Tri naredna rivala prvi favoriti za evropsku krunu, kvota 25 da Partizan Mozzart Bet ponavlja uspeh iz Istanbula

Vreme čitanja: 2min | uto. 21.03.23. | 15:09

Niko to ne očekuje naravno, ali…

Tim Željka Obradovića je uhvatio ritam i počeo da gazi. Ali posle serije dobrih rezultata koji su značajno povećale šanse crno-belih da se domognu mesta među osam najboljih na Starom kontinentu Partizan Mozzart Bet očekuje serija od tri najteža moguća izazova u Evroligi.

Jer tri naredna protivnika Kevina Pantera i drugova ujedno su i tri najveća favorita za osvajanje titule prvaka Evrope.

Izabrane vesti

Dva prva prednjače: šanse Olimpijakosa i madridskog Reala da se domognu evropske krune u Mozzart kladionicama izjednačene su kvotom 4,50. A tek nešto iza, na koti 4,80, nalazi se Barselona, treći velikan koji u narednom periodu dolazi crno-belima na noge u Štark areni.

Iza tog trija koji se izdvojio i na tabeli, šansu iz senke čekaju Monako sa kvotom 7,00, pa Fenerbahče na koti 9,00 i sa kvotom 12,0 dvostruki uzastopni osvajač Anadolu Efes, iako je veliko pitanje da li će četa Ergina Atamana i stići do četvrtfinala. Ali ako i uspe u toj nameri nikome neće biti lako protiv Vasilija Micića i Šejna Larkina.

Makabi Tel Aviv je sledeći u nizu sa kvotom 15,0 da će pokoriti Stari continent, jer iako su Izraelci trenutno poravnati sa Partizan Mozzart Betom činjenica je da imaju lakši raspored u završnici ligaškog dela sezone (Asvel, Virtus, Olimpija Milano, Žalgiris i Real).

I tu se vraćamo na Partizan Mozzart Bet i kvotu 25,0 da će Obradović uspeti da sa ovom generacijom crno-belih ponovi uspeh iz Istanbula 1991. godine. Mada o tome realno niko ni ne razmišlja, ali sama činjenica da je kraj marta, a Partizan uopšte u matematičkim proračunima govori da je Obradović u ovih godinu i po dana napravio veliki posao.

Uostalom, dovoljno je samo pomenuti kvotu 1,35 da će crno-beli igrati četvrtfinale Evrolige što je pred početak sezone bio san navijača. Pa i kvotu 4,00 da će se izboriti za Fajnal for što pred početak sezone niko nije smeo ni da izgovori naglas.

No dobro, za te priče još je rano. Osim za one koji vole da pri povlačenju crte kažu: Jesam li ti rekao? Za sve takve, ponovimo: 1,35 da Partizan Mozzart Bet ide u četvrtfinale, 4,00 za polufinale i kvota 25 na prognozu da će crno-beli osvojiti Evropu.



tagovi

KK PartizanPartizan Mozzart Bet

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara