Goran Bošković (Printscreen)
Goran Bošković (Printscreen)

Poruka iz Zvezde: Pokazali smo karakter, nije bilo lako vratiti se iz one situacije

Vreme čitanja: 2min | sub. 11.12.21. | 20:13

"Vodili smo najveći deo utakmice, ali onda je zavladala nervoza posle čega nismo znali dobro da reagujemo", rekao je trener Krke

Pobeda u jednoj od najčudnijih utakmica ne samo ove sezone, već i poslednjih godina nastavila je Zvezdin niz. Malo ko bi uspeo da se vrati iz okolnosti kakve su zadesile Crvenu zvezdu, ali ova ekipa je još jednom pokazala da je neuništiva.

Zbog isključenja na šest i po minuta pre kraja Dejan Radonjić nije mogao da se pojavi na konferenciji za novinare. Ekipu je sa klupe predvodio njegov asistent i kum Goran Bošković, koji je posle meča kratko istakao da je Zvezda pokazala karakter.

Izabrane vesti

“Šta reći posle ove utakmice, jako je bilo interesantno. Čestitao bih našim igračima na velikom povratku, gubili smo sa 18 poena. Čestitam Krki koja je igrala fenomenalno, sve vreme su praktično bili u vođstvu i ne bi bilo nezasluženo da su pobedili. Mi smo pokazali karakter posle teške utakmice u Evroligi i bilo je jako teško vratiti se iz ove situacije, psihički i fizički“, poručio je Bošković.

Trener domaćina Dalibor Damjanović bio je za nijansu duži od svog kolege, ali ni on se nije osvrnuo na završnicu susreta...

“Šta da kažem... Čestitam svojim igračima na borbi i želji, za hrabrost. Vodili smo najveći deo utakmice, ali onda je zavladala nervoza posle čega nismo znali dobro da reagujemo. Platili smo i ceh zbog izgubljenih igrača i slabih rešenja. Ne moram ni da gledam statistiku, u ključnim trenucima nedostajala su nam četiri praktično najvažnija igrača. Moramo da ohladimo glave i nastavimo da radimo dalje. Čestitam Zvezdi na pobedi, želim im sve najbolje u daljem prvenstvu i Evroligi, a mojim igračima da budu zdravi i nastave dalje da rade“.



tagovi

Goran BoškovićDalibor DamjanovićKK Crvena zvezdaKrkaABA liga

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara