""
""

Mouče: U sporu sam sa Zvezdom oko dugovanja, ali sam spreman da dam novac kako bih igrao u Argentini

Vreme čitanja: 1min | čet. 12.01.17. | 13:39

Ofanzivni vezista odlučan u nameri da u najkraćem roku napusti stadion Rajko Mitić, ali u ovom trenutku pregovara oko isplaćenja zaostalih zarada

Pablo Mouče želi što pre da raskine saradnju sa Crvenom zvezdom i vrati se u rodnu Argentinu. U razgovoru za argentinski Ole, ofaznzivni vezista poručuje da još nije izmirio sva dugovanja sa srpskim šampionom, ali je očigledno spreman i da se odrekne značajnog finansijskog kolača kako bi ponovo zaigrao u svojoj zemlji.

Izabrane vesti

Proteklih dana za njegovo ime vezivao se San Lorenco, a sada se pominje i Boka. Od ranije su u igri i timovi iz Kolumbije i Čilea.
"U sporu sam sa klubom za neka dugovanja, ali spreman sam da dam novac da bi igrao u Argentini. Stvari u Srbiji nisu prošle onako kako smo mislili i pokušavamo da pronađemo rešenje za raskid. Bio bih srećan da zaigram tamo gde želim", rekao je Mouče, koji je pod ugovorom sa brazilskim Palmeirasom do leta 2019. godine, a u Crvenoj zvezdi je bio na šestomesečnoj pozajmici.

Eventualni povratak u matičnu Boku bi bio novo ostvarenje sna za Moučea, mada je i San Lorenco izuzetno primamljiv.
"Ja sam spreman da saslušam bilo koji klub iz Argentine, ali iz Boke me niko nije zvao. San Lorenco je veliki klub i vrlo ozbiljna institucija", dodao je Mouče i napomenuo da je u Lanusu prošle sezone doživeo neverovatne trenutke.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

ArgentinaPablo MoučeSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara