog potvrdio je novinar Denver posta i redovan izveštač dešavanja u Nagetsima, Majk Singer, kao i retvit Jokićevog menadžera Miška Ražnatovića.

Starija braća MVP-ja NBA lige prošle sezone poručili su Markusu Morisu da nema potrebe produbljivati sukob, ali i stavili mu do znanja da su spremni da reaguju ukoliko nastavi.

"Trebalo bi da ostaviš ovu priču onakvom kakva jeste, umesto što javno pretiš našem bratu! Tvoj brat je prvi igrao prljavo. Ako nastaviš dalje, budi siguran da ćemo te sačekati! Jokićeva braća", navodi se u poruci na danas otvorenom Tviter profilu "Jokićeva braća" (Jokić brothers).



tagovi

Nikola JokićNBA liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara