Stojić iz TSC-a prespavao Piksijev spisak: Ustajem i vidim 1000 poruka

Vreme čitanja: 2min | sub. 18.05.24. | 15:19

Aleksandar Ćirković veruje i da će se naći na konačnom spisku

Prošle godine zvanje vicešampiona, ove treće mesto i još jedan dokaz velikog rasta TSC-a: dvojica igrača superligaša iz Bačke Topole našla su se na širem spisku selektora Srbije za Prvenstvo Evrope u Nemačkoj.

Povremeno je Nemanja Stojić i bio deo Orlova, igrao je na američkoj turneji i dobijao signale da ga selektor Stojković prati. Sa druge strane Aleksandar Ćirković je nagrađen za urgansko proleće. Nema fudbalskog zanesenjaka koji nije locirao kvalitet krilnog igrača TSC-a, o čemu svedoče brojke. Postigao je 15 golova u Mozzart Bet Superligi, pravio ršum u sudarima sa Vojvodinom i Partizanom. Dovoljno za nagradu, a možda i bingo premiju.

Izabrane vesti

Zanimljivo je da je Nemanja Stojić širi spisak Dragana Stojkovića prespavao.

„Juče smo igrali utakmicu, došli kasno... Rešio sam da malo odmorim tokom popodneva. Ustajem, vidim 1000 poruka. Svi čestitaju, raduju se. Eto, i vi ste me uhvatili pospanog... Ali mnogo lepe vesti. Možda sam se potajno i nadao da do ovog može da dođe“, kaže za naš portal Nemanja Stojić.

Nije bivši član omladinskih ekipa Crvene zvezde i Partizana strano telo u taboru Orlova. Išao je na američku turneju, potom i još dva poziva.

„Nisam debitovao protiv Litvanije i Crne Gore, kada sam bio u fokusu, , ali sam bio tu. Selektor mi je stavio do znanja da sam praćen... Lepo je ovo što mi se desilo. Nagrada je to za mene, klub koji mi je verovao. Nadam se da će biti još lepih vesti“, dodao je Stojić.

Privatne obaveze okupirale su i drugog člana TSC – a, Aleksandra Ćirkovića. Ali subota, 18. mart 2024. godine ostaće zauvek urezan u sećanju driblera iz Smederevske Palanke.

„Lepo je sve ovo, ali ja verujem da ovo nije kraj. Nadam se, ljudski je nadati se, da ću biti na onom konačnom spisku“, bile su prve reči momka rođenog 2001. godine.

Pre nešto više od godinu dana Ćirković je igrao za Voždovac. Na veštačkoj podlozi druge kategorije i pred dvocifrenim brojem svedoka. Ali dolazak u TSC iz ruske Samare otvorio mu je vrata reprezentacije.

„Ja sam uvek verovao u sebe. To je preduslov da uradite nešto veliko. Gledajući poslednjih šest meseci igrao sam u formi života. Lepo je što je selektor to primetio“.



tagovi

Aleksandar ĆirkovićNemanja Stojić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara