""
""

Milosavljević za MOZZART Sport: Ja sam kup osvojio, sada je red na Partizan! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 21.02.16. | 18:22

"Klub se na početku sezone nalazio u veoma teškoj situaciji, dobro je da se konačno stabilizovao, a Džikić je pokazao koliko je dobar trener", rekao je košarkaš Albe posle osvajanja trofeja na završnom turniru u Minhenu

Alba slavi Dragana Milosavljevića! Bivši kapiten Partizana postigao je pobedonosni koš u finalu nemačkog kupa protiv Bajerna i već sada u potpunosti opravdao očekivanja uprave i navijača.

Izabrane vesti

Reprezentativac Srbije posle trijuma na završnom turniru u Minhenu rekao je da su i Alba i on imali sreće u neizvesnoj završnici i da će ova pobeda dati krila klubu u nastavku sezone.
“Imali smo dosta sreće u ovoj pobedi praktično u poslednjim sekundama utakmice. Međutim, mi smo tu sreću zaslužili, stvarno smo se borili ne samo u finalu, već tokom celog turnira. Protiv Bajerna smo davali koševe kada je bilo najvažnije. Ovo je prvi, nadam se da će biti još trofeja do kraja sezone“, rekao je Milosavljević za MOZZART Sport posle osvajanja trofeja.

Jedan od glavnih ciljeva berlinskog velikana je borba za šampionsku titulu u Nemačkoj.
“Ovaj trijumf mnogo će značiti celoj ekipi, treneru Saši Obradovići koji zaista sjajno radi sa nama  i svima u klubu. Sale zaista izvlači maksimum iz ove ekipe i zbog toga je večerašnja pobeda izuzetno važna“, rekao je Milosavljević koji je u finalu protiv Bajerna (67:65) ubacio 11 poena i uhvatio osam lopti.

Alba trenutno zauzima šesto mesto na tabeli Bundeslige sa 10 bodova manje od vodećeg Bamberga.
“Nije lako u prvenstvu, jer Alba ipak nema takve finansijske mogućnosti koje nude Bajern ili Bamberg. Liga je poprilično ujednačena. Tu je i Evrokup, gde nas u osmini finala čekaju dva nova okršaja sa Bajernom. Računajući i prvenstveni duel sledećeg vikenda, protiv Bavaraca ćemo 10 dana odigrati ček četiri meča. Dobro je da je ovako počela ta serija“, kazao je Milosavljević.

Kako je istakao, uspešan dan za njega biće ako Partizan (21.00), čije redove je napustio prošlog leta, “prekopira“ Albu i večeras u Nišu osvoji nacionalni kup.
“Nadam se da će i crno-beli večeras stići do trofeja. Klub se na početku sezone nalazio u veoma teškoj situaciji, dobro je da se konačno stabilizovao, a Džikić je pokazao koliko je dobar trener. Trofej kupa u ovom trenutku mnogo bi značio za sve u Partizanu“, zaključio je Milosavljević.

(FOTO: Action Images) 


tagovi

SrbijaFK PartizanNemackaEvroligaDragan MilosavljevićAlba Berlin

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara