Željko Obradović (© Star Sport)
Željko Obradović (© Star Sport)

Obradović: Zvezda je preozbiljna ekipa, kaznili su sve

Vreme čitanja: 2min | pet. 27.05.22. | 22:25

"Apsolutno zaslužena pobeda Zvezde. Čestitam im na način na koji su otvorili seriju. Jasno je da smo izgubili kocentraciju u zvaršnici prvog poluvremena", rekao je trener Partizana

Partizan nije otvorio finalnu seriju ABA lige protiv Crvene zvezde na način na koji je želeo. Otvoreno je trener crno-belih Željko Obradović pričao o svim problemima na utakmici istakavši da je ključ poraza bio finiš prvog poluvremena i početak drugog. Tada je Partizan imao priliku da uveća prednost, ali serijom kikseva su igrači gostiju dopustili Zvezdi da napravi veliku seriju i na kraju dođu do ubedljive pobede.

Izabrane vesti

"Apsolutno zaslužena pobeda Zvezde. Čestitam im na način na koji su otvorili seriju. Jasno je da smo izgubili kocentraciju u završnici prvog poluvremena. To su neke boljke koje traju cele sezone. Dozvoliil smo im da se razigraju i iskoriste sve prednosti koje imaju. Imaju protok lopte, čitaju sjajno odbranu. Zaslužena pobeda protivnika", počeo je Obradović, a odmah i dodao:

"Ništa nismo čitali u odbrani, sporo smo se kretali. Zvezda je preozbiljna ekipa i to je kaznila."

Usledila su pitanja novinara. Prvo je bilo vezano za drugi meč koji se igra u nedelju i da li bi on mogao da bude ključan?

"Zna se kako izgleda format plej-ofa. Igra se na tri pobede. Videćemo na kraju koja je ključna. To sada ne mogu da znam."

Jasno je bilo iz izlaganja Obradovića da nije bio zadovoljan izdanjem igrača na parketu.

"Ako neko prvi put igra finale, ako ne shvata sa kojom motivacijom mora da igra, sa kojim žarom. . . Analiziraćeom, sve je timski. Počeću od sebe, pa ćemo videti dalje."

Za kraj, strateg crno-belih je bio upitan zbog čega je bio "neobično miran na klupi" tokom utakmice.

"Ne znam šta da vam kažem. Ako vi kažete da sedim mirno... Vi me gledate. Ja vodim utakmicu, doprinosim odlukama da probamo da dobijemo utakmice. Uvek je isto, od pre 30 godina pa do sada.", završio je Obradović.


tagovi

Željko ObradovićKK PartizanKK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara