Nikola Mirotić (© Star Sport)
Nikola Mirotić (© Star Sport)

Mirotić: Stiže porodica iz Crne Gore, čast je igrati u Beogradu

Vreme čitanja: 2min | sre. 18.05.22. | 21:18

"Hvala svim dragim ljudima koji me podržavaju i koji navijaju", rekao je MVP Evrolige

Puno je košarkaških zvezda na Fajnal-foru u Begradu, kako da ih i ne bude kada igraju Real Madrid, Barselona, Efes i Olimpijakos. Ipak, čini se da najviše pažnje izaziva as Barselone, Nikola MIrotić. Pred večernji trening Mirotić se pojavio u Areni i odmah je bio okružem medijma iz Španije, ipak prvu izjavu dao je za srpske novinare.

Izabrane vesti

"Jako sam uzbuđen kao i ostali deo ekipe, jedva čekamo da utakmice počnu. Uostalo ne postoji lepše mesto za F4 nego Beograd. Izuzetno sam srećan, znam da su ovde svi ljubitelji sporta. Jedva čekam, uzbuđen sam".

Otkrio je aktuelni MVP Evrolige da mu stiže velika podrška u glavni grad Srbije.

"Hvala svim dragim ljudima koji me podržavaju i koji navijaju. Zaista mi to znači. Sutra dolazi veliki deo moje porodice iz Crne Gore da gleda utakmicu protiv Reala, imaću čitav jedan deo Arene koji je rezervisan za moju porodicu, najvernije navijače. Uvek je čast i zadovoljstvo biti u Beograd".

Četvrtak 21.00 (1.70) Barselona (14.50) Real Madrid (2.30)

Prvi korak Barselone na završnom turniru je ni manje ni više nego Real Madrid.

"Idemo korak po korak, biće jako teško protiv Real Madrida. Samo o njima razmišljamo, a ko onda dođe nije ni bitno, ako želiš da budeš šampion onda protivnik u finalu nije ni bitan, svakoga moramo da pobedimo".

Vrlo bitan deo ekipe Šarunasa Jasikevičijusa je Kori Higins.

"Najzanimljiviji deo sezone. Očekujem vrlo tešku utakmicu, najveći rival i meč na najvećem nivou košarke u Evropi. Biće zanimljivo", dodao je Higins.

Meč Reala i Barselone igra se sutra uveče od 21 čas.


tagovi

Nikola MirotićKK BarselonaKK Real Madrid

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara