Nikola Jokić (AFP)
Nikola Jokić (AFP)

Sudije razbesnele, pa isključile Jokića u Detroitu! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 21.11.23. | 02:35

Prethodno arbitri sa terena udaljili i trenera Denvera Majkla Melouna

Neverovatne scene u Detroitu. Došli su Denver Nagetsi u Mičigen da poprave utisak posle dva vezana poraza, a već do poluvremena ostali i bez Majkla Melouna i bez Nikole Jokića!

Sudije su na manje od minut i po pre kraja prvog poluvremena razbesnele Nikolu Jokića jer u dva navrata nisu svirale prekršaj nad njim. Srpski centar je žestoko krenuo u pravcu sudija da dobije objašnjene, ali umesto njega, zaradio je drugu tehničku grešku i Nagetsi su u drugi deo utakmice morali bez svog lidera.

Izabrane vesti

A da čitava situacija bude još gora po Denver, tokom prve deonice gostujući tim ostao je i bez trenera Majkla Melouna. I njega su sudije ozbiljno ražestile i on je dve tehničke greške zaradio već tokom prvog perioda igre. Preneo je Meloun opravdanu frustraciju sudijskim odlukama koje generalno od starta sezone nisu blagonaklone prema Denveru, a koje su se nastavile u jučerašnjem porazu od Klivlenda.

Znamo vrlo dobro koliko protivnički defanzivci umeju da imaju tešku ruku kada igraju odbranu nad Jokićem. A kada ste konstantna meta snažnih udaraca (o čemu svedoče i stalne rasekotine i rane po Jokićevim rukama), onda očekujete da vas sudije zaštite. A Denver je ove sezone druga ekipa sa najmanje izvedenih slobodnih bacanja.

Još krajem prve deonice krenulo je Jokićevo prepucavanje sa sudijama. Nakon što im je Somborac poručio da se probude, Nagetsi su napravili seriju od 13:3, od zaostatka 23:21, došli do vođstva 26:34.

Nikola je prvu tehničku grešku zaradio na 07:19 pre kraja prve deonice, Meloun na minut i po pre kraja iz istog razloga kao i Jokić... I to dve zaredom. U trenutku kada je isključen srpski centar imao je devet poena i po pet skokova i asistencija.



tagovi

Nikola Jokić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara