Foto: Star Sport
Foto: Star Sport

Partizan Mozzart Bet ima spreman plan za Olimpijakos, eventualna pomoć Zvezde protiv Baskonije nije u fokusu

Vreme čitanja: 2min | čet. 23.03.23. | 13:42

Partizan Mozzart Bet se sprema za veliki okršaj protiv Olimpijakosa u petak (20.00) u prepunoj Štark areni

Sve je spremno za još jedan veliki evroligaški spektakl u petak u rasprodatoj Štark areni. Na noge Partizan Mozzart Betu stiže fantastični Olimpijakos, trenutno prvoplasirani tim elitnog takmičenja, ali ekipa Željka Obradovića je u velikom naletu. Sva vrata plej-of su otvorena, a pobeda protiv Pirejaca bi produbila napad i na petu poziciju koja nije izgubljena. Ipak, kako svi u crno-belom taboru ističu, pozicija na tabeli za sada nije bitna, bitan je samo Olimpijakos i utakmica u petak koja počinje od 20 časova.

Izabrane vesti

"Najteži mogući protivnik", bila je prva rečenica Željka Obradovića kojom je opisao Olimpijakos, da bi potom istakao da će odbrana biti ključna:

"Igraju izvanredno. Za ovo vreme koje smo mi pauzirali su odigrali dve veoma dobre utakmice. Ekipa koja sve može od tranzicije do pozicionog napada. Kompletan tim na svakoj poziciji. Moramo da shvatimo da će biti potrebno da igramo odbranu pune 24 sekunde jer oni nikada ne forsiraju šut, uvek napadaju iz izgrađenih pozicija".

Trenera Obradovića je zatekla informacija da Jorgos Barcokas ne dolazi u Beograd.

"Prvi put sada čujem od vas novinara. Želim mu brz oporavak, ali tu su drugi treneri. Nema tu velike razlike, igrači su ti koji odlučuju na parketu šta će se dešavati", dodao je Obradović.

Jedan od aduta za iskusnog stratega će svakako biti Jam Madar.Izraelac je u najboljoj formi, verovatno u karijeri. Prethodnih nedelja je bio ključan za sve uspehe, posebno na meču protiv Crvene zvezde kada inicirao veliki preokret. Sada se vredno sprema za izazov protiv još jednog crveno-belog tima.

"Igramo protiv sjajne ekipe. Uostalom, prvi su na tabeli. Mi smo uradili sve što je do nas kada je taktika u pitanju. Analizirali smo, gledali utakmice, imamo plan."

Partizan je trenutno sedmi na tabeli.

"Imamo još pet utakmica, ne razmišljamo ni o Top 8 a o Fajnal-foru i da ne govorim, moramo da idemo iz utakmice u utakmicu, imamo izuzetno težak raspored".

Činjenica je da i drugi rezultati mogu da poguraju crno-bele, a posebno će biti zanimljiv večerašnji okršaj Crvene zvezde i Baskonije. Klub sa Malog Kalemegdana bi pobedom mogao da poprilično pomogne večitom rivalu.

"Mi smo isključivo fokusirani na sebe i na ono što možemo da kontrolišemo, a to je naša igra. Želimo da igramo najbolju moguću košarku u ovom momentu", zaključio je Madar.





tagovi

KK PartizanKK Olimpijakos

Obaveštavaj me

KK Partizan
Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara