Poruka iz Malatije: Dolazimo u Beograd po gol, neka se cela Turska moli za nas

Vreme čitanja: 2min | ned. 04.08.19. | 12:25

Gosti pucaju od optimizma

Prvi put je Malatija na evropskoj sceni. I odmah želi u grupu Lige Evrope, da uđe u društvo probranih, da igra na međunarodnoj sceni barem do zime. Ali, na tom putu joj kao naredna prepreka stoji Partizan.

Srpski velikan će u četvrtak u Humskoj dočekati turske žuto-crvene, koji pucaju od optimizma nakon pobede nad Olimpijom (1:0) i prolaza u treće kolo. Skupocen tim imaju Turci, nakrcan iskusnim, prekaljenim igračima.

Izabrane vesti

U Beograd stižu već u utorak, dva dana pre utakmice. I stižu sa jasnim planom, koji sportski direktor Ali Ravči jasno saopštava:
Idemo da steknemo prednost za revanš. Cilj je da postignemo gol ili dva u gostima, jer je to mnogo važno! Mi ćemo u Beogradu da predstavljamo celu Tursku i daćemo sve od sebe. Zato želimo i da cela Turska bude uz nas, da se moli za nas“, rekao je Ravči.

Uz velike muke je Malatija eliminisala Olimpiju. Bilo je 2:2 u Turskoj, pa 1:0 u revanšu za žuto-crvene, s tim što su sat vremena imali igrača više. Ali, ubeđeni su u taboru narednog Partizanovog rivala da će u Beogradu biti mnogo bolji.
Igramo sve bolje i bolje kako vreme prolazi. Uigravamo se. Sigurno je da ćemo protiv Partizana biti bolji nego protiv Olimpije. Ali, jak je naš naredni rival, prvenstvo mu je u toku, dok naše još nije ni počelo. Bez obzira na sve, verujemo da ćemo ući u grupu Lige Evrope. Mnogo to želimo“, poručuje Ali Ravči.

Meč u Humskoj igraće se u četvrtak od 21 čas, a revanš je sedam dana kasnije u Malatiji.

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara