Novak Đoković i Rafa Nadal (©Reuters)
Novak Đoković i Rafa Nadal (©Reuters)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (nedelja): Francuska i Portugalija moraju da daju po gol, čekamo bar četiri seta u teniskom Superklasiku

Vreme čitanja: 1min | ned. 11.10.20. | 11:09

Pogledajte nekoliko zanimljivih tipova za 11. oktobar

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
GSM ROLAND GAROS ZEMLJA | 15:05
Nadal R. - Djokovic N.
ID: 5137148

Rafael Nadal je do finala Rolan Garosa stigao bez izgubljenog seta, ali duel s Novakom Đokovićem trebalo bi da donese višesatni spektakl. Iz istog očekujemo da ne bude završen samo u tri seta, jer nam Đoković i Nadal u međusobnim okršajima uvek prirede meč za pamćenje. I njihov prošli susret na šljaci, prošle godine u Rimu, završen je tako da su obojica osvojili bar jedan set. 


Tačan broj setova

Tip: 4+ (1.47)
Fiksevi dana
LIGA NACIJA A | 20:45
France - Portugal
ID: 5134302

Kvota možda jeste visoka, ali mi apsolutno kao fiks dana vidimo tip GG u ovom susretu. Teško da će Francuska i Portugalija, ma u kakvim sastavima istrčali na teren, ostaviti publiku bez odlične fudbalske predstave i golova. Pamtimo onaj meč iz finala prošlog Evropskog prvenstva kada je posle 90 minuta bilo 0:0, ali gledajući formu Petlova i kako su pregazili Ukrajinu i Hrvatsku, te sigurnost portugalskih napadača – golovi na obe strane ne bi smeli da izmaknu...


Oba tima daju gol

Tip: gg (1.88)
Fiksevi dana
LIGA NACIJA C | 20:45
Greece - Moldova
ID: 6030

Grci su u minulih godinu dana izlazili na kraj i sa neuporedivo snažnijim selekcijama od Moldavije, pa se kec na Olimpijskom stadionu u Atini ne dovodi u pitanje. Heleni nisu poznati po efikasnosti, ali mogli bi da slave uz bar dva gola na meču


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&2+ (1.63)
Vredi probati
LIGA NACIJA C | 15:00
Kazakhstan - Albania
ID: 6027

U treće kolo sve ekipe ove grupe ulaze sa po pobedom i porazom. Zanimljivo je da i Kazahstanci, i Albanci važe za neugodne domaćinske timove, ali su i jedni, i drugi bodove osvojili na strani. Uvereni smo u 0-2, a probajte i keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (3.3)
Fiksevi dana
LIGA NACIJA B | 18:00
Norway - Romania
ID: 6017

Početkom juna 2019. Norveška i Rumunija odigrale su uzbudljiv kvalifikacioni meč za EP koji je završen rezultatom 2:2. Verujemo da će i sada da bude golova na obe strane, a malu prednost ima domaćin (1X). Birajte ili kombinujte.


Dupla šansa

Tip: 1X (1.18)
Vredi probati
LIGA NACIJA C | 18:00
Lithuania - Belarus
ID: 6028

Njihovi prvi međusobni dueli, pre 22 godine, bili su veoma efikasni, međutim, od tada se priča sasvim promenila, pa je na njima počelo da dolazi 0-2. No, ovaj "miriše" na 2-3, dok su svi ishodi mogući, ali vredi probati sa kecom.


Konačan ishod

Tip: 1 (3.2)
Vredi probati
LIGA NACIJA B | 20:45
Israel - Czech R.
ID: 6023

Izrael retko dobija duele sa reprezentacijama koje su jače od njega. Česi su prebrodili septembarsku COVID-19 krizu i dolaze u Haifu u gotovo najjačem sastavu, tako da je dvojka izvesnija od ostalih ishoda. Pridružite joj 2-4 gola.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.3)
Za izbegavanje
LIGA NACIJA B | 20:45
N.Ireland - Austria
ID: 6021

Severna Irska zapala je u lošu seriju u takmičarskim utakmicama koja će gotovo sigurno da se nastavi protiv kvalitetnijih i ambicioznijih Austrijanaca, mada ni oni nisu imuni na kikseve. Zato razmotrite GG kao rezervnu varijantu.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.72)

tagovi

klađenjesportsko klađenjeInternet klađenjepredlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara